Τι σπάει τα νεύρα των ζωδίων;

Όλοι έχουμε τα κουμπιά μας. Και τους ανθρώπους που τα ξέρουν και φροντίζουν να τα πατάνε. Ποια είναι, όμως, τα κουμπιά μας;
Τι σπάει τα νεύρα των ζωδίων;
Όλοι έχουμε κάτι που μας σπάει τα νεύρα. Μπορεί να είναι κάποια συμπεριφορά, ή κάτι πιο συγκεκριμένο. Για παράδειγμα, όταν κάποιος μασουλάει με το στόμα ανοιχτό. Αυτό όμως εκνευρίζει πρακτικά τους πάντες, κι εμείς θέλουμε να σκάψουμε λίγο πιο βαθιά. Να αποκαλύψουμε μερικά μυστικά. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πράγματα που κάνουν τα ζώδια έξαλλα…

Κριός: Μισεί τους τεμπέληδες ανθρώπους περισσότερο από κάθε τι. Και όσους περπατούν μπροστά του και πηγαίνουν πιο αργά από αυτόν.

Ταύρος: Οι απότομες αλλαγές τον κάνουν να φρικάρει, οπότε τις απεχθάνεται.

Δίδυμοι: Τους βαρετούς ανθρώπους, τα βαρετά πάρτι, τα βαρετά μαγαζιά, την βαρεμάρα την ίδια. Δεν τους βοηθάει το γεγονός ότι βαριούνται πολύ εύκολα.

Καρκίνος: Έτσι και τολμήσεις να παραβιάσεις τον προσωπικό χώρο ενός Καρκίνου, θα βιώσεις την οργή του. Ναι, είναι ικανός να αισθανθεί οργή, και θα την αισθανθείς κι εσύ.

Λέων: Τίποτα δεν ενοχλεί τους Λέοντες περισσότερο από τους ανθρώπους που κρατάνε μούτρα και δεν μιλάνε. Είτε θα καυγαδίσετε σαν άνθρωποι, είτε θα πάει να κοιμηθεί.

Παρθένος: Οι Παρθένοι μισούν τους ανθρώπους που κριτικάρουν τα πάντα, χωρίς λόγο. Οι Παρθένοι. Μισούν τους ανθρώπους που κριτικάρουν. Τα πάντα. Χωρίς λόγο. Διάβασέ το όσες φορές χρειαστεί για να το αποδεχτείς.

Ζυγός: Την ανικανότητα. Σε κάθε επίπεδο. Πρακτικό; Σεξουαλικό; Φιλοσοφικό; Οι Ζυγοί μισούν όσους πιστεύουν πως είναι λιγότερο έξυπνοι από αυτούς. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες.

Σκορπιός: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟ.

Τοξότης: Οι Τοξότες απεχθάνονται την κλεισούρα. Κυριολεκτικά, και μεταφορικά—και γι’ αυτό τους βλέπεις πολλές φορές να δυσφορούν με την κλασική, πατροπαράδοτη ιδέα της δέσμευσης.

Αιγόκερως: Αν μπορούσαν όλοι οι άνθρωποι-βδέλλες να ξεκολλήσουν από τους Αιγόκερους του κόσμου, οι Αιγόκεροι του κόσμου θα το εκτιμούσαν πάρα πολύ. Ευχαριστούμε.

Υδροχόος: Δεν πρόκειται να αντέξει ανθρώπους που αγνοούν σημαντικά πράγματα και κοινωνικά προβλήματα. Τώρα, όταν λέμε “σημαντικά πράγματα”, εννοούμε με τα κριτήρια των Υδροχόων. (Τα οποία συνήθως είναι έγκυρα, αλλά δεν θα το αναλύσουμε.)

Ιχθείς: Οι Ιχθείς δεν πρόκειται να δώσουν σημασία στους ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται να τους καταλάβουν. Και, ναι, θα πούμε ότι οι Ιχθείς είναι εύκολοι άνθρωποι; Όχι, δεν μπορούμε να το πούμε. Αλλά είναι τόσο ενδιαφέροντες!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v