Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι τυχεροί της εβδομάδας, οι ευκαιρίες του σαββατοκύριακου, οι έρωτες που ευνοούνται και όλες οι ζωδιακές προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας
του Χρήστου Άρχου M.Sc

Τι πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα και ποια ζώδια ευνοείστε κατάφωρα; Ποιοι θα γνωρίσουν το άλλο τους μισό και ποιοι καλύτερα… να μείνουν σπίτι τους; Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από τον Χρήστο Άρχο.

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει στα μεταβλητά ζώδια του 1ου δεκαημέρου αλλά και στα σταθερά του 3ου δεκαημέρου πιθανότητες πισωγυρίσματος σε σημαντικές σχέσεις από το παρελθόν. Άραγε πρέπει να κάνετε αυτό το πισωγύρισμα; Οι Μεταβλητοί, ναι, μπορείτε να γυρίσετε στο παρελθόν και θα ήταν φρόνιμο να δώσετε μία ευκαιρία σε αυτό. Απο την άλλη, όμως, οι σταθεροί δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να πάτε προς τα πίσω. Αντίθετα, πρέπει να κοιτάξετε κάτι καλύτερο προς το μέλλον.

Κριός
Για εσάς αυτή η εβδομάδα θέλει λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να κάνετε κάποια λάθη και τελικά να χάσετε την εύνοια από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης καλό θα ήταν όσοι ενδιαφέρεστε να κάνετε μία καινούρια σχέση να είστε σίγουροι ότι έχετε ξεχάσει πραγματικά την παλιά σας, έτσι ώστε να μην πληρώνει ο οποιοσδήποτε τα δικά σας νεύρα από παλαιότερες σχέσεις. Καλό θα ήταν για εσάς επίσης να προσπαθήσετε να κάνετε προσπάθειες να φύγετε από τα παλιά σας γούστα, μιας και από ό,τι είδατε οι σχέσεις σας μέχρι τώρα πέρασαν από πολλές τρικυμίες και μάλλον χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός.

Ταύρος
Πολύ καλύτερη περίοδος για εσάς σε σχέση με όσα είχατε να αντιμετωπίσετε στο παρελθόν. Πολλοί μπορεί να είστε απέναντι σε μία καινούρια σχέση, η οποία και θα σας ανανεώσει ή θα σας κάνει να βγείτε από τα λάθη και τις στεναχώριες του παρελθόντος. Άλλοι επίσης θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά πράγματα στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα - κάτι που είχατε παρατήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Επίσης, είναι μία καταπληκτική ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο να κάνετε μία δυναμική έξοδο και αν είστε μόνοι, γιατί όχι, να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Δίδυμοι
Για εσάς τα πράγματα είναι απλά. Θα πρέπει να πάψετε να είστε ανυπόμονοι, ξερόλες και εγωιστές. Προσπαθήστε να δείτε και την άλλη πλευρά μίας κατάστασης (σας τα λέει αυτά ένας Δίδυμος) και βρείτε τι ακριβώς φταίει όχι μόνο στη συμπεριφορά των άλλων αλλά και στις δικές σας αντιδράσεις. Οι ελεύθεροι πάντως θα έχουν την ευκαιρία αυτό το χρονικό διάστημα να κάνουν μία σχέση που να τους ταιριάζει με κάποιο ζώδιο του Αέρα ή της Γής. Αποφύγετε τα ζώδια του νερού γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν μπελάδες. Επαγγελματικά είναι μία περίοδος ανανέωσης και κάποιες αλλαγές θα είναι για καλό.

Καρκίνος
Έχετε μπροστά σας μία νέα προοπτική. Μην την αφήσετε για χάρη του παρελθόντος. Αρκετοί από εσάς σίγουρα πονέσατε και δεν ήταν οι καλύτερες οι στιγμές που περάσατε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στο παρελθόν χωρίς να δίνετε στον εαυτό σας δεύτερη ευκαιρία. Χρειάζεται βέβαια αρκετή προσπάθεια, αλλά κανείς δεν έχασε τίποτα με το να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο στη ζωή του. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην τάση σας να παίρνετε βάρος, οπότε θα πρέπει να προσέξετε μήπως τελικά εκτονώνετε την στεναχώρια σας… στο φαγητό.

Λέων
Για εσάς σίγουρα είναι μία νέα περίοδος όπου όλα είναι πιθανά. Δεν θα γίνει όμως τίποτα αν συνεχίσετε να βάζετε πάνω από όλα τον εαυτό σας και δεν γίνετε λιγότερο απόλυτοι και περισσότερο διπλωματικοί. Οι πλανήτες είναι σε καλές όψεις μεταξύ τους, κάτι που σημαίνει ότι είναι η στιγμή να δημιουργήσετε τις βάσεις για κάτι καινούριο. Κανείς όμως δεν μπορεί να ανεχθεί για πολύ μία σχέση στην οποία πρωταγωνιστεί μόνο ο ένας από τους δύο συντρόφους, Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να μην κολλήσετε σε μία παλιά σας αγάπη, θα πρέπει να γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ότι η υπόθεση που έχετε στο μυαλό σας έχει πια κλείσει.

Παρθένος
Δεν είστε και στα καλύτερα σας αυτή την περίοδο. Χρειάζεστε περισσότερο προσοχή και κυρίως κουράγιο έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε μία ισορροπία ανάμεσα στα θέλω σας και στα θέλω των άλλων. Η αλήθεια είναι ότι καταπιέζετε τον εαυτό σας και δεν του επιτρέπετε να κάνει την σημαντική αλλαγή που αν δεν γίνει σύντομα με το καλό θα γίνει… με το κακό στη συνέχεια. Προσπαθήστε να διαμορφώσετε μία σχέση η οποία θα είναι αντάξια του εαυτού σας από τη μία, αλλά μην είστε υπερκριτικοί απέναντι σε οποιονδήποτε σας δείχνει και το παραμικρό συναίσθημα. Επίσης αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε την επανάσταση σας στον ερωτικό τομέα.

Ζυγός
Είσθε σε μία πραγματικά πολύ καλή φάση. Καμιά φορά μπορεί να χάνετε το χαμόγελο σας και να πνίγετε τον εαυτό σας σε ένα ωκεανό άγχους και πεσιμισμού, αυτό όμως δεν έχει την ρίζα του πουθενά αλλού παρά στους φόβους που έχετε αποκτήσει από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Μην φοβάστε την αγάπη που σας δίνεται και αφεθείτε στους ανθρώπους που σας προσέχουν και σας αγαπούν. Μήπως θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε ένα μικρό αδύνατο σημείο σας που είναι… τα καβούρια στην τσέπη σας; Σκεφτείτε ότι κανείς δεν θέλει έναν τσιγκούνη στο σπίτι του. Αν από την άλλη είστε από τους Ζυγούς που είναι εκτός του κοινού κανόνα, συνεχίστε έτσι, μιας και τα οικονομικά σας έτσι και αλλιώς θα δείτε να βελτιώνονται.

Σκορπιός
Αν και έχετε κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία και το πάθος σε μία σχέση, τώρα μπορείτε να βρείτε ένα άτομο που θα μπορείτε να το καταδυναστεύετε χωρίς να λέει τίποτα. Αυτό όμως όπως καταλάβατε είναι προσωρινό και αφότου περάσουν κάποιες πλανητικές αντιστοιχίες, θα δείτε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά. Γι’ αυτό καλύτερα να μάθετε να είστε πιο δημοκρατικοί στη σχέση σας και κυρίως πάψτε να είστε κολλημένοι με εκείνη την παλιά σας σχέση που ήταν «κάπως». Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να βρείτε ένα άτομο που θα σας καλύπτει πραγματικά. Αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει αρκετά, αν το θελήσετε, να βρείτε ένα ταίρι που θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους.

Τοξότης
Τον τελευταίο καιρό κάνετε όλο και περισσότερα λάθη με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να χάνετε την ισορροπία σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τη ζωή σας και την καθημερινότητα σας. Η περίοδος σας επιτρέπει να κάνετε σχέσεις που δεν χρειάζεται να είναι βγαλμένες από σενάριο ταινίας θρίλερ. Επαγγελματικά, είναι μία περίοδος αλλαγών, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να έχετε πολύ μεγάλες απώλειες.

Αιγόκερως
Φέτος πρωταγωνιστείτε, είτε με την καλή έννοια είτε με την κακή. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, μιας και ο κίνδυνος του χωρισμού είναι φανερός. Προσπαθήστε να βρείτε τα βαθύτερα θέματα που οδηγούν στην κρίση εσάς και το έτερον σας ήμισυ και βρείτε μία πιο λογική λύση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Οικονομικά, από την άλλη, και επαγγελματικά είναι μία χρυσή περίοδος για εσάς, αφού μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα έτσι ώστε να βρεθείτε στην κορυφή. Μην αγχωθείτε πολύ όμως: Όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Υδροχόος
Δεν έχετε πολλά γεγονότα που να σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Κατά γενική ομολογία, τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ομαλά. Όσοι είστε αδέσμευτοι, παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να δώσετε προσοχή γιατί μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη στον τρόπο που θα επιλέξετε ποιον θα έχετε δίπλα σας παρ’ ότι ευνοείστε τρομερά για νέες γνωριμίες. Στον οικονομικό τομέα δεν θα πρέπει να κάνετε ιδιαίτερες αλλαγές αυτή την στιγμή, ούτε και επενδύσεις, μιας και μπορεί να πέσετε θύματα απάτης και να χάσετε την ευκαιρία να πετύχετε τους οικονομικούς σας σκοπούς οι οποίοι ούτως ή άλλως θα έχουν εμπόδια όλη την χρονιά – γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσετε προσοχή.

Ιχθύς
Είστε σε μία φάση που θέλετε να τα αλλάξετε όλα, αλλά όλη την ώρα σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να κάνετε όσα θα θέλατε. Άνθρωποι από το παρελθόν θα σας ταράξουν και θα σας κάνουν να μην νοιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας. Όσοι έχετε σχέση, θα πρέπει να προσέξετε γιατί κινδυνεύετε να κάνετε τη ζωή σας πολύ δύσκολη και να χωρίσετε από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να προσέξετε πολύ με ποιους βγαίνετε και τι προτάσεις δέχεστε γιατί μπορεί να καταλάβετε στο τέλος ότι είναι αργά για να φύγετε από κάποιον άνθρωπο ο οποίος περισσότερο θα σας ταλαιπωρήσει παρά θα σας βοηθήσει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v