Γιατί δεν σου έστειλε, βάσει του ζωδίου σου

Αν έχεις πέσει σε αυτή τη λούπα που αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος, αυτό το κείμενο είναι εδώ για να σε βοηθήσει να καταλάβεις.
Γιατί δεν σου έστειλε, βάσει του ζωδίου σου
Είναι από τα χειρότερα αισθήματα το να νιώθεις ότι έχεις φάει άκυρο, να μην χτυπάει το τηλέφωνο και να αναρωτιέσαι: "Έκανα κάτι λάθος εγώ;"

Και μετά να ψάχνεις να δεις αν φταίει τι ζώδιό σου. Και επειδή δεν μας αρέσει να αφήνουμε τέτοιες απορίες χωρίς να τις λύνουμε, παρακάτω θα βρεις μια περιεκτική λίστα με τους λόγους που μάλλον θα φάει ghosting το κάθε ζώδιο.

Επειδή έπρεπε να ρωτήσεις τον εαυτό σου τι έκανες λάθος.

Κριός
Οι πιθανότητες λένε ότι τον φρίκαρες. Με την έντασή σου, με τις απόψεις σου, με απανωτά μηνύματα... Ο Κριός έχει διδακτορικό στην υπερβολή, και δεν την γουστάρουν όλοι οι άνθρωποι.

Ταύρος
Προτού αναρωτηθείς γιατί αργεί να σου στείλει, κάνε στον εαυτό σου την εξής ερώτηση: Πόσο άργησες να στείλεις εσύ; Γιατί αυτή είναι αρκετά συνηθισμένη πρακτική των Ταύρων.

Δίδυμοι
Το κλισέ εδώ είναι αληθινό: Είδε τα δύο σου πρόσωπα και σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα άτομο που είναι μια έτσι, μια αλλιώς.

Καρκίνος
Αυτό το ζώδιο ξέρει καλύτερα από κάθε τι να κρύβει τα συναισθήματά του πίσω από ένα "Τίποτα δεν έχω". Το οποίο είναι και πειστικό, άρα τώρα μην αναρωτιέσαι γιατί δε βλέπει ότι λιώνεις.

Λέων
Αν πέρασες όλο το πρώτο τετ-α-τετ να μιλάς για τον εαυτό σου, ίσως και να σε πέρασε για λίγο ψώνιο. Δοκίμασε να ακούς περισσότερο.

Παρθένος
Αυτή τη στιγμή θα υποθέσουμε ότι έχεις μόλις στείλει το μήνυμα και ήδη φρικάρεις ότι δεν θα σου απαντήσει ποτέ. Που αυτό δεν είναι καλή νοοτροπία, από όποια πλευρά και να το δεις.

Ζυγός
Ναι, ο Ζυγός έχει την φήμη του πέφτουλα, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι Ζυγοί είναι τόσο φιλικοί που ίσως και να μην πάρει καν χαμπάρι το άλλο άτομο...

Σκορπιός
Η ζήλεια του Σκορπιού είναι από τα πιο διαβόητα χαρακτηριστικά του. Και αυτή η ζήλεια πολλές φορές εκφράζεται από νωρίς, και αν του άλλου του κόβει λίγο... Ε, δεν θα κάτσει να τρώει ζήλεια.

Τοξότης
Οι πιθανότητες να σου ξέφυγε στο πρώτο ραντεβού και να μίλησες για ένα άλλο από τα γκομενάκια που γουστάρεις αυτή την περίοδο είναι μεγάλες, και μη μας πεις ψέματα.

Αιγόκερως
Με τον πιο ευγενικό τρόπο που μπορούμε να το πούμε, μάλλον δεν είχε και τόσο ενδιαφέρον το ραντεβού σας. Κάνε μια αναδρομή στο πώς πήγε η κουβέντα - και κυρίως πόσο συμμετείχες.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι θα μείνουν αναπάντητοι επειδή η διασκέδαση που υπόσχονται τα έξυπνα και αστεία τους μηνύματα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ιχθείς
Επειδή οι Ιχθείς έχουν μια αγάπη για τα καταδικασμένα πράγματα, θα κάνουμε την υπόθεση ότι πρόκειται για ακόμη μια επιβεβαίωση του κλισέ ότι οι Ιχθείς επιλέγουν λάθος ανθρώπους.

Μάλλον δεν σε ευχαρίστησαν πολύ αυτά που διάβασες. Δεν πειράζει, όμως. Αν πέσαμε έξω, ίσως να έχουν πέσει έξω και οι ανασφάλειές σου. Και αν χτυπήσαμε άθελά μας καρωτίδα, ίσως να μπορέσεις να κάνεις λίγη παραγωγική σκέψη με τον εαυτό σου. Κι όλα αυτά από ένα κείμενο με ζώδια, ε;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v