Τι αρνούνται να παραδεχτούν τα ζώδια;

Ποιες είναι οι κρυφές αλήθειες που τα ζώδια αρνούνται να παραδεχτούν, ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό;
Τι αρνούνται να παραδεχτούν τα ζώδια;
Κανείς δεν είναι απόλυτα ειλικρινής… Πολλές φορές, ούτε με τον ίδιο του τον εαυτό. Όλοι έχουμε τα μικρά μας μυστικά, εκείνα που τα έχουμε κλειδώσει σε ένα κουτάκι και προσπαθούμε να τα ξεχάσουμε, να μην τα αφήσουμε ποτέ να βγουν στην επιφάνεια. Είναι ίσως οι μεγαλύτερες αδυναμίες μας, και φοβόμαστε να τις εκφράσουμε, για να μην τις χρησιμοποιήσουν οι άλλοι εναντίον μας.

Ποια είναι, λοιπόν, τα τρομερά αυτά μυστικά που κρύβει κάθε ζώδιο;

Κριός
Ο Κριός ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτεί πως παίρνει (πολλές) λάθος αποφάσεις. Στον έξω κόσμο, φοράει το γενναίο, περήφανό του προσωπείο, αλλά κατά βάθος ξέρει πως δεν σκέφτεται πάντα τις λεπτομέρειες…

Ταύρος
Ο Ταύρος ποτέ δεν θα πει φωναχτά ότι μπορεί να κάνει λάθος. Δεν θα σκύψει το κεφάλι, παίρνοντας μια ανάσα, για να παραδεχτεί ότι πολλές φορές δεν γνωρίζει τι κάνει, για τι πράγμα μιλάει και ότι τα αισθήματά του μπορούν να τυφλώσουν την – φαινομενικά – σκληρή λογική του.

Δίδυμοι
Κάθε φορά που ένας Δίδυμος σου λέει ότι είχε πάρα πολλές δουλειές, αυτό που εννοεί είναι ότι ξεχάστηκε. Επειδή πολλές φορές οι Δίδυμοι χάνουν την επαφή τους με τους άλλους ανθρώπους, μα δεν πρόκειται να το παραδεχτούν.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι, αν κολλήσουν πάνω σου, δεν θα ξεκολλήσουν ποτέ. Αλλά αυτό είναι απλά κακόβουλες φήμες, επειδή δεν υπάρχουν ντοκουμέντα να το λέει αυτό ένας Καρκίνος.

Λέων
Ξέρει καλά ότι μερικές φορές φαίνεται πολύ ψωνισμένος—αυτό, άλλωστε, του το ‘χουν πει πολλοί. Με αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς του μπορεί να κάνει χιούμορ, γιατί έχει συμφιλιωθεί. Αυτό όμως που δεν αντέχει να σκέφτεται είναι πως αυτές οι τάσεις του πολλές φορές τον οδηγούν να φέρεται άσχημα σε ανθρώπους.

Παρθένος
Μοιάζει ανεξάρτητος, εντελώς αυτόνομος. Σαν να μην νοιάζεται τι θα πει ο κόσμος. Κι όμως, ο Παρθένος νοιάζεται σε εγκληματικό βαθμό για τις γνώμες των άλλων—ειδικά αν αυτές οι γνώμες καταλήγουν στο ότι δεν είναι αρκετά καλός.

Ζυγός
Ποτέ δεν πρόκειται ένας Ζυγός να παραδεχτεί ότι χρειάζεται βοήθεια. Ακόμα κι αν είναι τόσο φανερό πως τα πράγματα δεν του πηγαίνουν καθόλου καλά, θα χαμογελάσει και θα σου πει πως όλα είναι εντάξει, επειδή δεν θέλει ο κόσμος να πιστεύει ότι είναι αδύναμος.

Σκορπιός
Αυτό το ζώδιο αρνείται να δει πόσο ξεροκέφαλο μπορεί να γίνει. Ποτέ ο Σκορπιός δεν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία σε άνθρωπο—και τις περισσότερες φορές, αυτό το τόσο μεγάλο κακό που πιστεύει ότι του έκαναν θα είναι ένα απλό, αθώο ψέμα.

Τοξότης
Ο Τοξότης θέλει να πιστεύουν όλοι πόσο άνετος και αλτρουιστής είναι. Και τα καταφέρνει, μιας και είναι από τους πιο δοτικούς ανθρώπους. Αλλά ποτέ δεν θα σου πει ότι πίσω από όλα αυτά, μπορεί να έχει σκοπούς εντελώς εγωιστικούς.

Αιγόκερως
Είναι μόνος. Υπάρχουν μέρες που δεν μπορεί να σηκωθεί απ’ το κρεβάτι από την μοναξιά που νιώθει, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να είναι τέλειος. Και οι τέλειοι άνθρωποι είναι δυνατοί, και δεν αποκαλύπτουν αυτά που τους κατατρώνε από τα μέσα.

Υδροχόος
Ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου, πολλές φορές είναι επαναστάτης χωρίς αιτία. Δράμα για το δράμα. Αλλά δεν το άκουσες από εμάς.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς ξέρουμε πως δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα χαριτωμένο στοιχείο της προσωπικότητάς τους, όχι όμως όταν το χρησιμοποιούν στις σχέσεις τους για να χειριστούν τους άλλους ανθρώπους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v