Πώς καταστρέφουν οι άντρες τις σχέσεις τους, βάσει ζωδίου

…και οι δώδεκα ήταν απαίσιοι. Αλλά τουλάχιστον ο καθένας έβρισκε τον δικό του τρόπο να είναι απαίσιος, άρα παίρνουν πόντους για αυθεντικότητα.
Πώς καταστρέφουν οι άντρες τις σχέσεις τους, βάσει ζωδίου
Όλοι οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να σε πληγώσουν. Ναι, αυτό ακούστηκε λίγο ζοφερό. Αλλά η πραγματικότητα έχει την τάση να γίνεται ζοφερή μερικές φορές, και το καλύτερο όπλο που έχουμε για να επιβιώσουμε είναι το χιούμορ.

Οπότε, αυτή είναι μια μικρή, καλοπροαίρετη πάνω απ’ όλα, λίστα με το πώς ακριβώς θα σε πληγώσει το κάθε ζώδιο. Επειδή όλοι είμαστε απαίσιοι, κι εσύ πρέπει να μάθεις να φυλάγεσαι.

Κριός
Ο Κριός δεν σκέφτεται πάρα πολύ πριν κάνει πράγματα. Ο αυθορμητισμός του και η απερισκεψία του θα σε τρελάνει στην αρχή, μα σύντομα μπορεί να σου καταστρέψει την ζωή.

Ταύρος
Υπάρχει ζώδιο πιο παθητικό από τον Ταύρο; Ίσως οι Ιχθείς, αλλά δεν φτάσαμε ακόμα εκεί—και έχουν χειρότερα προβλήματα. Ο Ταύρος, που λες, θα σε κάνει να νιώθεις πως είσαι απλά single, με ένα ανεξήγητο μπαγκάζι να κρέμεται από πάνω σου.

Δίδυμοι
Κάποια στιγμή απλά θα σταματήσει να σου μιλάει, επειδή βαρέθηκε. Αυτό. Χωρίς περισσότερες εξηγήσεις—δεν θα τις ήθελε, άλλωστε.

Καρκίνος
Είναι ωραίο να σου δείχνει ο σύντροφός σου ότι σε χρειάζεται, αλλά ΔΕΝ είναι ωραίο να σε κάνει να νιώθεις ότι χωρίς εσένα κυριολεκτικά θα πεθάνει. Και ο Καρκίνος συνήθως το κάνει αυτό.

Λέων
Απλά τα πράγματα (δεν ψάχνει θαύματα): Χρειάζεται προσοχή, και μόλις νιώσει ότι κάποιο άτομο του δίνει περισσότερη, είσαι παρελθόν.

Παρθένος
Δεν θα καταστρέψει αυτός την σχέση, επειδή τεχνικά εσύ θα τον χωρίσεις. Αλλά έφταιγε αυτός, που ήταν ξερόλας. Ας προσέχατε και οι δυο σας.

Ζυγός
Ας είμαστε ειλικρινείς, το πιο πιθανό είναι να σε κερατώσει, και μετά να νιώθει τόσες ενοχές που να σου το πει κατάμουτρα.

Σκορπιός
Θυμήσου εκείνα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν το καλοκαίρι με τα παράθυρα κάτω και το ράδιο να παίζει σκυλάδικα στη διαπασών και εσύ να θες να κάνεις φόνο· έτσι είναι ο Σκορπιός σε συναισθηματικό επίπεδο.

Τοξότης
Εδώ οι πιθανότητες είναι δύο, και εξίσου άσχημες: Είτε θα αδιαφορεί για τα αισθήματά σου, και θα σε κάνει να νιώθεις ασήμαντος, είτε θα του ξεφύγει κάποια χοντράδα. Το δεύτερο είναι πιο πιθανό.

Αιγόκερως
Απλά και ξάστερα: Θα νιώθεις σαν να ζεις στην Κατοχή μαζί του. Υπάρχουν άνθρωποι οικονόμοι, και υπάρχουν κι άνθρωποι τσίπηδες.

Υδροχόος
Γενικά παθιάζεται εύκολα, και με πολλά πράγματα. Και μάλλον θα σταματήσει να έχει χρόνο για ‘σένα τώρα που ανακάλυψε ότι υπάρχουν δημοτικά πάρκα που δεν επιτρέπουν την είσοδο στα σκυλιά κι έχει κηρύξει Τζιχάντ στον Δήμαρχο. Προτεραιότητες, καταλαβαίνεις.

Ιχθείς
Ο ορισμός του “τραβάτε με κι ας κλαίω”, αυτό το ζώδιο θα σου δώσει τα πάντα, για περίπου τέσσερις μέρες (όσο δηλαδή έχει αποθέματα να δώσει) και μετά θα έχεις πρακτικά σχέση με ένα ζόμπι, που επίσης περνάει ελαφριά κατάθλιψη. Καλή διασκέδαση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v