Η πεποίθηση που πρέπει να ξεκόψεις, βάσει ζωδίου

Έχεις πράγματα που δεν σου κάνουν καλό στην ζωή σου, και τα άστρα έχουν μπόλικα πράγματα να πουν για αυτό.
Η πεποίθηση που πρέπει να ξεκόψεις, βάσει ζωδίου
Έχουμε όλοι τα καλά μας, έχουμε και τα κακά μας. Και μερικές φορές αυτά τα κακά πιάνουν τα ηνία και σταματούν την διαδρομή μας απότομα, δεν μας αφήνουν να εξελιχθούμε. Ίσως τα άστρα να έχουν εξηγήσεις για αυτό, και ίσως να έχουν και την λύση...

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που πρέπει να πετάξει από πάνω του το κάθε ζώδιο για να μπορέσει να είναι ευτυχισμένο;

Κριός
Πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ότι η ζωή σου είναι σαν μοντάζ από ταινία με τις καλύτερες σκηνές. Θα υπάρχουν και ήσυχες, ακόμα και βαρετές σκηνές στο ενδιάμεσο, και πρέπει επιτέλους να το αποδεχτείς. Το κυνήγι της ασταμάτητης ηδονής σε κουράζει.

Ταύρος
Με τον πιο ευγενικό τρόπο που μπορούμε να το πούμε, σταμάτα να πιστεύεις ότι κάθε άνθρωπος που σε προσεγγίζει έχει κακές προθέσεις, ή ότι θέλει να σου στερήσει την ανεξαρτησία σου. Ίσως αυτή η ανεξαρτησία να είναι που τους τράβηξε από την πρώτη στιγμή.

Δίδυμοι
Η ζωή σου είναι μια ατέλειωτη πάλη, μια ζυγαριά που δεν μπορεί να αποφασίσει προς τα πού να πέσει: προς τα έντονα και δημιουργικά σου πάθη, ή προς την ανάγκη σου να ενσωματωθείς καλύτερα στην κοινωνία. Πάρε μια απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή, επειδή η συνεχής πάλη σε γερνάει πριν την ώρα σου.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι έχουν πάρα πολλή αγάπη να δώσουν, αλλά έχουν και πολύ πόνο. Ο πόνος αυτός προέρχεται από το παρελθόν, και την ολική τους αδυναμία (ή μήπως αδιαφορία;) να το αφήσουν πίσω. Πώς θα αγαπήσεις το τώρα, αν κολλάς στα παλιά;

Λέων
Η επιβεβαίωση από τους άλλους ανθρώπους δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι υπέροχη, Λέοντα, αλλά τίποτα δεν θα σε κάνει να νιώσεις δυνατός όσο το να πεις κι εσύ έναν καλό λόγο για τον εαυτό σου. Είσαι ήδη δυνατός, δεν χρειάζεται να σου το πουν άλλοι για να το πιστέψεις.

Παρθένος
Σταμάτα να έχεις αλλεργία στον αυθορμητισμό. Δεν γίνεται να κρεμάς τα μούτρα σου κάθε φορά που τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα προγραμμάτισες. Δεν δουλεύει έτσι η ζωή.

Ζυγός
Είναι πολύ καλό το ότι ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματα των άλλων, αλλά δεν μπορείς να τα φορτώνεσαι, ούτε να χάνεις ύπνο τα βράδια προσπαθώντας να λύσεις προβλήματα που δεν είναι δικά σου. Σε κουράζει και σε κάνει να μην δίνεις προσοχή στην δική σου ζωή.

Σκορπιός
Έχεις ανάγκη να ξεπεράσεις το κόλλημά σου να βγαίνεις πάντα σωστός. Δεν γίνεται. Και αν το πιέζεις συνεχώς, απλά για να "κερδίσεις" μια διαφωνία ή έναν καυγά, μάλλον χάνεις από τις σχέσεις σου. Άρα βγαίνεις στ' αλήθεια κερδισμένος;

Τοξότης
Το ότι είσαι ευχάριστος άνθρωπος δεν είναι κακό. Το ότι εκφράζεσαι κατά βάση φλερτάροντας, επίσης δεν είναι αναγκαστικά κακό. Όταν όμως αυτή η συνήθεια καταλήγει να παίζει με τα συναισθήματα των γύρω σου, τότε σίγουρα γίνεται κακό.

Αιγόκερως
Πρέπει κάπως να λιώσει αυτό το παγόβουνο που έχεις υψώσει γύρω σου, αλλιώς οι περισσότεροι άνθρωποι που σε πλησιάζουν θα αισθάνονται πως δεν σε γνωρίζουν ποτέ ουσιαστικά.

Υδροχόος
Είσαι το ζώδιο που θέλει να βλέπει πάντα πέντε χρόνια στο μέλλον. Αυτό όμως είναι δικό σου χάρισμα, και αντί να χαραμίζεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να αλλάξεις απόψεις στον υπόλοιπο κόσμο σαν σύγχρονη Κασσάνδρα, ξεκίνα να χτίζεις αυτά που πραγματικά θες για τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Αμφιβάλλεις τόσο πολύ για τον εαυτό σου, που δεν σου μένει αμφιβολία για τίποτα άλλο γύρω σου. Και αυτή δεν είναι καλή ισορροπία για να ζεις. Μάθε σιγά-σιγά να ξεφορτώνεις λίγο βάρος από τους ώμους σου, και να μην εμπιστεύεσαι τόσο τυφλά τους άλλους ανθρώπους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v