Τα ζώδια για την εβδομάδα 27/06-4/07

Κριοί και Λέοντες ερωτεύονται, ενώ τύχη και αναγνώριση περιμένει Τοξότες και Αιγόκερους. Όσα θα συμβούν αυτή την εβδομάδα προβλέπει ο Χρήστος Άρχος.
Τα ζώδια για την εβδομάδα 27/06-4/07
από τον Χρήστο Άρχο 

Σημαντικά θετική αυτή η εβδομάδα για όλους. Ο έρωτας μας χτυπάει την πόρτα και μπορούμε να κάνουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Άνοδος στα οικονομικά και σημαντικές βελτιώσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, με τα ζώδια της φωτιάς να είναι τα πιο τυχερά και ευνοημένα (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Κριός
Είστε από τους πιο τυχερούς στα ερωτικά αυτή τη περίοδο. Μία νέα ερωτική σχέση μπορεί να έρθει από το πουθενά και να σας ανανεώσει πλήρως. Έντονη δημιουργικότητα και πάθη σας αναζωογονούν, ενώ υπάρχει και μία περίπτωση σημαντικής προσωπικής εξέλιξης.

Ταύρος
Σημαντικές λύσεις στο σπίτι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, και με σημαντική επιτυχία και χρηματικές απολαβές περιλαμβάνει αυτή η περίοδος. Στα αισθηματικά σας δεν είστε και τόσο καλά, αλλά τουλάχιστον έχετε τη δουλειά να σας γεμίζει.

Δίδυμοι
Σημαντική περίοδος κοινωνικοποίησης και επέκτασης στη ζωή σας. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα εξελιχθείτε όπως θα θέλατε. Είναι μία περίοδος έντονου φλερτ και επιτυχίας, χωρίς όμως να υπάρχουν δυνατότητες για νέες σταθερές σχέσεις.

Καρκίνος
Σημαντική η εύνοια στα οικονομικά σας ζητήματα. Καθότι είναι περίοδος πολύ σημαντική για τα λεφτά, μπορείτε πραγματικά να κάνετε θαύματα και στα τυχερά παιχνίδια, οπότε σας προτείνω να παίξετε οπωσδήποτε.

Λέων
Πολύ σημαντική η άνοδος αυτή την περίοδο, με σημαντική τύχη στα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Πρέπει οπωσδήποτε να βγείτε έξω γιατί θα έχετε σημαντική ερωτική και επαγγελματική επιτυχία, και γενικότερα αυτή η περίοδος θα είναι για εσάς η πιο τυχερή των τελευταίων ετών.

Παρθένος
Θετική περίοδος για ομάδες και ομαδικές εργασίες ενώ είναι μία περίοδος σημαντικής ανάπτυξης στη δουλειά σας, αλλά και στα θέματα που σας αφορούν οικογενειακά. Ιδανική περίοδος για να κάνετε σχέσεις, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ζυγός
Τώρα μπορείτε να τα αλλάξετε όλα με την κατάλληλη υπομονή και κουράγιο. Είναι μία περίοδος ιδιαίτερα θετική και αποκαλυπτική για τη σχέση σας ,ενώ και εργασιακά θα έχετε σημαντικές θετικές εξελίξεις με αύξηση οικονομική.

Σκορπιός
Σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά σας θέματα, άνοδος και αναγνώριση αλλά και σημαντική επίτευξη σε θέματα μετακόμισης και οικογένειας. Στα ερωτικά σας θέματα τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε.

Τοξότης
Επιτυχία σε θέματα ταξιδιών και προοπτικών με τη δουλειά σας, ενώ και τα ερωτικά σας ζητήματα θα είναι πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι ότι θα έχετε μπερδέματα στα οικογενειακά σας, με σημαντικές παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως
Εβδομάδα εύκολη για εσάς, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και δυσκολίες. Θα πρέπει να περιμένετε μία περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για τα οικονομικά σας θέματα με σημαντικές επιτυχίες, ενώ και τα επαγγελματικά σας θα έχουν πολύ καλές εξελίξεις.

Υδροχόος
Ερωτικά τερτίπια και αισθηματική επιτυχία και αναγνώριση. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα για εσάς: μία περίοδος γεμάτη σημαντικές θετικές εξελίξεις και επαγγελματική αναγνώριση. Προσοχή μόνο σε ερωτικά σκάνδαλα.

Ιχθείς
Σημαντική επιτυχία σε θέματα εργασιακά. Αν είστε άνεργοι να κάνετε οπωσδήποτε κινήσεις για εργασία, μιας και θα έχετε σημαντικές εξελίξεις. Επαγγελματικά τα πράγματα πάνε καλά, με την καριέρα σας να εκτοξεύεται, αλλά προβλήματα θα υπάρξουν στις σχέσεις σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v