Τι θα κάνει το κάθε ζώδιο αν δεν σε συμπαθεί;

Πώς θα σου δείξει, έμμεσα ή και… πολύ άμεσα, το κάθε ζώδιο ότι δεν σε έχει και τόσο σε εκτίμηση;
Τι θα κάνει το κάθε ζώδιο αν δεν σε συμπαθεί;
Δεν μπορούν όλοι να κρύψουν τα αληθινά τους αισθήματα τόσο εύκολα. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται, σε άλλους ξεφεύγουν μικρές, διακριτικές σπόντες… και υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κανένα απολύτως φίλτρο. Άρα, μάλλον δεν θες να μην σε συμπαθήσουν, γιατί τα πράγματα θα γίνουν άβολα.

Πώς θα καταλάβεις, όμως, αν κάθε ζώδιο σε έχει βάλει στην… μαύρη λίστα;

Κριός
Ο Κριός γνωρίζει συνεχώς κόσμο, κάνει καινούριους φίλους και συλλέγει νέες εμπειρίες. Και αυτό είναι τέλεια δικαιολογία για να σε αποφύγει. Αν ένας Κριός σου πει δυο φορές απανωτά ότι έχει άλλα σχέδια, δεν θέλει να σε βλέπει.

Ταύρος
Ένα πράγμα που θα φροντίσει ο Ταύρος να κάνει αν δεν σε συμπαθεί, είναι να σε ακούει. Προσεκτικά. Θα μάθει όλα σου τα προβλήματα, μα δεν θα μοιραστεί κανένα απ’ τα δικά του μαζί σου. Απλά και μόνο επειδή είναι διασκεδαστικό να ακούει τον πόνο σου.

Δίδυμοι
Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να κάνεις έναν Δίδυμο να σε αντιπαθήσει, κι αυτός είναι να είσαι βαρετός. Αν συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να ξανακάνεις ολοκληρωμένη κουβέντα μαζί του. Πάντα θα ”έχει κάτι να κάνει”.

Καρκίνος
Συγγνώμη, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις αν ένας Καρκίνος δεν σε συμπαθεί. Θα παραμείνει σούπερ πολιτισμένος… και μετά θα σε κράζει στους φίλους του.

Λέων
Οι Λέοντες μπορούν να σε κάνουν να υποφέρεις αν στραβώσουν μαζί σου. Και θα το κάνουν με το να συμπεριφέρονται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, απλά θα δεις σταδιακά να σου δίνουν όλο και λιγότερη σημασία. Μέχρι να πάρεις την απόφαση να βγεις εσύ από τον κοινωνικό τους κύκλο.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δίνουν τις καλύτερες συμβουλές. Άρα, αν δεν σε συμπαθούν, θα βγει μπροστά η εκδικητική τους φύση και θα σου δώσουν τις χειρότερες συμβουλές που θα μπορούσες να ακούσεις. Και θα σε πείσουν για το αντίθετο.

Ζυγός
Θα λάβεις δύο μηνύματα, με απόσταση δέκα λεπτών:
-Έλα ρε, θα αργήσω λίγο.
-Έλα ρε, βασικά δεν θα έρθω.
Λογικά δεν θα τον ξαναδείς ποτέ.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι τρομακτικά ειλικρινείς τις περισσότερες φορές… εκτός κι αν δεν σε χωνεύουν. Τότε θα λένε ακριβώς το αντίθετο, και θα σε παρακολουθούν να καταστρέφεις την ζωή σου. Ποτέ μην πιστέψεις έναν Σκορπιό που θα σου πει ότι αυτό το τζιν δεν σε κάνει να φαίνεσαι χοντρός.

Τοξότης
Η κλήση σας προωθείται. Παρακαλώ καλέστε αργότερα. Σε δεκαπέντε χρόνια, ίσως;

Αιγόκερως
Είναι πολύ δύσκολο να σε αντιπαθεί στα κρυφά ένας Αιγόκερως, επειδή διαλέγουν πολύ προσεκτικά τους φίλους τους. Αν δεν είσαι φίλος του, και δεν σε συμπαθεί, θα το μάθεις. Πίστεψέ μας.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι δεν τα πάνε και πολύ καλά με το να κρύβουν τα αισθήματά τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά τους βγάζουν νόημα στους περισσότερους ανθρώπους, αλλά θα δεις πως η συμπεριφορά τους απέναντί σου θα έχει γίνει ξαφνικά ο ορισμός του passive-aggression.

Ιχθείς
Απλά και κατανοητά: Θα σου δείξουν ότι είσαι ο πιο βαρετός άνθρωπος στο σύμπαν για αυτούς. Χαμογελώντας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v