Γιατί θα σε ερωτευτεί, βάσει του ζωδίου σου

Τον έχεις κάνει να παραμιλά, να χάνεται, να μην μπορεί να σκεφτεί άλλο άτομο. Τι ακριβώς, όμως, έχεις κάνει;
Γιατί θα σε ερωτευτεί, βάσει του ζωδίου σου
Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να ερωτεύεται; Μπορεί να είναι ο τρόπος που μιλάς, ο τρόπος που κοιτάς, ακόμα και ο τρόπος που δένεις τα κορδόνια σου. Οι άνθρωποι θα προσέξουν τις πιο παράξενες λεπτομέρειες, και θα χτίσουν μια εικόνα που μοιάζει τόσο όμορφη, που δεν μπορούν να αντισταθούν. Και ξέχνα όλα αυτά που λένε για την εμφάνιση. Αυτά είναι για τα πρώτα λεπτά. Ο χαρακτήρας είναι αυτός που φέρνει τον έρωτα.

Τι είχε, λοιπόν, ο δικός σου χαρακτήρας και τον έχει κάνει να παραμιλά;

Κριός
Η ασταμάτητη όρεξη για ζωή σου, ο ενθουσιασμός σου και – γιατί όχι; – η παιδική αθωότητα που έχεις όταν αντιμετωπίζεις τον κόσμο.

Ταύρος
Μπορείς να κάνεις οποιονδήποτε να αισθανθεί ασφαλής μαζί σου, άνετα. Δεν είσαι άτομο που κριτικάρει, και θέλεις πάντα να ακούς τις ιστορίες των άλλων.

Δίδυμοι
Μπορεί να σε κλειδώσουν στο πιο σκοτεινό δωμάτιο, κι εσύ θα βρεις τον τρόπο να περάσεις καλά—και να κάνεις και όσους είναι δίπλα σου να περάσουν καλά. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό.

Καρκίνος
Είσαι ειλικρινής. Μερικές φορές περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει, και αυτό είναι ίσως από τα πιο σημαντικά πράγματα που ένας (έξυπνος) άνθρωπος ψάχνει σε μια σχέση.

Λέων
Βγάζεις μια θερμότητα που μαγνητίζει τους ανθρώπους, και είναι ειλικρινής. Ποιος δεν θα το αγαπήσει αυτό;

Παρθένος
Το μυαλό σου δεν σταματάει να τρέχει, και κάθε κουβέντα μαζί σου μπορεί να φτάσει σε τεράστιο βάθος. Δεν θα βαρεθεί ποτέ μαζί σου.

Ζυγός
Ότι έχεις γοητεία, όλοι το ξέρουν. Αλλά αυτοί που θα σε πλησιάσουν αληθινά θα καταλάβουν ότι αυτή η γοητεία είναι 100% φυσική και 100% ειλικρινής.

Σκορπιός
Το πάθος σου και ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικά, και μπορούν να κάνουν τον καθένα να νιώσει πως η ζωή του έχει αλλάξει.

Τοξότης
Είσαι ίσως το πιο αισιόδοξο άτομο που γνώρισε ποτέ. Δεν πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάτι καλό να προσφέρει, κι αυτό είναι που σε κάνει μοναδικό.

Αιγόκερως
Έχεις στόχους, ναι. Είσαι κολλημένος στην δουλειά σου, ναι. Αλλά λίγοι (και καλοί) έχουν μάθει πως έχεις και το καλύτερο χιούμορ.

Υδροχόος
Προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους γύρω σου να δουν τον κόσμο με άλλο μάτι, να τους φέρεις σε επαφή μ’ εκείνα τα πράγματα που δεν είχαν σκεφτεί ποτέ.

Ιχθείς
Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σαν κι εσένα που να εκτιμάει τόσο πολύ τα μικρά, καθημερινά, όμορφα πράγματα της ζωής. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v