Ζώδια και καλοκαιρινοί έρωτες

Ποια ζώδια θα βρουν τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι; Και ποια θα παραμείνουν single και θα διασκεδάζουν με άλλο ταίρι κάθε βράδυ;
Ζώδια και καλοκαιρινοί έρωτες
Καλοκαίρι… Άραγμα στην παραλία, κοκτέιλ, πάρτι και καλοκαιρινοί έρωτες. Τι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι στα ζώδια; Ποιος θα βρει τον έρωτα της ζωής του, και πώς θα εξελιχθεί; Και, φυσικά, ελπίζουμε οι καλοκαιρινές σας περιπέτειες να είναι γεμάτες ενθουσιασμό και πάθος!

Κριός
Ο Κριός δεν θα αργήσει να γνωρίσει τον καλοκαιρινό του σύντροφο. Για να είμαστε ειλικρινείς, μάλλον τον έχει ήδη γνωρίσει και τώρα θα κάνουν μαζί διακοπές. Το ρομάντζο τους θα είναι καυτό αλλά… σύντομο, καθώς ο Κριός ξέρει πολύ καλά να διαχωρίζει τα αισθήματά του από την διασκέδαση, και το καλοκαίρι γι’ αυτόν είναι ξεκάθαρα διασκέδαση.

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν είναι τόσο ότι θα γνωρίσει ένα νέο άτομο που θα του πάρει το μυαλό. Όχι, οι Ταύροι δεν λειτουργούν έτσι. Το πιο πιθανό είναι πως κάπου, σε ένα κάμπινγκ με φίλους για παράδειγμα, θα ανακαλύψει εντελώς ξαφνικά πως ο έρωτας της ζωής του κρυβόταν ακριβώς μπροστά στα μάτια του.

Δίδυμοι
Υπάρχει πιο κοινωνικό ζώδιο; Δεν νομίζουμε, κι αυτό σημαίνει πως οι Δίδυμοι αυτό το καλοκαίρι θα το περάσουν κάνοντας καθημερινά καινούριες γνωριμίες, συνήθως σε κάποιο πάρτι με δυνατή μουσική. Μάλλον θα είναι φίλος κάποιου φίλου. Μετάφραση: Πολύ σεξ.

Καρκίνος
Καθώς, ακόμα και με σαράντα βαθμούς, ο Καρκίνος παραμένει σπιτόγατος, μάλλον θα γνωρίσει τον καλοκαιρινό του σύντροφο μέσω κάποιου φίλου. Και, επειδή μιλάμε για τον Καρκίνο, πολύ πιθανό είναι να περάσει το καλοκαίρι προσπαθώντας να δείξει διακριτικά (βλ. χωρίς να κουνιέται από τη θέση του) ότι γουστάρει. Μην ανησυχείς, όμως, φίλε Καρκίνε· το ρομάντζο σου θα ανθίσει, ακόμα κι αν μπει ο Σεπτέμβρης.

Λέων
Δεν υπάρχει ζώδιο που να του ταιριάζει καλύτερα το πάθος μιας καλοκαιρινής σχέσης—ούτε και το δράμα της. Οι Λέοντες μπορούν μέσα σε λίγους μήνες να ζήσουν μια μακροχρόνια σχέση σε μικρογραφία. Τα καλά νέα είναι πως αυτούς τους λίγους μήνες δεν θα τους ξεχάσεις ποτέ.

Παρθένος
Ο Παρθένος σίγουρα δεν θα γνωρίσει τον έρωτα στην άδεια από την δουλειά, γιατί θα περάσει την άδειά του ζώντας σαν φυτό κάτω από το air condition. Αυτό όμως δεν τον σταματά από το να φλερτάρει όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι μ’ εκείνο τον συνάδελφο που λένε μια τυπική καλημέρα, επειδή το μισό γραφείο λείπει σε άδεια και όλα γύρω τους κινούνται σε slow motion.

Ζυγός
Ο Ζυγός το καλοκαίρι: Μπύρες, άραγμα, κοίταγμα αστεριών, σεξ, περισσότερες μπύρες, φιλοσοφικές συζητήσεις που κατά βάθος έχουν σκοπό να οδηγήσουν σε ακόμα περισσότερο σεξ, μπύρες μέχρι κάποιος να λιποθυμήσει. Επανάληψη την επόμενη μέρα, λογικά με άλλο άτομο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί θα κάνουν πολύ σεξ αυτό το καλοκαίρι, και λογικά δεν θα το μάθει κανείς. Έχουν ανάγκη να γεμίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ένταση και πάθος, αλλά και με μυστήριο. Και, φυσικά, επειδή οι Σκορπιοί είναι (κατά βάθος) σούπερ συναισθηματικοί, αυτός ο κρυφός και μυστηριώδης δεσμός θα συνεχίσει και το φθινόπωρο. Και τον χειμώνα. Και κάποια στιγμή, λογικά θα σταματήσει να είναι κρυφός.

Τοξότης
Αλήθεια τώρα, περιμένατε έναν Τοξότη να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές; Λοιπόν, ο Τοξότης μπορεί να σας εκπλήξει, γιατί οι διακοπές σημαίνουν περιπέτεια, και η περιπέτεια σημαίνει ενθουσιασμό, άρα ο Τοξότης σας μπορεί να γυρίσει από τις διακοπές του με τέλειο μαύρισμα, νέες εμπειρίες και μια… σχέση από απόσταση.

Αιγόκερως
Όχι. Απλά όχι. Ο Αιγόκερως δεν κάνει τέτοια ρηχά πράγματα. Ή τουλάχιστον δεν πιστεύει ότι τα κάνει, γιατί είναι ο πιο πιθανός απ’ όλους να βρει κάποιον φίλο με προνόμια για το καλοκαίρι, και να καταλήξει με μονογαμική σχέση πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν πρόκειται να γνωρίσει πολύ καινούριο κόσμο μες στο καλοκαίρι, γιατί θέλει να περάσει αυτές τις μέρες με τους φίλους του. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει κάτι πιο ρομαντικό με ένα άτομο που ήδη ξέρει—αλλά είναι Υδροχόος, άρα θα φροντίσει να ενημερώσει από νωρίς πως μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, όλα θα γυρίσουν στα φυσιολογικά.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς έχουν κάτι το καλοκαίρι που τους κάνει πιο προσιτούς. Ίσως να είναι που η ζέστη τους αναγκάζει να βγουν από το σπίτι και τους βλέπει λίγο ο ήλιος. Είναι πολύ εύκολο να βρει κάποιον να περάσει την ώρα του, γιατί η φυσική του γοητεία τραβάει τους ανθρώπους κοντά του. Και, ειλικρινά, υπάρχει κάτι πιο ταιριαστό με το ρομαντικό μυαλό του Ιχθύ από την καλοκαιρινή νύχτα;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v