Γιατί αξίζει να έχεις το κάθε ζώδιο στην ζωή σου;

Δεν υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτόν τον κόσμο που να μην έχει κάτι να προσφέρει. Και μερικές φορές πρέπει να το θυμίζεις στον εαυτό σου…
Γιατί αξίζει να έχεις το κάθε ζώδιο στην ζωή σου;
Εσύ γιατί αγαπάς; Τι είναι αυτό που βλέπεις στους άλλους ανθρώπους που σε κάνει να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτούς; Τι βλέπουν οι υπόλοιποι σε ‘σένα; Μην ντρέπεσαι, δεν χρειάζονται μετριοφροσύνες. Όλοι έχουμε κάτι μοναδικό να προσφέρουμε στους άλλους, και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Ποιο είναι όμως αυτό το κάτι που μας ξεχωρίζει; Μήπως τα άστρα έχουν κάτι όμορφο να πουν γι’ αυτό;

Κριός
Ο Κριός δεν θα τα βάλει κάτω ποτέ. Η δύναμη της θέλησής του είναι ανίκητη, και θέλει όλοι οι φίλοι του να αισθάνονται αγαπημένοι. Οι σχέσεις των Κριών δεν είναι προσωρινές, και θα σου δώσει την καρδιά του για να σ’ το αποδείξει.

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν ξέρει πότε να σταματήσει να δίνει. Έχει υπομονή, επιμονή, και αστείρευτα αποθέματα αγάπης μέσα του. Και δεν πρόκειται ποτέ να σκύψει το κεφάλι και να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι γνωρίζουν καλά πόσο άσχημα μπορούν να είναι τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Και όταν οι άσχημες στιγμές χτυπήσουν και την δική σου πόρτα, ένας Δίδυμος λογικά θα είναι εκεί, να σε πάρει από το χέρι και να σου πει πως όλα θα πάνε καλά. Πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Καρκίνος
Η γλώσσα των Καρκίνων είναι μία: η κατανόηση. Κανείς άλλος δεν θα νιώσει τον πόνο σου πιο έντονα από έναν Καρκίνο, και κανείς δεν πρόκειται να σου σταθεί περισσότερο από έναν Καρκίνο. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεσαι είναι η μητρική στοργή που αυτό το ζώδιο έχει για όλη την ανθρωπότητα.

Λέων
Ένας Λέων μπορεί να περάσει δύσκολες στιγμές, μπορεί να δυσκολεύεται να εκφραστεί, ακόμα και να βγει από το σπίτι. Αλλά προτού το καταλάβεις, θα έχει σηκώσει το κεφάλι, θα σηκώσει τα κομμάτια του και θα τα βγάλει πέρα. Επειδή αυτό κάνουν οι Λέοντες.

Παρθένος
Υπάρχει ζώδιο πιο πιστό από τον Παρθένο; Από τις πιο μικρές και χαζές ενοχλήσεις, μέχρι τα πιο βαριά προβλήματα, θα μείνει δίπλα σου και θα στύψει το μυαλό του μέχρι να εξαντληθεί, αλλά θα βρει μια λύση.

Ζυγός
Θα μοιραστεί μαζί σου τα πάντα. Την ζωή του, τις σκέψεις του, την σκοτεινιά του. Δεν υπάρχει αίσθημα που ένας Ζυγός θα κρύψει από τα άτομα που αγαπάει, επειδή θέλει να κάνεις το ίδιο.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός χρειάζεται τον χρόνο του για να εμπιστευτεί, ναι. Μόλις, όμως, το καταφέρει αυτό, δεν υπάρχει τίποτα που να τον σταματάει. Όλη του η ζωή είναι μια ωδή στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη. Κι αν μερικές φορές αυτά κλονίζονται, γιατί υπάρχουν κακοί άνθρωποι, μην φοβάσαι· αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα.

Τοξότης
Αν χρειάζεσαι μια ένεση αισιοδοξίας στην ζωή σου, χρειάζεσαι έναν Τοξότη. Έναν άνθρωπο που θα σε αρπάξει από το χέρι, θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σου πει ότι δεν χρειάζεται να τρέξεις μακριά από τα προβλήματά σου. Αντιθέτως, μπορείς κάθε μέρα να ζεις αληθινά, να γίνεσαι καλύτερος, και τα προβλήματα σύντομα θα μοιάζουν ασήμαντα, εύκολα.

Αιγόκερως
Μερικές φορές, είναι δύσκολο να τα καταφέρεις μόνος σου. Μερικές φορές νιώθεις πως η πραγματικότητα σε παραλύει, και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Και τότε θα εμφανιστεί ένας Αιγόκερως, θα σου φτιάξει μια ζεστή σοκολάτα θα σου πει να τα αφήσεις όλα πάνω του.

Υδροχόος
Δεν υπάρχει ζώδιο που θα καταλάβει τα λάθη σου περισσότερο από τον Υδροχόο. Κάθε κακή σου στιγμή, κάθε σκέψη και πράξη που έχεις μετανιώσει και σε στοιχειώνει, ο Υδροχόος θα την πάρει από ‘σένα και θα σου την επιστρέψει όμορφη και δικαιολογημένη.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς καταλαβαίνουν. Ό,τι κι αν είναι αυτό που περνάς, μπορούν να το καταλάβουν, και θέλουν να σε προστατεύσουν. Θα σε πάρουν στον δικό τους κόσμο, έναν κόσμο που το πιο σημαντικό πράγμα είναι η φροντίδα του εαυτού σου. Και δεν θα σταματήσουν μέχρι να είσαι και πάλι καλά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v