ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν τα χωρίζουν;

Ποιος θα το πάρει ψύχραιμα και ποιος θα κουλουριαστεί στο κρεβάτι του κλαίγοντας; Όλη η αλήθεια εδώ.

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν τα χωρίζουν;

Έχουμε πει πώς χωρίζει το κάθε ζώδιο. Ο καθένας έχει τις δικές του ιδιοτροπίες. Άλλοι θα παλέψουν για την σχέση τους, και άλλοι θα προσπαθήσουν να φορτώσουν το φταίξιμο σε άλλους. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το άλλο άτομο μας χωρίζει; Όταν η διάλυση της σχέσης δεν είναι στα χέρια μας; Πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο τον χωρισμό;

Κριός
Ο Κριός θα νευριάσει, και θα προτιμήσει να πει στα μούτρα του (πρώην πλέον) συντρόφου του πως δεν τον ενοχλεί, γιατί ούτως ή άλλως είχε αρχίσει να βαριέται. Έπειτα, θα τρέξει να βρει κάποια νέα περιπέτεια, και θα υποκριθεί πως όλα είναι καλά, γιατί δεν θα δείξει ανασφάλεια σε κανέναν.

Ταύρος
Θα φάει. Θα παλέψει να κλάψει. Μετά θα φάει λίγο ακόμα. Πληγώθηκε, αλλά έχει κι ένα σκληρό, αδιαπέραστο προσωπείο να δείξει στον κόσμο. Γι’ αυτό θα φάει περισσότερο.

Δίδυμος
Θα ενημερώσει όποιον ξέρει και δεν ξέρει, ρωτώντας ταυτόχρονα τι κάνουν αυτό το σαββατοκύριακο, επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκμεταλλευτεί την “ευάλωτη” θέση του για να βρει κάτι καινούριο. Σύντομα.

Καρκίνος
Μπλοκ στο Facebook. Ασταμάτητο κλάμα. Ασταμάτητο κλάμα μέχρι την αιωνιότητα.

Λέων
«Πρέπει να φροντίσω τον εαυτό μου, γιατί περνάω μία δύσκολη στιγμή, και αυτό που αξίζω είναι αγάπη, το καταλαβαίνεις; Αληθινή αγάπη! Και κανείς δεν μπορεί να με αγαπήσει περισσότερο από τον εαυτό μου, οπότε ναι, θέλω να κάνω μια ανάληψη, και σκοπεύω να τα ξοδέψω όλα πάνω μου. Και όταν με δει, επειδή θα με δει, θα βλαστημήσει την ώρα και την στιγμή που με χώρισε».

Παρθένος
Θα διαβάσει μερικές δεκάδες άρθρα σαν κι αυτό, θα φτιάξει νοητά λίστες με υπέρ και κατά, και θα προσπαθήσει να καταλάβει τι δεν πήγε καλά. Μην τον ενοχλήσεις ενώ βρίσκεται σ’ αυτή την διαδικασία. Δεν θες να δεις θυμωμένο Παρθένο.

Ζυγός
«Τι εννοείς χωρίζουμε; Δεν μπορείς να με χωρίσεις, κοίταξέ με! Ποιος θα με χώριζε εμένα; Οκέι, ξέρεις κάτι; Εγώ σε χωρίζω, γιατί μόλις ανακάλυψα ότι δεν μου κάνεις καλό, και χρειάζομαι να πάω κάπου με πολλούς ανθρώπους τώρα».

Σκορπιός
Επιφανειακά: Θα σε καταστρέψει.
Εσωτερικά; Περισσότερο κλάμα κι από τον Καρκίνο. Εντάξει, ίσως και λίγο βουντού.

Τοξότης
Θα χαμηλώσει το κεφάλι μέχρι να φύγει ο/η πρώην από το δωμάτιο. Και μετά θα αρχίσει να χοροπηδάει, επειδή το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι ότι μόλις κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή, και τώρα είναι πάλι ανεξάρτητος.

Αιγόκερως
Θα κάτσει σε μια καρέκλα και θα κοιτάξει το κενό. Θα κάτσει σ’ έναν καναπέ και θα κοιτάξει το κενό. Θα μπει για ντους, το νερό θα μπαίνει στα μάτια του, αλλά δεν τον πειράζει, γιατί ούτως ή άλλως κοιτούσε το κενό. Δεν είναι ότι έχει πάθει σοκ (που θα ‘πρεπε, κανείς λογικός άνθρωπος δεν χωρίζει μ’ έναν Αιγόκερω), απλά το επεξεργάζεται ακόμα.

Υδροχόος
Στιγμιαία: «Χα χα, αντίο!»
Μια εβδομάδα μετά: «Εχμ…»

Ιχθείς
Ακόμα περισσότερο κλάμα, και ψευδαισθήσεις. Θα πείσει τον εαυτό του ότι κάτι τεράστιο υπάρχει στο προσκήνιο, το οποίο δεν θα μάθει ποτέ, αλλά είναι σίγουρα υπαρκτό, και η σχέση ήταν καταδικασμένη απ’ την αρχή.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY