Η τελευταία σταγόνα σε μια σχέση για τα ζώδια

Η υπομονή είναι αρετή, αλλά ο καθένας έχει και τα όριά του. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η υπερβολική υπομονή οδηγεί στην εκμετάλλευση.
Η τελευταία σταγόνα σε μια σχέση για τα ζώδια
Η υπομονή μπορεί να είναι απαραίτητη σε μία σχέση, μέχρι να βρείτε λίγο τους ρυθμούς σας, αλλά η υπερβολική υπομονή σπάνια θα είναι καλή ιδέα. Άλλωστε, οι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις πρέπει να γίνονται και από τις δύο πλευρές.

Κι επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετικά όρια στην υπομονή του, αυτή είναι μια περιεκτική λίστα με τα πράγματα που θα τεντώσουν την υπομονή κάθε ζωδίου σε τέτοιο βαθμό, που θα την σπάσουν.

Κριός
Κάνεις ένα λάθος, εντάξει. Κάνεις το ίδιο λάθος δεύτερη φορά; Αντίο σου. Ο Κριός δεν έχει καθόλου χρόνο για να σου μάθει πώς να ζεις, θέλει δίπλα του ανθρώπους που τα έχουν λύσει αυτά τα προβλήματα - ή που έστω ξέρουν να μαθαίνουν απ' τα λάθη τους.

Ταύρος
Η έλλειψη σεβασμού είναι κάτι που δεν συγχωρεί ο Ταύρος. Δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν σύντροφο να του φερθεί σκάρτα, όση αγάπη κι αν υπάρχει από πίσω.

Δίδυμοι
Είναι ανήκουστο για τους Διδύμους να βάζεις τους φίλους σου πάνω από εκείνους. Θέλουν να είναι μόνιμα προτεραιότητα.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που αγαπά τις πατροπαράδοτες αξίες, άρα και η αντοχή του έχει πολύ σχετικά όρια: Μην τολμήσεις να του πεις κάτι για τη μάνα του. Θα φύγεις από το παράθυρο.

Λέων
Μην νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνει πότε βαριέσαι. Τα καταλαβαίνει όλα, και αν αυτή η βαρεμάρα αρχίσει να εξελίσσεται σε "νυχτοπερπατήματα", η σχέση σας θα τελειώσει πριν καν το καταλάβεις.

Παρθένος
Χρειάζονται συνέχεια αγάπη και αγκαλιές οι Παρθένοι, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται εύκολα. Αν αφήσεις την τρυφερότητα να φύγει από την σχέση σας, σύντομα θα φύγεις κι εσύ.

Ζυγός
Κάθε σχέση απαιτεί προσπάθεια και ο Ζυγός το ξέρει πολύ καλά αυτό. Και θέλει να το βλέπει από τους συντρόφους του, στον βαθμό που το κάνει και ο ίδιος. Αλλιώς δεν βλέπει τον λόγο να παραμένει σε μια σχέση που δεν υπάρχουν σωστές ισορροπίες.

Σκορπιός
Αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, όσο κι αν η προσωπικότητά του "πονάει" τους άλλους ανθρώπους. Και αν δοκιμάσεις να αλλάξεις έναν Σκορπιό, θα σου δείξει ευγενικά την πόρτα.

Τοξότης
Το μέλλον της σχέσης σας κρίνεται πολύ περισσότερο από το σεξ απ' ό,τι θα ήθελες να παραδεχτείς. Πράξε αναλόγως, μην τεμπελιάζεις.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετικά υψηλή αντοχή στα καραγκιοζιλίκια των άλλων ανθρώπων, κατά βάθος τα αγαπούν κιόλας. Την στιγμή όμως που θα αρχίσεις να κάνεις σοβαρές καταχρήσεις, ο Αιγόκερως σε έχει διαγράψει από την ζωή του.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι έχουν μία και μόνο απαίτηση από τους συντρόφους τους στην ζωή: Να στηρίζουν τα (ώρες-ώρες αρκετά προχώ και ασαφή) όνειρά τους. Αν δεν το κάνεις αυτό, δεν βλέπει το λόγο να υπάρχει δίπλα σου.

Ιχθείς
Αν προσπαθήσεις να αποξενώσεις με τον παραμικρό τρόπο αυτό το ζώδιο από την οικογένεια και τους φίλους του, να ξέρεις πως δεν θα διαλέξει εσένα. Με μπόλικες δόσεις δράματος, προφανώς. Για Ιχθείς μιλάμε, άλλωστε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v