Πώς φιλάνε τα ζώδια;

Το ζώδιο επηρεάζει το φλερτ, την ερωτική συμπεριφορά, το τι κάνουμε στο κρεβάτι… ακόμα και το πώς φιλάμε!
Πώς φιλάνε τα ζώδια;
Φαίνεται πως μπορούμε μέσα από το ζώδιό μας να βρούμε εξήγηση για σχεδόν κάθε πτυχή της ύπαρξής μας. Μία από αυτές είναι και το πώς φιλάμε. Πάμε να δούμε, λοιπόν, πώς φιλάει το κάθε ζώδιο.

1. Κριός. Σαν ζώδιο της φωτιάς, το φιλί του είναι επιθετικό και παθιασμένο, ικανό να μεταδώσει στον παρτενέρ του όλη του την φλογερή ενέργεια. Έχει πλούσια φαντασία, και το αποδεικνύει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι του αρέσει να φιλιέται με τις ώρες – ο Κριός τα κάνει όλα γρήγορα!

2. Ταύρος. Οι Ταύροι λατρεύουν τα μακρόσυρτα φιλιά, μιας και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να αποδείξουν την αγάπη τους, σαν ζώδια της γης, που προτιμούν τις πράξεις από τα λόγια.

3. Δίδυμοι. Σαν ζώδια του αέρα, τα φιλιά τους έχουν την ικανότητα να… υψώνουν τους παρτενέρ τους, γεμίζοντάς τους συναισθήματα. Σίγουρα από τους καλύτερους με τα χείλη τους στον ζωδιακό κύκλο.

4. Καρκίνος. Αν μη τι άλλο, για τους Καρκίνους, το φιλί σημαίνει δέσμευση. Είναι γεμάτο πάθος και συναίσθημα. Ειδικά όταν βρίσκονται σε σχέση, τα φιλιά τους μπορούν να γίνουν εξωπραγματικά.

5. Λέων. Ο Λέων ξέρει πώς να τραβήξει το άλλο του μισό με παρατεταμένα φιλιά, αφιερώνοντας άφθονο χρόνο μέχρι να κάνει τον παρτενέρ του να παρακαλεί για περισσότερο.

6. Παρθένος. Ο Παρθένος, άλλο ένα ζώδιο της γης, ξέρει να χρησιμοποιήσει το φιλί για να πάρει αυτό που θέλει. Με άλλα λόγια, αν ο σκοπός του είναι να σε σαγηνεύσει, τίποτα δεν θα τον σταματήσει.

7. Ζυγός. Ο Ζυγός καταφέρνει με κάποιο τρόπο να μην σε κάνει ποτέ να βαριέσαι. Κάθε φιλί του είναι καινούριο και μπορεί να σε ενθουσιάσει, ακόμα και μετά από χρόνια.

8. Σκορπιός. Όχι απλά ξέρουν να φιλάνε καλά, αλλά θα σου μείνουν και αξέχαστοι από το πόσο παθιασμένο και κτητικό είναι το φιλί τους. Το μυαλό σου σίγουρα δεν πρόκειται να ταξιδεύει αλλού όταν φιλάς έναν Σκορπιό.

9. Τοξότης. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι ο απόλυτος κατακτητής. Τα φιλιά του σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι κάποιος σας έχει κυριεύσει.

10. Αιγόκερως. Ο Αιγόκερως μπορεί να σας δώσει την εντύπωση ότι δεν σας… γουστάρει ιδιαίτερα ενώ φιλιέστε. Μην ανησυχείτε, όμως. Απλά προσπαθεί να διατηρήσει την αυτοσυγκράτησή του—μέχρι να του δώσετε λόγο να την χάσει.

11. Υδροχόος. Άλλο ένα ζώδιο του αέρα, όπως κι ο Ζυγός, αυτό που ψάχνουν είναι η ποικιλία. Θα δοκιμάσουν να σας φιλήσουν με όποιον τρόπο κατεβάσει το μυαλό τους, μα ίσως να είναι λίγο αποστασιοποιημένοι.

12. Ιχθείς. Το φιλί τους είναι γεμάτο ρομαντισμό, αλλά προτιμούν να αναλαμβάνουν πιο παθητικό ρόλο. Όσο πιο πολύ απολαμβάνετε τα φιλιά τους, τόσο περισσότερο σας εμπιστεύονται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v