Πώς ξεπερνάει κάθε ζώδιο τον χωρισμό;

Το κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά στις άσχημες καταστάσεις… Και εξίσου διαφορετικά τις ξεπερνά!
Πώς ξεπερνάει κάθε ζώδιο τον χωρισμό;
Έχουμε μιλήσει για ζώδια και χωρισμούς πολλές φορές. Πώς θα σε χωρίσουν. Πώς θα αντιδράσουν αν τα χωρίσεις εσύ. Τι κακό θα κάνουν για να σε αναγκάσουν να τα χωρίσεις. Και επειδή δεν μας αρέσει τόση μαζεμένη αρνητική ενέργεια, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο πώς το κάθε ζώδιο θα πάρει την ζωή του πίσω μετά από έναν χωρισμό! Για να δούμε…

Κριός
Το καλό με τον Κριό είναι η αστείρευτη αισιοδοξία του. Δεν πρόκειται να αφήσει τον χωρισμό να του χαλάσει την ζωή, και θα φροντίσει μέσα σε λίγες μέρες να ξαναβρεί τον χαμένο του ενθουσιασμό για την ζωή. Οι Κριοί, γενικά, κερδίζουν πάντα στους χωρισμούς.

Ταύρος
Η υπομονή του θα τον βγάλει άλλη μια φορά ασπροπρόσωπο. Ξέρει πως αυτός ο πόνος δεν πρόκειται να κρατήσει για πάντα, και πως κάποια στιγμή θα νιώσει και πάλι δυνατός. Δεν πρόκειται να σκαλίσει το παρελθόν, μα δεν θα προσπαθήσει να φέρει το μέλλον πριν την ώρα του. Άσε που ένας χωρισμός είναι η τέλεια δικαιολογία για comfort food.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι, παρά το γεγονός ότι λατρεύουν τις σχέσεις, λατρεύουν εξίσου να είναι single. Και το θυμούνται, με τον ίδιο ενθουσιασμό, κάθε φορά που κάποια σχέση τους τελειώνει. Μην προσπαθήσεις να του θυμίσεις την σχέση του πια, δεν υπάρχει νόημα.

Καρκίνος
Ναι, όλοι το περιμένουμε κάθε φορά που ένας Καρκίνος χωρίζει: κλάματα, μούτρα μέχρι το πάτωμα… Και θα συμβεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Καρκίνος μας έχει τραυματιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του. Σύντομα – όχι τόσο σύντομα όσο ο Δίδυμος, αλλά σύντομα – θα το ξεπεράσει, και θα είναι καλύτερα από ποτέ.

Λέων
Δράμα; Τσεκ. Θεατρινισμοί; Τσεκ. Ο Λέων θα δει τον χωρισμό σαν την κατάλληλη ευκαιρία να κερδίσει το πρώτο του Emmy για καλύτερη δραματική ερμηνεία. Και γι’ αυτό τον αγαπάμε, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Και θα συνεχίσει να ζητάει την προσοχή μας, μέχρι να πιστέψει ξανά στον εαυτό του.

Παρθένος
Οι Παρθένοι θα κάνουν ένα από τα δύο: είτε θα κινήσουν γη και ουρανό μπας και σώσουν την σχέση τους, είτε θα φύγουν μια μέρα “για να πάρουν τσιγάρα” και δεν θα γυρίσουν ποτέ. Και, ανάλογα του τι είδους χωρισμός ήταν, με παρόμοιο τρόπο θα προσπαθήσουν να τον ξεπεράσουν. (Μετάφραση: είτε με κραιπάλη φαγητού, είτε με κραιπάλη σεξ.)

Ζυγός
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποφύγει κάθε επαφή με τον/την πρώην του. Κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει μερικές παρεξηγήσεις. Από την άλλη, ο Ζυγός είναι συνηθισμένος στις παρεξηγήσεις, γι’ αυτό θα κλειστεί λιγάκι στον εαυτό του μέχρι να ηρεμήσει η καταιγίδα και να νιώσει έτοιμος να ξαναβγεί στον κόσμο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί δεν γνωρίζουν όρια στην αγάπη. Όσο έντονα είναι τα αισθήματά τους, τόσο πιο έντονα θα γίνουν όταν η σχέση τελειώσει, και ώρες-ώρες θα νιώσουν πως δεν αντέχουν άλλο. Θα νευριάσουν, θα στείλουν μηνύματα, θα σπάσουν και κανένα πιάτο, και όταν ο θυμός τους εκτονωθεί, θα επιστρέψουν στα φυσιολογικά τους.

Τοξότης
Ακόμα ένα ζώδιο που μπορεί να αγαπήσει πολύ έντονα, αλλά σε αντίθεση με τον Σκορπιό, οι Τοξότες είναι φτιαγμένοι από αισιοδοξία. Αυτό σημαίνει πως είναι ικανοί να δοκιμάσουν τα πάντα για να ξεπεράσουν έναν χωρισμό, και προτού καν το καταλάβουν, θα έχουν γνωρίσει ένα κάρο νέα άτομα και θ’ αποκτήσουν πολλές καινούριες εμπειρίες—ναι, μερικές μπορεί να είναι και κακές, αλλά μια ζωή την έχουμε!

Αιγόκερως
Η λέξη εργασιοθεραπεία επινοήθηκε από Αιγόκερω, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό. Μετά τον χωρισμό, ο Αιγόκερως θα πέσει με τα μούτρα στην δουλειά του, δεν θα αφήσει ούτε μια χαραμάδα ανοιχτή και θα αφήσει το μυαλό του να επεξεργαστεί την κατάσταση… στα παρασκήνια. Όντας ένα περήφανο, παραγωγικό μέλος της κοινωνίας.

Υδροχόος
Πότε ακολούθησε τους κανόνες, για να τους ακολουθήσει στον χωρισμό; Ο Υδροχόος βλέπει τους χωρισμούς σαν ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να ζήσει, και στην επιφάνεια δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ναι, κατά βάθος πονάει, αλλά δεν είναι τίποτα που δεν γιατρεύεται με την δύναμη της φιλίας—και του απερίσκεπτου σεξ.

Ιχθείς
Θα κλειστούν στον εαυτό τους, θα αρχίσουν να σκέφτονται τι πήγε στραβά και, για λίγο καιρό, δεν πρόκειται να ακούσεις νέα τους. Μην ανησυχείς, δεν έχουν κάνει κακό στον εαυτό τους. Είναι απλά Ιχθείς, και οι Ιχθείς χρειάζονται τον χώρο και τον χρόνο τους μέχρι να μπορέσουν να προχωρήσουν με την ζωή τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v