Τα ζώδια για την εβδομάδα 11-18/07

Οι Δίδυμοι κάνουν σωστές επαγγελματικές κινήσεις και οι Αιγόκεροι πολύ σεξ. Όσα θα συμβούν αυτή την εβδομάδα προβλέπει ο Χρήστος Άρχος.
Τα ζώδια για την εβδομάδα 11-18/07
του Χρήστου Άρχου

Με αρκετές εντάσεις αλλά και προβλήματα ξεκινά αυτή η εβδομάδα που θα δημιουργήσει εντάσεις στον Παρορμητικό σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) θα έχουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα. Προσοχή οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου του Σταθερού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) σε οικονομικές αποτυχίες και δυσκολίες στα ερωτικά σας ζητήματα.

Κριός
Σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να ανανεωθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Προβληματική περίοδος για τη σχέση με τα παιδιά σας. Θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας δοσοληψίες, καθότι μπορεί να κάνετε πολύ σημαντικά σφάλματα που θα σας κοστίσουν.

Ταύρος
Περνάτε μία φάση έντονης σύγκρουσης στο σπίτι και θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις εντάσεις. Είναι μία περίοδος όμως που σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα διαπροσωπικά και ερωτικά σας θέματα. Είναι μία περίοδος ιδιαίτερα ευχάριστη και δημιουργική επαγγελματικά.

Δίδυμοι
Είναι μία περίοδος πολύπλοκη για εσάς με κάποιες ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, είναι όμως και μία περίοδος ιδιαίτερα δυναμική για να μπορέσετε να κυνηγήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προσοχή στις ερωτικές σας επιλογές γιατί μπορεί να σας μπερδέψουν αρκετά.

Καρκίνος
Ιδιαίτερα τυχερή περίοδος για να μπορέσετε να πετύχετε στα ερωτικά σας ζητήματα, αλλά προσοχή στις οικονομικές σας επιλογές γιατί μπορεί να κάνετε σημαντικά σφάλματα. Είναι μία περίοδος έντονων συγκρούσεων και προβλημάτων, αλλά από την άλλη είναι και μία περίοδος που μπορείτε να ξεφύγετε από πιέσεις δικών σας ανθρώπων.

Λέων
Δύσκολη περίοδος για τα οικονομικά και ερωτικά σας ζητήματα. Θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τις οικονομικές σας επιλογές. Ο κίνδυνος τσακωμών και δυσκολιών είναι άμεσος και στα ερωτικά σας θέματα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα χειριστείτε τις εντάσεις που υπάρχουν.

Παρθένος
Θα υπάρξουν ιδιαίτερα θολές καταστάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα που θα σας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα και δυσκολίες στις ερωτικές σας επιλογές. Από την άλλη, είναι μία καταπληκτική περίοδος για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας κινήσεις με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ζυγός
Προσοχή χρειάζεται στις κινήσεις σας στον οικονομικό τομέα, μιας και θα έχετε πολύ σημαντικές απώλειες. Σημαντικές όμως και θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, όπου φαίνεται να έχετε σημαντικές γνωριμίες που μπορούν να οδηγήσουν σε μία καινούρια σχέση.

Σκορπιός
Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ενώ θα υπάρξουν σημαντικές απογοητεύσεις από εδώ και στο εξής στις ερωτικές σας υποθέσεις μέχρι και τις 22 του μήνα. Οικονομικά θα πρέπει να προσέξετε τις υπογραφές σας και τις διάφορες συμφωνίες σας, καθότι μπορεί να κάνετε σημαντικά σφάλματα.

Τοξότης
Αρκετά μπερδέματα θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα με την οικογένεια σας και την ερωτική σας ζωή. Τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι όμως πολύ καλύτερα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, που επιτέλους αρχίζει να δείχνει τα πρώτα θετικά δείγματα. Προσοχή στις νέες επαφές σας, ιδιαίτερα Πέμπτη και Παρασκευή.

Αιγόκερως
Σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες αλλά και να πετύχετε μία νέα μετακόμιση. Προσοχή χρειάζεται στις επαγγελματικές σας προοπτικές, ενώ προαγγέλλεται μία ιδιαίτερα θετική σεξουαλικά περίοδος.

Υδροχόος
Είστε από αυτούς που θα πρέπει να προσέξετε με τα επαγγελματικά και ερωτικά σας ζητήματα. Αυτή η εβδομάδα είναι δύσκολη, αλλά είναι και η τελευταία που θα πρέπει να προσέξετε. Είναι περίοδος που θα πρέπει να είστε φειδωλοί στις κινήσεις σας και να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ιχθείς
Με ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες και τύχη σας υποδέχεται αυτή η εβδομάδα. Είναι μία περίοδος με νέες γνωριμίες και σχέσεις και θα περάσετε ιδιαίτερα καλά στον ερωτικό τομέα. Πολύ καλές και οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, με νέες και σημαντικές επαφές που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v