Τα ζώδια για την εβδομάδα 15-21/6

Η τύχη με το μέρος των ζωδίων της φωτιάς, οι κίνδυνοι για Καρκίνους και Ιχθείς, οι ριζικές αλλαγές για τους Παρθένους και όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα.
Τα ζώδια για την εβδομάδα 15-21/6
Σημαντική εβδομάδα αυτή για να πετύχετε θέματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μετά από μία δύσκολη περίοδο απάτης και μπερδεμάτων, αυτή η περίοδος μας χαρίζει τη δυνατότητα να χαρούμε. Οι τυχεροί της εβδομάδας τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Κριός
Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί σας προσφέρει τη δυνατότητα να μπορέσετε να κάνετε πολλά από τα πράγματα τα οποία σας ικανοποιούν και σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Η περίοδος από το Σάββατο μέχρι και την Πέμπτη πιο συγκεκριμένα, είναι πολύ θετική γιατί δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να μπορέσει να σας προσεγγίσει και να σας κάνει να περάσετε καλά – είτε πρόκειται για νέες γνωριμίες είτε για παλιούς φίλους και γνωστούς. Και για τα οικογενειακά προβλήματα αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή, οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επιλύσετε κάποια βασικά σας προβλήματα με συγγενείς σας που ως τώρα αδυνατούσατε να το κάνετε.

Ταύρος
Η νέα εβδομάδα είναι θετική για όσους από εσάς θέλετε να βγείτε κάποιο ραντεβού ή να πάτε κάπου να περάσετε καλά - σε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας ή ακόμη και με κάποιους φίλους ή γνωστούς σας. Κοντά στην Τετάρτη θα έχετε ίσως λίγο πεσμένη διάθεση και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι έτσι ώστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας απλά και μόνο επειδή κάποιοι σας πιέζουν να κάνετε πράγματα που μπορεί και να μην θέλετε. Νέες εξελίξεις θα έχετε στον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αγοραπωλησιών.

Δίδυμοι
Αυτή η εβδομάδα είναι σχετικά καλή, αφού σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε λίγο τα αισθηματικά σας και κυρίως σας επιτρέπει να ηρεμήσετε από τυχόν δικές σας φοβίες και αμφιβολίες που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες. Αν λοιπόν στα αισθηματικά σας τα πράγματα βαίνουν καλώς, στα επαγγελματικά σας - αν και δεν παρουσιάζεται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα - θα έχετε πάρα πολύ δουλειά που θα σας ταλαιπωρήσει και δεν θα σας αφήσει πολλά περιθώρια να ξεκουραστείτε. Ουσιαστικά, μόνο τα σαββατοκύριακα σας μένουν για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να περάσετε καλά. Όσοι από εσάς είστε άνεργοι, αν ψάξετε, μπορείτε αυτή την εβδομάδα να βρείτε πολύ πιο εύκολα δουλειά.

Καρκίνος
Δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα αυτή η εβδομάδα, αλλά θα νιώσετε κάποιες φορές μία ψύχρανση με το ταίρι σας. Αυτή η ψύχρανση δεν θα οφείλεται σε δικές σας πράξεις, αλλά στο ότι πιθανόν το ταίρι σας έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν θα του επιτρέψουν να σας δείξει πολύ ενδιαφέρον. Εσείς, από την άλλη, που είστε ελεύθεροι, δεν θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες - δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε γνωριμίες που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Τέλος, η νέα εβδομάδα είναι πολύ σημαντική γιατί σας δίνει την δυνατότητα να πετύχετε πολλά στον εργασιακό σας τομέα μιας και οι προσπάθειες σας πια θα έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα.

Λέων
Δεν θα δείτε σημαντικές διαφορές αυτή την περίοδο - θα έχετε αυτό που λένε «μία από τα ίδια». Στα αισθηματικά σας, οι καταστάσεις θα παραμείνουν ως έχουν, ενώ ένα δείπνο ή μία ιδιαίτερη έξοδος αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ότι πρέπει μιας και θα περάσετε πάρα πολύ καλά. Μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας να τσακωθείτε με κάποιους φίλους σας, αλλά για αυτή την ένταση θα πρέπει να ξέρετε ότι φταίτε εσείς και όχι οι φίλοι σας. Στον εργασιακό σας τομέα, σας χαρακτηρίζει η απάθεια που όμως αν συνεχίσει για πολύ, θα σας κοστίσει. Σημαντική είναι η τύχη όμως στη ζωή σας: Όλα θα πάνε καλά αν μπορέσετε να πιστέψετε στον εαυτό σας και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε ύστερα από πολλά χρόνια με τη παρουσία Αφροδίτης και Δία.

Παρθένος
Πολλές οι εξελίξεις για εσάς τους Παρθένους αυτή τη χρονιά, και αυτή η εβδομάδα δεν παύει να είναι μέρος αυτής της περιόδου που έχει σκοπό να αλλάξει πολλά από αυτά που εσείς θεωρούσατε δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά, και ενώ τα πράγματα δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, εσείς δεν χάνετε την πίστη σας για ένα καλύτερο αύριο - και καλά κάνετε. Αν αποφύγετε κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας, θα δείτε ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες και να προχωρήσετε σε κάτι ουσιαστικό αν από τον πολύ κόσμο καταφέρετε και επιλέξετε τον σωστό, και όχι αυτούς που απλά σας αρέσουν και δεν έχουν κάποιο βάθος.

Ζυγός
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, μια και για εσάς η νέα αυτή εβδομάδα είναι αρκετά θετική. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε με ποιο τρόπο θα βάλετε τη ζωή σας σε ένα καλύτερο πρόγραμμα. Αισθηματικά, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, θα περάσετε πάρα πολύ καλά και οι αδέσμευτοι θα δημιουργήσετε μία πολύ καλή σχέση η οποία θα βασίζεται στην ειλικρίνεια και την αγάπη. Φτάνει να τολμήσετε να κάνετε μία σημαντική κίνηση στη ζωή σας. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, και θα δείτε τη ζωή σας να βελτιώνεται, αρκεί να προσπαθήσετε.

Σκορπιός
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή την περίοδο που να σας απασχολεί, πέραν του ότι δεν έχετε βρει ακόμη κάτι που πραγματικά να σας τραβήξει την προσοχή και να σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν θα είναι και πολύ θετική, αλλά ούτε και αρνητική. Χρειάζεται να περάσουν κάποιες εβδομάδες ακόμη μέχρις ότου να πείτε ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Προς το παρόν λοιπόν χρειάζεται υπομονή και θα δείτε ότι όσο θα περνά ο καιρός, τόσο και θα μπορείτε να περνάτε καλύτερα. Ασχοληθείτε με το πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο λειτουργική και βάλτε πρόγραμμα.

Τοξότης
Τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα μια και μέσα στο σπίτι σας θα έχετε αρκετές εντάσεις και προβλήματα για τα οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να έχετε κάποια ιδιαίτερη λύση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δείτε τη ρίζα του προβλήματος και να τη λύσετε. Στον αισθηματικό τομέα θα βιώσετε κάποιες εντάσεις, γι’ αυτό και χρειάζεται πάνω από όλα να είστε ψύχραιμοι και όχι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Μην αφήσετε επίσης άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας επηρεάσουν ή να ασχοληθούν με τα αισθηματικά σας ζητήματα γιατί δεν θα είναι καθόλου βοηθητικοί. Στα ερωτικά σας και στα ζητήματα επίτευξης στόχων, θα έχετε σημαντικές επιτυχίες.

Αιγόκερως
Χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις θα είναι αυτή η εβδομάδα κάτι που μπορείτε να εκμεταλλευθείτε για να μπορέσετε να γίνετε όλο και πιο αποφασιστικοί και οργανωμένοι στην καθημερινότητα σας. Αυτή η εβδομάδα όμως είναι ιδιαίτερα «τυχερή» για εσάς, οπότε και αξίζει να ρισκάρετε να παίξετε κάποια τυχερά παιχνίδια (εξαιρουμένου του Καζίνο που δεν είναι στην ίδια κατηγορία) μιας και είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε. Ο σύντροφός σας μπορεί να νοιώσει ότι τον έχετε παραμελήσει, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να του δώσετε κάποιες παραπάνω στιγμές σας. Στον εργασιακό σας τομέα, πρέπει να προσέξετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα σχέδια σας.

Υδροχόος
Τα πράγματα αρχίζουν σταδιακά να μπαίνουν σε διαφορετικούς ρυθμούς: Οι χρονιές που πέρασαν ήταν για εσάς ιδιαίτερα κουραστικές και δύσκολες αλλά μέσα από αυτές μάθατε πολλά και για εσάς και για τους άλλους. Η εβδομάδα αυτή, όπως και γενικότερα αυτή η εποχή που διανύουμε, σας βοηθά να ξεπεράσετε καταστάσεις του παρελθόντος και κυρίως να δημιουργήσετε νέες σχέσεις ή καταστάσεις που αντέχουν στο χρόνο και σας κάνουν πιο ευτυχισμένους και ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τους άλλους. Στα εργασιακά σας ζητήματα, αυτή η εβδομάδα θα είναι στάσιμη.

Ιχθείς
Εσείς που ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων, έχετε απέναντι σας πολλά προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η εβδομάδα αυτή θέλει από εσάς ιδιαίτερη υπομονή και κυρίως αποφυγή ιδιαίτερων κινήσεων που έχουν να κάνουν με τις επιλογές σας είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα. Αν και τα αισθηματικά σας φαίνεται ότι θα έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη σε σχέση με το παρελθόν, στα επαγγελματικά σας χρειάζεται να δώσετε μία ιδιαίτερη προσοχή μιας και μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές που αργότερα θα τις μετανιώσετε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v