Πώς μαλώνουν τα ζώδια;

Ποιο ζώδιο θα κάνει ότι δεν σε ξέρει, και ποιο θα βάλει σκοπό της ζωής του να σε καταστρέψει; Μάθε τώρα πώς μαλώνουν τα ζώδια!
Πώς μαλώνουν τα ζώδια;
Έκανες έναν Δίδυμο να θυμώσει μαζί σου; Προκάλεσες την κολασμένη οργή ενός Σκορπιού; Διάβασε παρακάτω πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο σε έναν καυγά, και φύλαγε τα νώτα σου.

Κριός: Αν έπρεπε να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, θα σου έλεγε κι ευχαριστώ για τον καυγά. Είναι στο αίμα του και δεν πρόκειται να υποχωρήσει ποτέ. Αν, λοιπόν, αποφασίσεις να ξεκινήσεις καυγά, ετοιμάσου να ακούσεις (στην καλύτερη περίπτωση) πολλά και άσχημα.

Ταύρος: Αν κατάφερες να κάνεις Ταύρο να θυμώσει τόσο, μάλλον αξίζεις να τις φας. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτησή τους είναι θρυλική, οπότε όταν τα πράγματα γίνουν ειλικρινά άσχημα και προσβλητικά, θα ξεσπάσουν πολύ έντονα. Και μην περιμένεις μετά να τους αλλάξεις γνώμη.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι δεν πρόκειται να μπουν στον κόπο να μαλώσουν μαζί σου. Αν τους πιέσεις υπερβολικά, το πιο πιθανό είναι να σε μπερδέψουν τόσο πολύ πάνω στην λογομαχία, που θα φας τα μούτρα σου. Και μετά θα κάνουν απλά ότι δεν σε ξέρουν – τόσο αποτελεσματικά, που θα πονέσεις.

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι είναι υποχωρητικοί τύποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραδίδουν τα όπλα και μπορείς να κάνεις γύρο του θριάμβου, όμως. Την επόμενη μέρα, θα αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό τείχος, τόσο πολιτισμένο που θα νιώσεις άβολα. Και μην ξεχνάς, ο Καρκίνος είναι από τα πιο φιλικά και κοινωνικά ζώδια, άρα αν καυγαδίσεις με έναν, μπλέκεις και με τον περίγυρό του.

Λέων: Ο καυγάς για τον Λέοντα αποτελεί κοινωνικό ζήτημα. Θέλει να έχει μάρτυρες, και ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους να παίζει την κάρτα του θύματος. Αν μαλώσεις με ένα λιοντάρι και έχετε κοινούς φίλους, οι πιθανότητες λένε ότι θα προσπαθήσει να τους πάρει στην πλευρά του.

Παρθένος: Μάλωσες με έναν Παρθένο; Θα μείνει μεταξύ σας. Οι Παρθένοι σέβονται τον εαυτό τους και την προσωπική τους ζωή, και τα (πολύ) πικρόχολα σχόλιά τους θα παραμείνουν ψιθυριστά. Επίσης, σπάνια ένας Παρθένος θα ξεκινήσει τον καυγά, αλλά σχεδόν πάντα θα είναι αυτός που θα κάνει τον άλλον να ξεπεράσει τα όριά του και να ξεσπάσει.

Ζυγός: Στην αρχή, ο Ζυγός θα προσπαθήσει να είναι απόμακρος και λογικός. Και δεν πρόκειται να το τραβήξει παραπέρα αν νιώσει πως έχει το πλεονέκτημα· σ’ αυτή την περίπτωση θα σου γυρίσει την πλάτη και θα φύγει. Αν τον εκνευρίσεις, όμως, σε τόσο μεγάλο βαθμό, μπορεί να σε καταστρέψει, και μετά να φέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα.
 
Σκορπιός: Αν είσαι αρκετά χαζός για να τα βάλεις με έναν Σκορπιό, πρώτα θα σου ρίξει ένα βλέμμα που θα έκανε κάθε λογικό άνθρωπο να σηκώσει τα χέρια και να υποχωρήσει. Αν ακόμα και τότε επιμένεις, θα σε αφήσει να ρεζιλέψεις τον εαυτό σου, χαμογελώντας σατανικά, και από την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσει η μεγάλη του εκδίκηση, που θα είναι πιο αγχωτική και προσεκτικά χορογραφημένη κι από τον θάνατο του Όμπερυν στο Game of Thrones.

Τοξότης: Καυγάς; Με Τοξότη; Καυγαδίζουν οι Τοξότες; Τις περισσότερες φορές, αυτό το ζώδιο θα σε αφήσει να τα βγάλεις από μέσα σου, πιστεύοντας ότι δημιουργείς φασαρία από το τίποτα, και θα περιμένει να σου περάσει. Αν δεν σου περνάει αρκετά σύντομα, θα σε αναγκάσει. Στις σπάνιες περιπτώσεις που ο Τοξότης όντως βρίσκει λόγο να μαλώσει… είναι ζώδιο της φωτιάς, δεν θα την γλυτώσεις εύκολα
.
Αιγόκερως: Δεν πρόκειται να αποφύγουν την αντιπαράθεση, αλλά πρώτα θα προσπαθήσουν να σε λογικέψουν, και μετά να σε προειδοποιήσουν. Από εκεί και μετά, τα ‘θελες και τα ‘παθες. Εναλλακτικά, θα σε κοιτάξουν με ένα ύφος που λέει «Είσαι καθυστερημένος;» και θα απομακρυνθούν προσεκτικά.

Υδροχόος: Ο Υδροχόος δεν καταλαβαίνει τους καυγάδες σαν όρο. Προσπαθεί να αποφύγει κάθε είδους διαμάχη και να λύσει τα προβλήματα με διάλογο. Αν, όμως, τον πιέσεις πέρα από τα όριά του, οι πιθανότητες είναι δύο: είτε θα έχεις πλέον να αντιμετωπίσεις την απόλυτη παγοκολώνα, είτε – σπάνια, και να εύχεσαι ποτέ – θα ξεσπάσει όλη την σουρεαλιστική του λογική πάνω σου, χωρίς να υπολογίζει τίποτα.

Ιχθείς: Τα ψάρια δεν μαλώνουν. Τα ψάρια δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι. Τα ψάρια, όμως, θα φροντίσουν να σου δείξουν εμπράκτως ότι έχεις χάσει και το τελευταίο ίχνος από τον σεβασμό τους, και δεν έχεις καμία ελπίδα να τον ξανακερδίσεις. Ποτέ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v