Τα λιγότερο έμπιστα ζώδια

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που καλό θα ήταν να μην τους ανοιχτείς πολύ;
Τα λιγότερο έμπιστα ζώδια
Υπάρχουν άνθρωποι που θα τους έλεγες τα μεγαλύτερά σου μυστικά. Και υπάρχουν άνθρωποι που θα δίσταζες να τους πεις ακόμα και πού βγήκες χθες το βράδυ. Δεν είναι αναγκαστικά ζήτημα κουτσομπολιού, όχι. Απλώς ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύονται να κρατήσουν μυστικά. Ή δεν βλέπουν καν τον λόγο, ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο είναι διαφορετικός. Ποια είναι όμως τα άτομα αυτά;

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι σκέφτονται πολύ. Δουλεύουν ίσως λίιιγο λιγότερο, αλλά μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ανά πάσα στιγμή, το μυαλό τους είναι απασχολημένο με κάτι. Επίσης, οι Υδροχόοι έχουν την τάση να πιστεύουν πως τίποτα δεν αποτελεί θέμα-ταμπού—αλλά τουλάχιστον με αυτό θα είναι ειλικρινείς απ’ την αρχή. Συνεπώς, ίσως δεν είναι και τα καλύτερα άτομα για να μοιραστείς μαζί τους πληροφορίες που δεν θες να βγουν παραέξω· τους ενοχλείς, και μπορεί να τους ξεφύγει την χειρότερη στιγμή.

Δίδυμοι
Όσο εύκολα ένας Δίδυμος μπορεί να αλλάξει την διάθεσή του, με την ίδια ευκολία θα τον δεις να αλλάζει και παρέες από καιρό σε καιρό. Ο λόγος; Δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Και – ξανά – δεν γίνεται από κακία. Οι Δίδυμοι, δυστυχώς, χρειάζονται επιβεβαίωση. Και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει απ’ το να την πάρουν, ούτε λίγο “αθώο” κουτσομπολιό με τα κατάλληλα άτομα.

Τοξότης
Είναι οι εξερευνητές του ζωδιακού κύκλου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πέτρα που δεν θα αναποδογυρίσουν για να δουν τι έχει από κάτω. Κάποιες πέτρες έχουν μυστικά. Κάποιες άλλες πέτρες έχουν άτομα που δεν πρέπει να ακούσουν τα μυστικά, και ο Τοξότης θα σκεφτεί ότι αυτό είναι πολύ αστείο, και θα γελάσει μόνος του. Οι πέτρες είναι μεταφορικές, απλά προσπαθούμε να πούμε με όμορφο τρόπο ότι οι Τοξότες είναι κακοί ψεύτες.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς δεν έχουν κακία μέσα τους. Έχουν, όμως, αφέλεια. Και δημιουργικότητα. Και θα ακολουθήσουν την δημιουργικότητά τους όπου κι αν τους πάει—τώρα, αν αυτό σημαίνει ότι μερικοί άνθρωποι θα μείνουν πίσω να τρώνε την σκόνη τους και να καταριούνται την ώρα και την στιγμή που αποφάσισαν να ανοιχτούν, αυτό είναι άλλο θέμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v