Τα ζώδια για την εβδομάδα 1-7/08

Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στη φόρα για Τοξότες και Λέοντες, την ώρα που οι Αιγόκεροι ερωτεύονται. Όσα θα συμβούν αυτή την εβδομάδα προβλέπει ο Χρήστος Άρχος.
Τα ζώδια για την εβδομάδα 1-7/08
από τον Χρήστο Άρχο

Έντονα τα πάθη, με την Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλά και ψυχρότητες ξαφνικά με το τετράγωνο με τον Κρόνο. Σημαντικές λοιπόν εξελίξεις στα ερωτικά ζητήματα των σταθερών του 3ου δεκαημέρου (Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου).

Από την άλλη, οικονομικά τα πράγματα συνεχίζουν να προβληματίζουν, με τον Δία και τον Κρόνο σε δυσάρεστη όψη να δημιουργούν μεγαλύτερες ανασφάλειες στο ελληνικό και παγκόσμιο σκηνικό.

Κριός
Το έτερο σας ήμισυ θα είναι πιο ζεστό και τρυφερό, αλλά από την άλλη εσείς με την ανωριμότητα σας μερικές φορές θα φτάνετε τα πράγματα στα άκρα. Στον οικονομικό τομέα θα πάρετε κάποιες ανάσες αλλά όχι κάτι που να μπορούμε να πούμε ότι θα σας χαλαρώσει απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά στον εργασιακό τομέα θα καταφέρετε να γίνετε ανταγωνιστικοί και θα δείτε ότι θα μπορέσετε να κερδίσετε τα βλέμματα των προϊσταμένων σας, οπότε θα έχετε και εύνοια. Η υγεία σας θα κυμαίνεται σε καλά σχετικά επίπεδα.

Ταύρος
Στον επαγγελματικό τομέα σε περιμένουν πολύ καλές προοπτικές αφού για κάποιους λόγους εσύ θα πρέπει να σταθείς στην επιχείρηση, και αυτό θα σε οδηγήσει σε καλύτερες προοπτικές. Μην βιαστείς όμως να δώσεις λύσεις σε εργασιακά προβλήματα, ιδιαίτερα με συναδέλφους σου, αυτό τον καιρό γιατί δεν θα μπορέσεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Αισθηματικά ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις λιγάκι και να απολαύσεις το καλοκαίρι, μιας και η εποχή είναι ευνοϊκή για να περάσεις τρελές στιγμές με το σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις τις εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας που συνήθως σε πιάνουν.

Δίδυμοι
Στα ζητήματα καρδιάς όπως έχουμε πει δεν θα πρέπει να περιμένεις να βιώσεις τον μεγάλο έρωτα, αλλά μία σχέση για να περάσεις καλά είναι πολύ πιθανή. Από την άλλη, παρ’ όλο που εργασιακά θα είναι ένας χαλαρός μήνας, η τύχη δουλεύει υπέρ σου και από εδώ και στο εξής θα δεις ότι πολλά από τα πράγματα που περίμενες τελικά γίνονται πραγματικότητα και στο τέλος θα μπορέσεις να φτάσεις στην κορυφή της επιτυχίας. Η υγεία σου δεν φαίνεται να παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να μην αφήνεις κάποια άσχετα κουτσομπολιά που γίνονται λόγω ζήλιας να σου χαλάσουν την διάθεση και τελικά να σου σπάσουν τα νεύρα.

Καρκίνος
Χρυσός ο μήνας αυτός για τα αισθηματικά σου ζητήματα, με αρκετές επιτυχίες και πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη ζωή σου πιο ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη. Μην όμως παρασυρθείς και τελικά διαλέξεις το φρούτο που μπορείς να φτάσεις πιο εύκολα: Μερικές φορές τα πράγματα που μοχθούμε να κατακτήσουμε καταλήγουν να είναι και πιο όμορφα. Στον εργασιακό τομέα θα πρέπει να προσέξεις μήπως και εμπιστευτείς κάποια μυστικά σου τα οποία τελικά κάποιοι μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Γενικότερα δεν είναι η περίοδος που θα έπρεπε να εμπιστεύεσαι εύκολα τρίτα πρόσωπα.

Λέων
Πολλοί από εσάς έχετε μπλέξει σε παράλληλες σχέσεις και δύσκολα θα μπορέσετε να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση (πολλοί από εσάς δεν θα θέλουν να φύγουν) αν και τα αγκάθια δεν θα αργήσουν να φανούν στη ζωή σας και τότε θα είναι αργά. Στον εργασιακό τομέα μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί και τόσο, μιας και εκεί τελικά εσείς θα είστε οι τελικοί νικητές. Η υγεία σας δεν φαίνεται να έχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες τάσεις σας να φτάνετε τον οργανισμό σας στα όρια του.

Παρθένος
Στα αισθηματικά σου ευνοείσαι και θα βρεθούν άτομα που θα θελήσουν να σου δώσουν συναισθήματα και πολύ καλές στιγμές, φτάνει να αποφασίσεις και εσύ από τη μεριά σου ότι πρέπει κάποιες φορές στη ζωή μας να αφήνουμε τον εαυτό μας να διασκεδάζει και να μην είμαστε μονίμως υπό πίεση. Εργασιακά συνεχίζουν τα πράγματα να είναι δύσκολα με αρκετή κούραση, αλλά πια εσύ θα κάνεις κουμάντο και θα έχεις τις περισσότερες επιλογές με το μέρος σου, οπότε και τον επόμενο μήνα θα μπορείς να πάρεις της σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται.

Ζυγός
Στα αισθηματικά σου δεν θα πρέπει να περιμένεις κάποια σημαντική αλλαγή, μιας και τα πράγματα παραμένουν θετικά και δεν θα έχεις κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσεις σαν πρόβλημα, εκτός από κάποια ίσως αναγκαστική φυγή του συντρόφου σου για δουλειές που μπορεί να σου χαλάσει για λίγο τη διάθεση. Για τα οικονομικά σου τώρα θέματα δεν θα πρέπει να περιμένεις και εκεί κάποια σημαντική αλλαγή, εκτός ίσως προς το τέλος του μήνα όπου θα έχεις μία κάποια αυξημένη τύχη για να πετύχεις κάποιο Λόττο η Τζόκερ. Εργασιακά τέλος θα αντιμετωπίσεις την ζηλοφθονία κάποιων γνωστών σου προσώπων.

Σκορπιός
Τα οικογενειακά σου θέματα και τα θέματα καριέρας έχουν πολύ σημαντικό πρόβλημα αυτό τον καιρό, γιατί από τη μία στα οικογενειακά υπάρχει μία ατμόσφαιρα που θυμίζει ηφαίστειο που είναι έτοιμο να σκάσει, από την άλλη στα θέματα καριέρας δέχεσαι πόλεμο από αρκετό κόσμο. Σαν να μην έφτανε αυτό κάνεις κάποιες λανθασμένες επιλογές οι οποίες σου στοιχίζουν πάρα πολύ αυτό τον καιρό. Σταμάτα να είσαι πεισματάρης και αποδέξου τις αλλαγές που έχουν έρθει προσπαθώντας πια όχι να τις πολεμήσεις αλλά να προσαρμοστείς.

Τοξότης
Όσοι από εσάς τώρα έχουν μία παράλληλη σχέση θα πρέπει να προσέξετε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί αυτό το μήνα και θα έχετε πολλά προβλήματα να λύσετε. Στον εργασιακό τομέα μία πολύ σημαντική συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί, οπότε και θα μπορέσετε να πετύχετε πολλούς από τους σκοπούς σας. Με την συμφωνία αυτή θα δείτε και τα οικονομικά σας ζητήματα να επιλύονται και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε πια από την πίεση στην οποία βρισκόσασταν. Να προσέξετε λιγάκι την υγεία σας γιατί κάποιες ενοχλήσεις μπορεί να είναι σημάδια για κάτι που μπορεί να γλιτώσετε εύκολα.

Αιγόκερως
Γενικότερα τα αισθηματικά σας είναι σε μία χρυσή εποχή, με πολλές ευκαιρίες οι οποίες θα είναι αξιόλογες για αυτό και θα ήταν αμαρτία να επιλέξετε να μείνετε μόνοι σας ή επειδή είσαστε ανασφαλείς γενικότερα τελικά να επιλέξετε τη μοναξιά.

Πολύ σημαντικές θα είναι και οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα με πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για κάτι που μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας και τελικά θα έρθει. Λόγω της μανίας σας με την εργασία προσέξτε πολύ να μην χάσετε τις υπέροχες στιγμές που σας προσφέρει αυτός ο μήνας και τελικά μείνετε πάλι οι κατσούφηδες του ζωδιακού. Ως προς την υγεία σας δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας απλά να μην κάνετε καταχρήσεις.

Υδροχόος
Το βασικότερο πρόβλημα βρίσκεται στις σχέσεις σας όπου απειλήστε με χωρισμό ή απειλείτε εσείς οι ίδιοι με χωρισμό, κοιτάξτε τι κρύβετε πίσω από την τάση σας αυτή και μην βιάζεστε να κλείσετε τις ευκαιρίες επειδή απλά φοβάστε και δεν θέλετε να έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά. Η ζωή κερδίζεται με ρίσκο και προσπάθειες, όχι με το να κλειδωνόμαστε σε μία ψεύτικη και χαζή ανεξαρτησία που στο τέλος δεν δίνει τίποτα το ουσιαστικό στην εξέλιξη μας.

Εργασιακά θα μπορέσετε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και κάτι πολύ καλό σας περιμένει οπότε και μπορείτε να πείτε ότι εκεί έχετε και ένα τομέα όπου θα πηγαίνει και καλά και όχι μόνο αυτό αλλά θα εισπράξετε και μεγάλη επιτυχία.

Ιχθείς
Στα αισθηματικά ζητήματα παραμένει η κατάσταση ως έχει, δηλαδή θα έχετε αυτό το αίσθημα ανικανοποίητου που δεν θα ξέρετε τι ακριβώς σας φταίει και από την άλλη και ο σύντροφός σας θα δρα απέναντι σας με αρκετή ανασφάλεια και θα προσπαθεί με τον τρόπο του να σας σπάσει τα νεύρα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια για τους αδέσμευτους δεν είναι άλλο από το να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία σχέση η οποία να είναι σταθερή και χωρίς πολλά επεισόδια.

Τα οικονομικά σας φέρνουν καλύτερης τύχης με πολλές ευκαιρίες, ενώ τα όποια προβλήματα σας θα αρχίζουν να επιλύονται σταδιακά και να μπαίνουν σε μία σειρά, ενώ δεν αποκλείεται και μία αύξηση στον εργασιακό τομέα, ή γενικότερα μία πολύ σημαντική ανάπτυξη των οικονομικών προοπτικών σας κυρίως μέσα από άτομα που δεν το περιμένατε. Η υγεία σας τέλος είναι αρκετά καλή και απλά θα πρέπει να φροντίσετε το άγχος σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v