Τα ζώδια για την εβδομάδα 18/7–24/7

Κάθαρση και ηρεμία μετά τη Νέα Σελήνη. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος – Σκορπιός και Ιχθείς) είναι οι τυχεροί της περιόδου.
Τα ζώδια για την εβδομάδα 18/7–24/7
του Χρήστου Άρχου

Στον απόηχο μιας πολύ δύσκολης Νέας Σελήνης έρχεται η εβδομάδα της κάθαρσης και της ηρεμίας. Σταδιακά το καλοκαίρι παίρνει την κανονική του μορφή και χάνουμε τον καιρό της αναστάτωσης και των δυσκολιών. Θα δούμε ξανά δύσκολες στιγμές πολύ αργότερα. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος – Σκορπιός και Ιχθείς) είναι οι τυχεροί της περιόδου.


Κριός
Απο τους ήρεμους- επιτέλους- της περιόδου. Περάσατε πολύ δύσκολα αλλά τώρα πια μπορείτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Περίοδος σταδιακών ευκαιριών και επιτυχιών.

Ταύρος
Νέες φιλίες και γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο και μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Είναι μία περίοδος σημαντικής ανάπτυξης και επιτυχίας, ενώ θα έχετε σημαντικές εξελίξεις και στα ερωτικά σας. Προσοχή σε ποιον εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

Δίδυμοι
Επιτέλους περνάτε καλά ύστερα απο το τέλος του Μαΐου, που σας δυσκόλεψε αρκετά και σας προβλημάτισε. Είναι μία περίοδος εντάσεων αλλά και ευκαιριών που θα σας βοηθήσει να ανεβείτε επαγγελματικά και να λύσετε σημαντικά προβλήματα.

Καρκίνος
Ευνοϊκή η περίοδος για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πιθανά να υπάρξουν κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σας αλλά γενικά η εβδομάδα μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία. Προσοχή στις συζητήσεις με κόσμο που δεν ξέρετε.

Λέων
Είσαστε σε μία πολύ καλή φάση αλλά τώρα χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Στα ερωτικά σας κυριαρχεί μια σταθερότητα και χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σας για να μην πιέσετε καταστάσεις.

Παρθένος
Κάποιες συζητήσεις ενδεχομένως να σας προκαλέσουν κάποια πολύ σοβαρά νεύρα και εντάσεις αλλά φαίνεται ότι γενικά είναι μία περίοδος η οποία δεν σας αφήνει ήρεμους παρά σας πιέζει να κάνετε πράγματα που δεν θα θέλατε. Με υπομονή θα ξεπεραστεί και αυτό. Νέες ερωτικές ευκαιρίες!

Ζυγός
μπορείτε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας και να βρείτε ποιοι είναι πραγματικά οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν. Προσοχή μόνο μην μιλήσετε σκληρά σε αγαπημένα πρόσωπα που σας αγαπούν. Πολύ καλή περίοδος για τα ταλαιπωρημένα οικονομικά σας.

Σκορπιός
Νέες ευκαιρίες για να μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να δώσετε στους άλλους αυτά που θέλετε, και μια πολύ καλή στιγμή ώστε να μπορέσουν οι άλλοι να τα δεχτούν. Η εβδομάδα αυτή σας επηρεάζει και σας αγχώνει αλλά φέρνει και επιτυχίες.

Τοξότης
Κάποιες οικονομικές σκοτούρες θα σας αγχώσουν και πάλι για αυτό και είναι αρκετά σημαντικό να προσπαθήσετε να βάλετε ένα φρένο στα έξοδα σας. Η περίοδος είναι αρκετά σημαντική για να μπορέσετε να βάλετε της εργασιακές σας υποχρεώσεις σε μία σειρά.

Αιγώκερως
Νέες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και σημαντική βελτίωση των γενικότερων διαπροσωπικών σας σχέσεων προβλέπονται αυτή την εβδομάδα. Προσοχή πάρα πολύ όμως στις επαγγελματικές σας επιλογές μιας και μπορεί να κάνετε λάθη. Νέοι φίλοι στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος
Είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα αυτό για να μπορέσετε να αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή σας. Είναι μία περίοδος που μπορεί άτομα από το παρελθόν να εμφανιστούν και να έχετε μία όμορφη επαφή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ιχθείς
Σημαντική βελτίωση θα έχει για τη διάθεσή σας η εβδομάδα, μια και θα νιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι από τις καθημερινές σας σχέσεις. Κάποιες καθυστερήσεις στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά. Σημαντική περίοδος για νέες γνωριμίες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v