15 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τους Λέοντες

Ο Λέων είναι από εκείνα τα ζώδια που οι περισσότεροι λατρεύουν, και οι λίγοι εναπομείναντες λατρεύουν να μισούν. Κι εμείς θα σου πούμε μερικά μυστικά.
15 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τους Λέοντες
Οι Λέοντες είναι ένα ζώδιο παρεξηγημένο. Ναι, ακόμα κι αν έχεις καλή άποψη για τον μέσο Λέοντα, οι πιθανότητες λένε πως τον έχεις παρεξηγήσει. Λίγα ζώδια καταλαβαίνουν καλύτερα την διαφορά μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου, μεταξύ είναι και φαίνεσθαι. Και ακόμα λιγότερα ζώδια έχουν τόσο καλό έλεγχο πάνω σε αυτό το δίπολο.

Και γι' αυτό έχεις εμάς εδώ, για να σου τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Επειδή οι Λέοντες είναι αλήθεια πολύ καλά παιδιά, αλλά μόλις μάθεις (και αγαπήσεις) τα κουσούρια τους, τότε είναι που δεν θα θες να φύγουν από την ζωή σου ποτέ.

*Αρχικά, ναι, το ξέρει ότι μπορεί να γίνει ψώνιο. Αλλά είναι τίμιο ψώνιο, πάντα θα φροντίσει να έχει κάτι να προσφέρει για να δικαιολογεί την ιδέα που έχει για τον εαυτό του.
*Ένα πράγμα που δεν λέγεται συχνά για τον Λέοντα - επειδή όλοι εστιάζουν στο γκλαμ της υπόθεσης - είναι πως δουλεύει συνεχώς σαν το σκυλί.
*Οι Λέοντες τείνουν να είναι σούπερ επικριτικοί με τον εαυτό τους, αλλά στους άλλους προσπαθούν συνέχεια να δουν το καλό.

*Αν το προηγούμενο σου ακούστηκε λίγο σαν οσιομάρτυρας, μην ανησυχείς: Αν τους βγουν τέτοιες τάσεις, συνήθως τρώνε τα μούτρα τους.
*Ο τρόπος με τον οποίο επίσης τρώνε τα μούτρα τους πολλές φορές είναι να μην χορταίνουν την προσοχή του κόσμου, και να θέλουν κι άλλη.
*Η τεράστια ανάγκη που έχουν για επιβεβαίωση μπορεί να τους αναγκάσει να γίνουν παρορμητικοί, παρά το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές τους αρέσει πολύ να έχουν μια ρουτίνα.

*Οι περισσότεροι Λέοντες θα περιμένουν να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση στο φλερτ. Θεωρούν τον εαυτό τους στην καλύτερη λουκούμι, στη χειρότερη θήραμα.
*Είναι ένα από τα ζώδια που μπορεί να δώσει τα πάντα για τα κοντινά του άτομα, και προσπαθεί να προσφέρει συνεχώς σε αυτούς που αγαπά, με ό,τι τρόπο έχει διαθέσιμο.
*Αυτό που δεν αντέχει όμως στους ανθρώπους είναι η υπερπροσπάθεια. Όχι τίποτα άλλο, έχει διδακτορικό σε αυτήν και ξέρει να την κάνει να φαίνεται κουλ. Του κλέβεις τα μοτίβα συμπεριφοράς, του χαλάς και την αισθητική.

*Ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξεις την ημέρα ενός Λέοντα είναι να του κάνεις κομπλιμέντο για κάτι που φοράει. Τα προσωπικά κομπλιμέντα τα αμφισβητεί, είναι bug που μοιράζονται οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου.
*Και λόγω του πώς θέλουν να τους βλέπει ο κόσμος, αλλά και λόγω της φύσης τους, οι Λέοντες σπάνια χάνουν το χαμόγελό τους.
*Επίσης είναι από τα ζώδια που δεν μασάνε τα λόγια τους, αλλά με τον σωστό τρόπο: Δεν ντρέπονται να ζητήσουν αυτό που θέλουν, δεν ντρέπονται να μιλήσουν όταν δουν μια αδικία να συμβαίνει, και ποτέ δεν θα καταφύγουν σε βρισιές και προσβολές.

*Αν θες να κυνηγήσεις ρομαντικά έναν Λέοντα, τότε χρειάζεσαι υπομονή. Δεν παίρνουν βιαστικές αποφάσεις για τον ποιον θα βάλουν στο πλευρό τους.
*Η καλύτερη ένδειξη ότι ένας Λέοντας σε γουστάρει τόσο που σε πλησιάζει ο ίδιος είναι να προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις. Αν προσπαθεί να δείξει πόσο κουλ και πετυχημένος είναι, δεν σου την πέφτει: Απλά είναι κακό ψώνιο.
*Τέλος, αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να θυμάσαι, επειδή ισχύει για όλους τους Λέοντες, είναι πως πίσω από όλη την λάμψη κρύβεται μια πολύ ευαίσθητη ψυχή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v