ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς θα βρουν τα ζώδια την αληθινή αγάπη

Μήπως αυτό που μας κρατάει από το να βρούμε την αληθινή, την μία και μοναδική αγάπη… είναι ο ίδιος μας ο εαυτός;

Πώς θα βρουν τα ζώδια την αληθινή αγάπη

Ποια είναι τα λάθη εκείνα που κάνουμε και δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε την ζωή μας; Και τι ρόλο παίζουν τα αστέρια σε όλο αυτό; Μήπως το ζώδιό μας επηρεάζει την συμπεριφορά μας με τέτοιο τρόπο, που μας εμποδίζει απ’ το να βρούμε την αληθινή αγάπη; Ας ρίξουμε μια ματιά…

Κριός
Ο Κριός βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος. Τα πάντα είναι πιο γρήγορα για εκείνον, αλλά οι υπόλοιποι δύσκολα μπορούν να τον φτάσουν. Μήπως θα έπρεπε να σταματάς και να εξερευνάς περισσότερο, Κριέ;

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι σοφοί, αλλά κανένας δεν μπορεί να είναι αληθινά σοφός σε θέματα αγάπης. Και μάλλον οι Ταύροι πρέπει να το αποδεχτούν αυτό, και να αφήνουν τα πράγματα να συμβαίνουν μερικές φορές. Δεν μπορείς να ελέγχεις τα πάντα.

Δίδυμοι
Αν οι Δίδυμοι σταματούσαν να τα παίρνουν όλα τόσο σοβαρά, αν σταματούσαν να βλέπουν παντού ένα καινούριο δράμα να εκτυλίσσεται, ίσως και να είχαν περισσότερες ευκαιρίες να βρουν τον έρωτα…

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ένα και μόνο ένα πράγμα: Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν το καλό τους. Και πρέπει να μάθουν να τους αναγνωρίζουν—ή, έστω, να είναι πιο επιφυλακτικοί.

Λέων
Αντί να φροντίζετε η ζωή σας να ακολουθεί ένα πλάνο, Λέοντες, τι θα λέγατε να αυτοσχεδιάζατε για μια φορά; Πιστέψτε μας, δεν πρόκειται να μειώσει την γοητεία σας. Πόσο μάλλον, θα σας κάνει δέκα φορές πιο ανοιχτούς στον έρωτα.

Παρθένος
Είστε πραγματιστές, κι αυτό είναι καλό. Είναι στο DNA σας. Αλλά στην ερωτική σας ζωή, δεν γίνεται να τα βλέπετε όλα με ψυχρή λογική.

Ζυγός
Ζυγοί, δεν πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να κάνετε πράγματα επειδή το θέλετε; Όχι επειδή το επιβάλλει η μόδα ή οι άλλοι άνθρωποι. Αρχίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με την καρδιά σας, και σύντομα όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα.

Σκορπιός
Αυτό το ζώδιο έχει την τάση να γίνεται πολύ αυτοκαταστροφικό, δυστυχώς. Σκορπιοί, δεν σας έμαθε κανείς ότι είναι εντάξει μερικές φορές να νιώθετε ευτυχισμένοι; Μην κολλάτε σε όλα τα στραβά που φέρνει η ζωή—η ομορφιά βρίσκεται παντού!

Τοξότης
Σταματήστε να φοβάστε την ευαίσθητη πλευρά σας. Δεν πρόκειται να τρομάξει κανέναν, ειδικά τους ανθρώπους που ήδη έχουν ερωτευτεί την άγρια, περιπετειώδη πλευρά σας. Το να είσαι ερωτευμένος σημαίνει να είσαι και ευάλωτος.

Αιγόκερως
Χαλαρώστε λίγο. Και αφήστε τον εαυτό σας να γελάσει—το γέλιο είναι ζωή.

Υδροχόος
Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρετε ένα σφυρί (ή ένα από εκείνα τα φορτηγά με τις γιγάντιες μπάλες κατεδάφισης) και να ρίξετε τα τείχη σας. Επειδή, ναι, σας προστατεύουν, αλλά σας κάνουν και αόρατους στις προοπτικές της αγάπης.

Ιχθείς
Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Ναι, το ξέρουμε πως είστε Ιχθείς και είστε το πιο αναποφάσιστο ζώδιο, αλλά αν δεν ξεκινήσεις με σιγουριά για τον εαυτό σου, πώς νομίζεις ότι θα πας μπροστά;

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μερικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ τρέλες. Τι τρομακτική πρέπει να είναι η ζωή που ζουν!"

Τσαρλς Μπουκόφσκι, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1096 - Ξεκινά η Α' Σταυροφορία, με σκοπό την κατάληψη των Αγίων Τόπων
    1534 - Ιδρύεται στο Παρίσι από τον Ιγνάτιο Λογιόλα το θρησκευτικό Τάγμα των Ιησουϊτών
    1914 - Το πρώτο πλοίο που διαπλέει τη Διώρυγα Παναμά
    1945 - Η Ιαπωνία παραδίδεται "άνευ όρων" στις ΗΠΑ
    1947 - Ινδία και Πακιστάν κηρύσσονται ανεξάρτητες στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας

© 2002-2018 MEDIA2DAY