Τα ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Επειδή τα μυστικά είναι ιερό πράγμα (και μπορούν να καταστρέψουν σχέσεις και ζωές), αυτά είναι τα λιγότερο έμπιστα ζώδια.
Τα ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό
Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να κρατήσουν μυστικό, δυστυχώς. Βέβαια, αν όλοι μας είχαμε την μυστικοπάθεια του - ας πούμε - Σκορπιού, ο κόσμος θα ήταν μια ωρολογιακή βόμβα. Ίσως οι κουτσομπόληδες και οι άνθρωποι που η συνείδησή τους βαραίνει πολύ εύκολα να βοηθούν στην διατήρηση μιας κοσμικής ισορροπίας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους εμπιστευτείς τα μυστικά σου, όμως.

Κριός
Οι Κριοί δεν γουστάρουν τα μυστικά, απλά και ξεκάθαρα. Και επειδή είναι άτομα που τους αρέσει να γίνονται όλα με διαφάνεια, αλλά κυρίως επειδή ο παρορμητισμός τους δεν επιτρέπει την φύλαξη μυστικών. Αν πας να τους πεις μυστικό, δεν θα παραλείψουν να σου θυμίσουν ότι α) είναι κακή ιδέα, και β) δεν πρόκειται να σε πάρουν σοβαρά.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο που μιλάει πολύ. Και πολλές φορές τα πράγματα για τα οποία μιλάει ένας Δίδυμος δεν τον αφορούν άμεσα, επειδή - πώς να το κάνουμε; - με τόση πολλή κουβέντα, κάποια στιγμή θα πιάσει και τα πιο δορυφορικά ζητήματα. Θα αποκαλύψει το μυστικό σου, και μετά θα πει "Ουπς" και θα συνεχίσει να μιλάει σαν να μη συνέβη τίποτα.

Παρθένος
Για ποιον λόγο να εμπιστευτείς τα μυστικά σου σε έναν Παρθένο; Κατ' αρχάς, γιατί του τρως τον χρόνο; Έπειτα, δεν γνωρίζεις ότι αυτό το ζώδιο λατρεύει το κουτσομπολιό και είναι διατεθειμένο να δώσει πληροφορίες για να πάρει πληροφορίες; Τα μυστικά σου είναι πολύτιμα νομίσματα, και ο Παρθένος είναι ένας σπάταλος κληρονόμος.

Σκορπιός
Μπερδεύεσαι τώρα και αναρωτιέσαι, επειδή σου τον αναφέραμε πιο πάνω ως μυστικοπαθή τον Σκορπιό. Ναι, δεν θα μάθεις ποτέ τα μυστικά του. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Τα δικά σου μυστικά δεν είναι ασφαλή μαζί του, μιας και θα τα αποκαλύψει αν παρουσιαστεί η ευκαιρία να κερδίσει κάτι. Και επειδή μιλάμε για το συγκεκριμένο ζώδιο, με την ροπή που έχει προς το δράμα, θα πούμε πως πάντα μπορεί να παρουσιαστεί μια τέτοια ευκαιρία.

Τοξότης
Εδώ έχουμε ένα ζώδιο που θα αποκαλύψει τα μυστικά σου για δύο λόγους, οι οποίοι πιάνουν τα δύο άκρα. Ενδιάμεσο δεν έχει. Είτε θα του ξεφύγει, λοιπόν, σε στιγμή χαζομάρας και μετά θα σε κοιτάει σαν κουτάβι για μια βδομάδα μέχρι να καταλάβεις πόσο χάλια αισθάνεται... είτε θα το πετάξει την στιγμή που χρειάζεται, επειδή εμφανίστηκε η ευκαιρία να αποδείξει κάτι με την δύναμη της ωμότητας και της ειλικρίνειας. Και στα χέρια του Τοξότη, η ωμότητα και η ειλικρίνεια είναι ό,τι και η δύναμη του φεγγαριού για την Σέιλορ Μουν, οπότε και πάλι του το συγχωρείς. Κάποιον λόγο θα 'χε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v