Τα ζώδια που δεν αντέχουν να είναι single

Ορισμένοι άνθρωποι απλά δεν το 'χουν με την μοναξιά, και θα κάνουν παρορμητικές επιλογές για να την αποφύγουν.
Τα ζώδια που δεν αντέχουν να είναι single
Σίγουρα έχεις γνωρίσει κάποια στιγμή στη ζωή σου ένα τέτοιο άτομο. Μπορεί να είσαι και εσύ, και να άνοιξες αυτό το κείμενο περιμένοντας να επιβεβαιωθείς και ζωδιακά. Επειδή όμως το "δεν μπορώ να μείνω μόνος" είναι υπερβολικά σοβαρό πρόβλημα για να μείνουμε στα ζώδια, ας το πιάσουμε και λίγο πιο σοβαρά.

Αλλά ναι, αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια, επειδή ξέρουμε ότι θες να τσεκάρεις.

Ταύρος
Οι Ταύροι φοβούνται την μοναξιά σχεδόν όσο φοβούνται το άγνωστο. Θέλουν να έχουν συνεχώς δίπλα τους ανθρώπους για να στηρίζονται, αλλά και ανθρώπους που να εκτιμούν την ρουτίνα όσο εκείνοι. Συνεπώς η παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμά τους αντιμετωπίζεται ως το τέλος του κόσμου, και ένας χωρισμός σπάνια θα κρατήσει αρκετό καιρό. Είναι ζωτικής σημασίας για αυτό το ζώδιο να αισθάνεται άνετα, και η single ζωή για έναν Ταύρο απλώς δεν είναι άνετη.
Τι πρέπει να κάνει: Να μάθει να στηρίζεται περισσότερο στον εαυτό του, αλλά και να παίρνει τις καταστάσεις λιγότερο σοβαρά. Οι σχέσεις χτίζονται σταδιακά, και η περίοδος που περνάμε με τον εαυτό μας στα ενδιάμεσα είναι ό,τι καλύτερο για περισυλλογή και προσωπική ωρίμανση.

Καρκίνος
Δεν μπορείς να φανταστείς Καρκίνο χωρίς να προσφέρει αγάπη, άρα είναι και δύσκολο να φανταστείς Καρκίνο δίχως σχέση. Το θέμα τώρα είναι πως αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Στην πραγματικότητα, οι Καρκίνοι δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους επειδή αυτό τους δίνει άπλετο χρόνο με τις σκέψεις τους - πράγμα ανυπόφορο γι' αυτό το ζώδιο, επειδή η φωνή στο κεφάλι τους τείνει να είναι γεμάτη αμφιβολίες και ανασφάλεια. Άρα όταν μένουν μόνοι, η πιο αναμενόμενη αντίδραση είναι να κάνουν τα πάντα για να βρουν μια σχέση το συντομότερο δυνατό. Είναι πολύ παράξενο ότι, για το φερόμενο ως πιο αγαπησιάρικο ζώδιο, ο Καρκίνος στα ερωτικά του τις περισσότερες φορές ξεκινά με το σκεπτικό "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Τι πρέπει να κάνει: Επίμονες και σκληρές προσπάθειες να αποσυνδεθεί λίγο από την φωνή στο κεφάλι του που λέει κακά πράγματα. Είναι ο μεγαλύτερος εχθρός αυτού του ζωδίου.

Λέων
Οι Λέοντες είναι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά την αξία τους. Αυτό θα έπρεπε να συνεπάγεται και γνώση ότι χρειάζονται και ανάλογα διαλείμματα ανάμεσα στις σχέσεις, μέχρι να βρεθεί κάποιος που να αξίζει. Αλλά όχι, επειδή ένας single Λέων είναι και ένας Λέων χωρίς σταθερή και ασφαλή πηγή επιβεβαίωσης. Άρα ένας Λέων που υπολειτουργεί. Το επόμενο βήμα, λοιπόν, είναι να ανεβάσει την γοητεία στο κόκκινο και μέσα στην επόμενη βδομάδα να έχει γνωρίσει τον επόμενο μεγάλο έρωτα. Οι πιθανότητες για φαύλο κύκλο σε όλο αυτό είναι αρκετές.
Τι πρέπει να κάνει: Να μάθει τρόπους να δίνει στον εαυτό του την επιβεβαίωση που χρειάζεται. Και να μην θεωρεί επαρκή μόνο την επιβεβαίωση που λαμβάνει από ερωτικούς συντρόφους.

Σκορπιός
Εδώ έχουμε ένα ζώδιο που ενδιαφέρεται σχεδόν αποκλειστικά για σοβαρές σχέσεις. Μπορεί να έχουμε ταυτίσει τους Σκορπιούς με τις ακρότητες και τις ζήλιες που μπορεί να κάνουν στην φάση της γνωριμίας, αλλά ρώτα όποιον Σκορπιό θες: Αυτή η φάση τούς πονάει όσο πονάει κι εσένα. Είναι παράδοξο, επειδή έχουν τις άμυνές τους πολύ ψηλά, αλλά θέλουν να προσπεράσουν τις δικές σου για να εγκαταστήσουν μια ρουτίνα όσο πιο γρήγορα μπορούν. Κι αν αποτύχει αυτό, πηγαίνουν αμέσως στην επόμενη ευκαιρία.
Τι πρέπει να κάνει: Αρχικά, να χαλαρώσει. Έπειτα, να αξιοποιήσει τον single χρόνο του για να μάθει με ουσιαστικό τρόπο ποια είναι τα όριά του, και για να δοκιμάσει να τα εφαρμόσει πρώτα σε κάτι πιο χαλαρό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v