Πώς θα σου δείξει κάθε ζώδιο ότι σε γουστάρει;

Δεν χρειάζεται να ψάξεις παραπέρα· η αστρολογία λογικά έχει όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι.
Πώς θα σου δείξει κάθε ζώδιο ότι σε γουστάρει;
Εσένα σου αρέσει. Πολύ, μάλιστα. Αλλά δεν ξέρεις ακόμα αν τα αισθήματά σου θα βρουν ανταπόκριση. Ίσως επειδή δεν το ‘χει και πολύ με τον προφορικό λόγο, αλλά ούτε και με τον γραπτό. Ίσως επειδή είναι ένα μυστηριώδες αίνιγμα και δεν μπορείς να σπάσεις τις άμυνές του.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, εσύ θες να μάθεις αν σε γουστάρει. Και μπορεί η αστρολογία να έχει απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα.

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί μπορούν να κάνουν μεγάλες συζητήσεις, μερικές φορές γίνονται ανταγωνιστικοί και μπορεί να φανεί ότι “μαλώνουν” μαζί σου, αλλά ξέρεις ότι το κάνουν με παιχνιδιάρικο σκοπό. Έτσι θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρονται για ‘σένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σου κάνει δωράκια. Θα ασχοληθεί μαζί σου, παρά το γεγονός ότι έχετε βγει με παρέα. Θα προτείνει να κάνετε πράγματα μαζί, αλλά και να σε βοηθήσει με κάτι που χρειάζεσαι. Πρακτικοί και εύκολοι να τους διαβάσεις ως εκεί που δεν πάει—γι’ αυτό και τους αγαπάμε, άλλωστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι είναι εκείνα τα άτομα που πιστεύουν ότι το γέλιο δίνει ζωή. Και αν του κλέψεις την καρδιά, τότε θα προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις, με κάθε τρόπο που ξέρει. Α, και μη ξεχνάς ότι θα προσπαθεί σταδιακά να έρχεται όλο και πιο κοντά σου. Σωματικά εννοούμε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν γουστάρεις έναν Καρκίνο και τον βλέπεις ότι προσπαθεί να σε κάνει να αισθανθείς σαν βασίλισσα, τότε σε θέλει κι αυτός. Προσοχή όμως: Όταν λέμε βασίλισσα, το βασίλειό σου θα είναι ο κόσμος του. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμοστείς λιγάκι στην ζωή του.

ΛΕΩΝ
Ξέρεις ότι ένας Λέοντας σε θέλει όταν σταματάει να φλερτάρει (ακόμα και άθελά του) με τους πάντες, και αρχίζει να φλερτάρει αποκλειστικά με εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα προσφερθεί να σε βοηθήσει να τελειώσεις κάποια σημαντική δουλειά. Και μετά, επειδή “έχει πάει αργά”, θα προσφερθεί να σου μαγειρέψει κιόλας. 9 στους 10 ειδικούς επιβεβαιώνουν πως αν γευτείς την μαγειρική ενός Παρθένου, το επόμενο βήμα είναι να κοιμηθείς στο κρεβάτι του.

ΖΥΓΟΣ
Θα γίνει πολύ καλός μαζί σου. Οι Ζυγοί προσπαθούν σε γενικές γραμμές να είναι καλοί με όλο τον κόσμο (κι αυτό τους βάζει σε μπελάδες ουκ ολίγες φορές), αλλά εδώ μιλάμε για κυριολεκτικά σιρόπια που θα τρέχουν από το στόμα του, από τα μάτια του, από παντού. Όταν ένας Ζυγός μεταμορφώνεται από μπάρα δημητριακών διαίτης σε κανταΐφι με διπλό παγωτό από πάνω, είναι ερωτευμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ακούσει αυτό που λένε ότι η παρατεταμένη οπτική επαφή σημαίνει είτε όρεξη για σεξ, είτε όρεξη για φόνο, σωστά; Αυτό ακριβώς κάνει ο Σκορπιός. Και, όχι, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι απ’ τα δύο θέλει να κάνει, αλλά αν δεν παίρνεις τέτοια ρίσκα, έχεις ζήσει αληθινά;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξέρεις πως ένας Τοξότης αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου όταν αρχίζει να σε προσκαλεί σε πράγματα που κάνει. Τα οποία δεν πρόκειται να είναι και τόσο mainstream ή ασφαλή, για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά είναι σημαντικά (για εκείνον).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα χρειαστεί καιρό για να σου δείξει πώς αισθάνεται αληθινά, αλλά θα το κάνει με τον πιο χαριτωμένο τρόπο: Εκεί που είστε οι δυο σας, κι εσύ δεν ξέρεις αν αράζετε, αν είστε έτοιμοι για σεξ, αν πρέπει να κατεβάσεις ξανά το Tinder γιατί δεν βρίσκεις χαΐρι εδώ, θα αρχίσει να σου ανοίγεται. Κι αυτές θα είναι οι πιο συγκινητικές άχρηστες πληροφορίες που θα ακούσεις στην ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις έναν Υδροχόο να σου δείξει τα αισθήματά του, οπότε πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό. Ή, για να μιλήσουμε πιο απλά: Αν η μισανθρωπιά του φαίνεται να υποχωρεί όταν είσαι κοντά του, σ’ αγαπάει λιγάκι.

ΙΧΘΕΙΣ
Πίστεψέ μας, δεν θα χρειαστεί να γίνεις ντετέκτιβ για να το καταλάβεις, αν ένα ψάρι σε γουστάρει. Απλά ξεκίνα να σημειώνεις πόσα κλισέ από ρομαντικές κομεντί έχει ξεπατικώσει. Εύκολο και πρακτικό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v