Πώς κάνει σεξ το καλοκαίρι το κάθε ζώδιο

Αν δεν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που αποφεύγουν εντελώς το καλοκαιριάτικο σεξ λόγω ζέστης, αυτό το κείμενο θα σου πει πολλά.
Πώς κάνει σεξ το καλοκαίρι το κάθε ζώδιο
Το σεξ και τα ζώδια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, όπως άρρηκτα συνδεδεμένα επίσης είναι το σεξ με το καλοκαίρι. Κάτι η ζέστη που κάνει τους ανθρώπους να τα χάνουν, κάτι η χαλαρότητα των καλοκαιρινών μηνών, κάτι οι παραλίες που μας θυμίζουν πόσο σέξι είναι οι άνθρωποι...

Που λες, καλοκαίρι και σεξ. Και ζώδια, επειδή το ξέρεις ότι έχουν βάλει το χέρι τους κι αυτά στις ορέξεις σου. Και ξέρουμε επίσης τι ορέξεις είναι αυτές που σου έχουν προκαλέσει.

Κριός
Το καλοκαίρι είναι για γρήγορα και δημόσια πράγματα, όλοι οι Κριοί το ξέρουν αυτό. Η μέρα τους πρέπει να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες, άρα δεν θα κάτσουν να το χορτάσουν κιόλας. Αύριο πάλι.

Ταύρος
Στα κανονικά του, ο Ταύρος λατρεύει εκείνο το τεμπέλικο πρωινό σεξ της Κυριακής. Και το καλοκαίρι είναι σαν μια παρατεταμένη Κυριακή, οπότε θα τον βρεις να λιώνει σε κάποιο κρεβάτι με τις ώρες.

Δίδυμοι
Αν δεν είναι μεθυσμένος, μάλλον δεν θα κάνει σεξ. Από την άλλη, αν δεν είναι μεθυσμένος, τότε δεν είναι καλοκαίρι.

Καρκίνος
Έχει τη φήμη ότι είναι ζουζούνης στο κρεβάτι και ότι γουστάρει αγαπησιάρικες φάσεις, αλλά αυτό είναι ψέμα. Οι Καρκίνοι είναι βιτσιόζοι και αυτό μόνο γιγαντώνεται το καλοκαίρι.

Λέων
Ξεπέτες διακοπών αποκλειστικά. Τίποτα παραπάνω. Έτσι λέει στον εαυτό του και τον Δεκέμβρη θα αναρωτιέται γιατί είναι σε μια σχέση που δεν απολαμβάνει.

Παρθένος
Δεν θα κάνει σεξ το καλοκαίρι, επειδή θα δουλεύει σεζόν, επειδή κάποιος πρέπει να το υποστεί και αυτό το βασανιστήριο. Αν κάνει σεξ, θα είναι περιστασιακό και δεν θα έχει να κάνει τόσο με το άτομο, όσο με την εκτόνωση των νεύρων.

Ζυγός
Το καλοκαίρι είναι περίοδος πειραματισμού για τους Ζυγούς - όχι αναγκαστικά ώρα να γυρίσουν το μπιφτέκι από την άλλη, αλλά πέντε-έξι καινούρια πράγματα θα βρουν να κάνουν.

Σκορπιός
Το φλερτ στην παραλία είναι αληθινό, και ο Σκορπιός ξέρει να το κάνει καλύτερα από όλους. Όταν πάει διακοπές, πιθανότατα θα γυρίσει με δυο-τρεις επιπλέον κατακτήσεις κάτω απ' τη ζώνη του.

Τοξότης
Θα κάνει σεξ μόνο αν του το προτείνει κάποιος άλλος σαν ιδέα, επειδή το μυαλό του σε γενικές γραμμές το καλοκαίρι είναι σε θερινά σινεμά, βόλτες και συγκρουόμενα.

Αιγόκερως
Θα είναι αυτός που θα προτείνει το σεξ στον Τοξότη, επειδή είναι η μία περίοδος που ξεχνά τις αναστολές του. Εναλλακτικά, η μία περίοδος που δεν είναι μαμούχαλος.

Υδροχόος
Θα φροντίσει να κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορεί για να γεμίσει το ντεπόζιτο. Οι χειμώνες είναι για περισυλλογή, άρα ό,τι αρπάξει.

Ιχθείς
Είναι αμφίβολο το αν θα κάνουν σεξ, επειδή θα είναι λίγο δύσκολο να σηκωθούν από την σκιά που βρήκαν και κάθονται. Και, οκέι, δεν τους κρίνεις επειδή καλό πράγμα η σκιά, αλλά απ' την άλλη κακό πράγμα η τεμπελιά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v