Πώς καταστρέφει το κάθε ζώδιο την σχέση του

Όλοι μας κάνουμε λάθη, μα φαίνεται πως τα ζώδια ακολουθούν ορισμένα μοτίβα. Ποια είναι αυτά;
Πώς καταστρέφει το κάθε ζώδιο την σχέση του
Ας το παραδεχτούμε: όλοι έχουμε καταστρέψει κάποια από τις σχέσεις μας. Είτε με την κακή μας συμπεριφορά, είτε με τις καθόλου ρεαλιστικές μας απαιτήσεις… Είναι ανθρώπινο. Μήπως όμως το ζώδιό μας κρύβει πληροφορίες για το πώς ακριβώς χαλάμε μόνοι μας τις σχέσεις μας;

Κριός
Οι Κριοί πάντα νομίζουν πως είναι καλύτεροι από τα ταίρια τους. Έχουν αυτοπεποίθηση, δεν φοβούνται τίποτα… αλλά πολλές φορές αυτή η συμπεριφορά τους μπορεί να είναι κάπως υπερβολική για τον μέσο άνθρωπο. Ακόμα χειρότερα, δυσκολεύονται να καταλάβουν πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαφορετικές απόψεις.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι κλειστοί άνθρωποι. Μπορεί να σου δώσουν πολλή αγάπη, αλλά δύσκολα θα σε αφήσουν να δεις τον αληθινό τους εαυτό και τις αδυναμίες τους. Φοβούνται ότι οι άνθρωποι θέλουν να τους στερήσουν την ανεξαρτησία τους, και πως όλοι θα τους εκμεταλλευτούν, και στο τέλος αυτή η παράνοια είναι που θα κάνει τις σχέσεις τους να τελειώσουν.

Δίδυμοι
Αυτό που θα καταδικάσει τις σχέσεις των Διδύμων είναι η αδυναμία τους να μείνουν σταθεροί για αρκετό καιρό. Και η προσοχή τους τραβιέται τόσο εύκολα από νέα άτομα, που δεν είναι να απορείς γιατί έχουν την φήμη ότι είναι από τα πιο άπιστα ζώδια…

Καρκίνος
Η τάση τους να αναλύουν τα πάντα και η ροπή τους προς την θλίψη (για κάθε πιθανό λόγο) δυσκολεύει πολύ τους συντρόφους των Καρκίνων. Πολλές φορές θα κάνουν το άλλο άτομο να νιώσει πως ό,τι πει και κάνει θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του, και αυτό σίγουρα δεν είναι η βάση για μια καλή σχέση.

Λέων
Τα λιοντάρια χρειάζονται προσοχή. Και δεν σκοπεύουν να σταματήσουν να την κυνηγούν, και αυτό δημιουργεί πολλή, πολλή ζήλεια. Το πρόβλημα είναι πως, παρά την τάση που έχουν να θέλουν όλα τα μάτια πάνω τους και να παίρνουν επιβεβαίωση από παντού, οι Λέοντες είναι γενικότερα πιστό ζώδιο. Απλά είναι δύσκολο να πείσουν τους υπόλοιπους ανθρώπους γι’ αυτό.

Παρθένος
Κριτικάρουν, κριτικάρουν, κριτικάρουν. Οι Παρθένοι είναι φτιαγμένοι για να κρίνουν τους πάντες αρνητικά και να βρίσκουν κάτι κακό να πουν σε κάθε περίπτωση. Είναι τελειομανείς και δεν ενδιαφέρονται πολύ να σε καταλάβουν. Αν δεν έχεις πολλή υπομονή (και αν ο ίδιος ο Παρθένος δεν αποφασίσει να κάνει λίγη αυτοκριτική), αυτή η σχέση δεν θα πάει πουθενά.

Ζυγός
Μπορεί απλά να… ξεχάσουν το ταίρι τους. Η κοινωνική τους ζωή μπορεί να περιλαμβάνει κυριολεκτικά εκατοντάδες άτομα, με συνέπεια οι σχέσεις τους να περνούν για λίγο στο παρασκήνιο. Και, σίγουρα, μπορεί να μην έχουν κακό σκοπό όταν το κάνουν αυτό, αλλά μπορεί να γίνει πολύ ασεβές.

Σκορπιός
Για κάθε φορά που λέμε πως οι Σκορπιοί είναι παρεξηγημένοι και κρύβουν μέσα τους μια ευαίσθητη ψυχή που απλά ζητάει κατανόηση (και μπόλικο σεξ), πρέπει να θυμόμαστε ότι, την ίδια στιγμή, οι Σκορπιοί απλά… μπορούν να γίνουν λιγάκι κακοί. Δεν δίνουν σημασία στα αισθήματα των άλλων, γιατί τους αφορά μόνο να ικανοποιήσουν τις δικές τους επιθυμίες. Και όταν ο σύντροφός σου σε αντιμετωπίζει σαν μια αναλώσιμη πηγή συναισθημάτων, μάλλον πρέπει να αλλάξεις δρόμο.

Τοξότης
Οι Τοξότες, ο θεός να τους έχει καλά, δυσκολεύονται να πάρουν τα πράγματα στα σοβαρά. Και, σίγουρα, είναι φοβεροί για όσο καιρό η σχέση θυμίζει πάρτι, αλλά πολλές φορές, όταν τα πράγματα φαίνονται να σοβαρεύουν επικίνδυνα, θα αλλάξουν κουβέντα ή θα βρουν κάποια δικαιολογία. Αν δεν είσαι άνθρωπος που του αρέσουν οι χαλαρές καταστάσεις, οι Τοξότες δεν είναι για ‘σένα.

Αιγόκερως
Κάποιος πρέπει να έκλεισε το καλοριφέρ, επειδή αυτή η σχέση θυμίζει παγοκολώνα. Το πρόβλημα με τους Αιγόκερους είναι πως δεν διαχειρίζονται τα αισθήματά τους όπως ο υπόλοιπος κόσμος. (Μετάφραση: Δεν δείχνουν ποτέ ότι έχουν αισθήματα.) Αυτό μπορεί να κάνει άτομα που είναι πιο ευαίσθητα να φρικάρουν μαζί τους.

Υδροχόος
Δεν ξέρουν τι θέλουν. Την μια στιγμή θέλουν κάτι χαλαρό, και φαίνονται εγκληματικά αποκομμένοι από εσένα (και την πραγματικότητα) και την άλλη στιγμή μπορεί να κολλήσουν πάνω σου σαν βδέλλα. Γενικότερα, οι Υδροχόοι προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, κι αυτό δημιουργεί πολλές παρεξηγήσεις.

Ιχθείς
Τα ψάρια έχουν την τάση να παίρνουν τις σχέσεις τους σαν δεδομένες. Λατρεύουν να έχουν έναν σύντροφο δίπλα τους, αλλά το κάνουν επειδή ικανοποιούν την δική τους ανάγκη, και όχι για να δίνουν πίσω αυτά που παίρνουν. Και, ναι, γκρινιάζουν πολύ και συχνά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v