Τα ζώδια και η καλοκαιρινή τους γκρίνια

Το καλοκαίρι μας δίνει πολλούς λόγους να το αντιπαθούμε, και το κάθε ζώδιο έχει κάτι να πει γι’ αυτό…
Τα ζώδια και η καλοκαιρινή τους γκρίνια
Καλοκαίρι. Η εποχή της παραλίας, του αράγματος μέχρι το πρωί στην αμμουδιά και του φλερτ με ό,τι κινείται. Επίσης γνωστή ως η εποχή των κουνουπιών, της ζέστης που κάνει το δέρμα σου να λιώνει και της ακόμα χειρότερης μυρωδιάς στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ναι, όλοι έχουμε λόγους να μισούμε το καλοκαίρι, και αυτοί είναι οι λόγοι του κάθε ζωδίου.

Κριός
Νευριάζει γιατί όλοι οι φίλοι του δεν κατάφεραν να πάρουν καλοκαιρινή άδεια τις ίδιες μέρες με αυτόν και δεν έχει παρέα για να κάνει ελεύθερο κάμπινγκ. Νευριάζει επειδή οι γιαγιάδες στα λεωφορεία ξεφυσούν ακόμα περισσότερο λόγω της ζέστης και δεν μπορεί να τις αγνοήσει, όπως κάνει συνήθως.

Ταύρος
Το μόνο που θα ήθελε ο Ταύρος είναι να συνεχίσει την ήρεμη ζωή του, ίσως να πάει διακοπούλες και να αράζει σε μια αιώρα για τρεις ολόκληρες βδομάδες στον προορισμό των ονείρων του. Δεν υπολόγιζε, όμως, ότι μοιράζεται τον προορισμό των ονείρων του με μερικές χιλιάδες ακόμα τουρίστες. Είναι τα κακά του να μην είσαι το ζώδιο με την μεγαλύτερη φαντασία…

Δίδυμος
Ο Δίδυμος είχε κανονίσει για κάμπινγκ με την παρέα. Όλα ήταν οργανωμένα στην εντέλεια και σκόπευε να κάνει σεξ με τουλάχιστον τρία άτομα στις διακοπές. Μέχρι που κάποιος φίλος φίλου έφερε τον δικό του φίλο, ο οποίος του πήρε τα σκήπτρα της πιο διασκεδαστικής και σέξι παρουσίας του κάμπινγκ, επειδή έφερε μαζί του την κιθάρα του.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν έχει κάποιον επιπλέον λόγο να γκρινιάζει μέσα στο καλοκαίρι. Θα εξακολουθήσει να γκρινιάζει όσο και τις υπόλοιπες εποχές. Η γκρίνια του Καρκίνου είναι από τις σταθερές αξίες της ζωής, όπως ότι ο ήλιος λάμπει και το χορτάρι είναι πράσινο.

Λέων
Ο Λέων θα βλαστημά την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να περάσει το καλοκαίρι του έχοντας σχέση, γιατί τώρα χάνει τόσο πολύ φλερτ. Σε μια παραλία γεμάτη κορμιά που περιμένουν κάποιον να τους δώσει προσοχή, ο Λέων βράζει στην ξαπλώστρα του, με το ταίρι του δίπλα να λύνει σταυρόλεξο, και απλά βάζει και ξαναβάζει αντηλιακό.

Παρθένος
Ο Παρθένος θα γκρινιάξει για τα πάντα. Για την ζέστη, για τις ακριβές τιμές της ξαπλώστρας, για το πώς η θάλασσα δεν είναι καθαρή, για το πώς έπρεπε να έχει πάει σε άλλη παραλία, και για το πώς όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω του πρέπει να πάθουν θερμοπληξία και να πέσουν σε κώμα, επειδή ο Παρθένος κατά βάθος μισεί τους πάντες.

Ζυγός
Ο Ζυγός θα εκνευριστεί πολύ άσχημα επειδή το καλοκαίρι όλοι νιώθουν σέξι και περιπετειώδεις και έτοιμοι για όλα, και φοβάται ότι χάνεται στο πλήθος. Αυτό είναι ένα βαρύ πλήγμα για τον εγωισμό του, και αντιδρά με το να κλείνεται στο καβούκι του και να είναι ακριβώς το αντίθετο απ’ ό,τι θα περίμενες από έναν Ζυγό.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός δεν έχει πολλές στεναχώριες το καλοκαίρι, σε αντίθεση με την υπόλοιπη χρονιά. Κι αυτό συμβαίνει επειδή του είναι σούπερ εύκολο να ξεφύγει από τον υπόλοιπο κόσμο που τον γεμίζει στρες, να κολυμπήσει στη θάλασσα – το νερό είναι το στοιχείο του, άλλωστε – και να απολαύσει μερικές ήρεμες στιγμές.

Τοξότης
Το μόνο που μπορεί να ενοχλήσει τον Τοξότη μέσα στο καλοκαίρι είναι το ότι ξέχασε να πάρει έξτρα αντηλιακό, έπαθε ηλίαση και πρέπει αναγκαστικά να περάσει δυο μέρες μέσα στο σπίτι, ενώ θα μπορούσε να το κουνάει όλη μέρα σε πάρτι και κάμπινγκ και υπαίθρια μπαράκια.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι φτύνουν και βλαστημούν το πόση δουλειά έχουν, ενώ το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να κλειδωθούν στο σπίτι, να ανοίξουν το κλιματιστικό και να δουν κάθε σειρά που φτιάχτηκε ποτέ στην ιστορία της τηλεόρασης, τρώγοντας παγωμένα φρούτα.

Υδροχόος
Υπάρχουν δύο είδη Υδροχόων αυτή την εποχή: αυτοί που είναι έτοιμοι να σε δολοφονήσουν ακόμα κι αν τους πεις “Καλημέρα”, κι εκείνοι που νιώθουν ελεύθεροι κι ωραίοι και πιστεύουν ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του κόσμου. Βέβαια, επειδή μιλάμε για Υδροχόους, οι εναλλαγές μεταξύ αυτών των δύο διαθέσεων μπορεί να είναι εντελώς απότομες, άρα μην προσβληθείς αν ο τρελαμένος τύπος που πίνατε σφηνάκια ξαφνικά πάει να ξαπλώσει σε μια γωνιά με το κεφάλι στο πάτωμα.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς σιχαίνονται το ότι όλοι οι φίλοι τους θέλουν να κάνουν τρέλες (στις Σεϋχέλλες, συγγνώμη, έπρεπε) όλο το καλοκαίρι. Οι Ιχθείς δεν είναι φτιαγμένοι για τέτοια πράγματα. Δεν μπορούν τη ζέστη, δε μπορούν την πολυκοσμία. Δεν μπορούν να μιλάνε με πέντε ανθρώπους ταυτόχρονα, γιατί αυτό τους κάνει να ιδρώνουν ακόμα περισσότερο. Αυτό το καλοκαίρι, αγαπήστε έναν Ιχθύ και αφήστε τον στην ησυχία του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v