Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 22-23/11

Οι Κριοί ανανεώνονται ερωτικά και οι Παρθένοι ξεκαθαρίζουν επιτέλους τι θέλουν από τη σχέση τους. Συμπαντικές προβλέψεις από τον Χρήστο Άρχο.
Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 22-23/11
από τον Χρήστο Άρχο

Αν θες να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου, ξεκίνα κάτι καινούριο.

Αυτό το διήμερο μας βοηθά να εξερευνήσουμε δικά μας ιδιαίτερα πράγματα και να μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά από τα όνειρα μας. Από την άλλη, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία φέρνει υπερβολές και λανθασμένες αποφάσεις, οπότε Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα πώς θα κινηθούν.

Κριός
Είναι μία σημαντική ερωτική περίοδος για εσάς. Μπορείτε να ανανεώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και να κάνετε μία καινούρια πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας ανανεώσει πραγματικά. Προσοχή στις επαγγελματικές προτάσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα μπορεί να σας προβληματίσει σε ψυχολογικά ζητήματα και να σας αγχώσει σε ένα βαθμό. Είναι μία σημαντική στιγμή όπου μπορείτε να πετύχετε σχέδια και να ανεβείτε επαγγελματικά. Προσοχή λίγο στην πίεση από την οικογένεια σας.

Δίδυμοι
Είναι ίσως το καλύτερο χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να ξεκινήσετε πράγματα στη ζωή σας. Αργά και σταδιακά αρχίζετε να πετυχαίνετε στα σχέδια σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε πραγματικά και θα έχετε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος
Μία σημαντική περίοδος για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Προσοχή γιατί το Σάββατο μπορεί να σας αγχώσει με υποχρεώσεις με ανθρώπους που δεν το περιμένατε. Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να χαλαρώσετε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας.

Λέων
Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στον οικονομικό τομέα και σημαντικές πιέσεις στα χρήματά σας. Από την άλλη είναι μία πολύ καλή περίοδος για να μιλήσετε με τη σχέση σας και να έχετε σημαντικά και θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος
Πολύ καλή περίοδος για να μπορέσετε να αναλάβετε τις ευθύνες της καθημερινότητας σας. Από την άλλη είναι μία περίοδος όπου θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε από τη σχέση σας και αν μπορεί τελικά να προχωρήσει ή εσείς κάνετε τα πάντα και ο άλλος απλά σας κοιτά.

Ζυγός
Σημαντικές νέες φιλίες μπορεί να υπάρξουν σήμερα και μπορεί να έχετε και γενικότερη βελτίωση της διάθεσης σας. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, καθότι μπορεί να γνωρίσετε κόσμο που θα σας στηρίξει σε πολλά πράγματα.

Σκορπιός
Πολύ καλές στιγμές θα σας προσφέρει αυτή η μέρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Έχετε καλή διάθεση και κάνετε πολύ καλή εντύπωση στον κόσμο, με αποτέλεσμα νέες γνωριμίες και καλές στιγμές.

Τοξότης
Θα έχετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και διάθεση οικογενειακή, ενώ και οι άνθρωποι του οικείου περιβάλλοντός σας θα είναι δίπλα σας για να περάσετε ήρεμες στιγμές. Προσοχή στις συζητήσεις με συνεργάτες, καθότι μπορεί να τους ξεφύγουν μυστικά.

Αιγόκερως
Δύσκολες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στον τομέα της επικοινωνίας. Μπορεί να έχετε σημαντικό εκνευρισμό και αρκετά νεύρα, που να είναι ανεξέλεγκτα. Δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν στις σχέσεις σας με αδέλφια.

Υδροχόος
Προβλήματα στον οικονομικό τομέα μπορεί να υπάρξουν, καθώς και κάποιες δυσκολίες ξαφνικές, όπως έξοδα από μικροατυχήματα και βλάβες στο σπίτι, που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Προς το απόγευμα, τα πράγματα βελτιώνονται και έχετε περισσότερο χρόνο να ηρεμήσετε.

Ιχθείς
Κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας οδηγήσουν να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Προσοχή στις συνεργασίες σας, καθότι μπορεί να λήξουν λόγω έλλειψης συνεννόησης και να φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με δικαστικές διενέξεις.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v