Το πιο βρώμικο πράγμα που θα κάνεις, βάσει ζωδίου

Το κάθε άστρο με το βίτσιο του, και εμείς σκοπεύουμε να σου τα αποκαλύψουμε όλα. Είσαι έτοιμος να μάθεις;
Το πιο βρώμικο πράγμα που θα κάνεις, βάσει ζωδίου

Το σεξ δεν πρέπει να είναι βαρετό. Πάντα υπάρχει χώρος για πειραματισμούς, βίτσια και κάθε είδους φαντασίωση. Και επειδή τα άστρα έχουν κάτι να πουν πάνω σε αυτό, άσε μας να σου αποκαλύψουμε ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που θα κάνει ο κάθε αστερισμός στο κρεβάτι.

Κριός
Οι Κριοί λατρεύουν τους πειραματισμούς στο σεξ, και σιχαίνονται την μονοτονία. Συνεπώς, θα δοκιμάσουν σχεδόν τα πάντα. Ένας Κριός δεν θα ντραπεί να ρωτήσει, να ζητήσει αλλά και να δεχτεί με προθυμία όλες τις δικές σου προτάσεις, άρα μην φοβάσαι.

Ταύρος
Οι Ταύροι κατά βάθος μπορούν να γίνουν πολύ άρρωστοι, και αυτό που τους εξιτάρει περισσότερο είναι ο απόλυτος έλεγχος. Επίσης, τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες, οπότε καλό είναι να προσπαθήσεις να το κάνεις να φαίνεται ότι ήταν δική σου ιδέα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι παθιασμένοι εραστές και πάντα θέλουν να δοκιμάζουν καινούρια παιχνίδια. Λατρεύουν το BDSM αλλά μόνο σε ελαφριές μορφές. Χαστουκάκια, λίγο πνίξιμο και βρωμόλογα, αλλά πάντα με μέτρο.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι δεν φημίζονται για τα άρρωστα πράγματα που θα κάνουν στο κρεβάτι. Φημίζονται όμως για το πόσο δένονται με τους συντρόφους τους, και ένας Καρκίνος που έχει δεθεί σπάνια θα βάλει όριο. Όλα να τα περιμένεις...

Λέων
Οι Λέοντες τρελαίνονται να κάνουν επίδειξη. Στριπτίζ, "τυχαίο" μάτι, αλλά ακόμα και ηδονοβλεψία που περιλαμβάνει τρίτους. Όλα αυτά κάνουν τον μέσο Λέοντα να νιώθει φουλ επιθυμητός.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν είναι ιδιαίτερα τρελοί στο κρεβάτι, και ούτε θα ψαχτούν πολύ για να γίνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις καλό σεξ μαζί τους, αλλά αν περιμένεις ακροβατικά, μάλλον θα απογοητευτείς.

Ζυγός
Οι Ζυγοί σπάνια θα ξεφύγουν από το vanilla σεξ, οπότε πάλι θα λέγαμε να προσαρμόσεις τις προσδοκίες σου. Έχουν όμως πολύ μεγάλη ανάγκη να ικανοποιούν τους άλλους, και είναι ανοιχτόμυαλοι, οπότε δεν χάνεις τίποτα να κάνεις εσύ μια τολμηρή πρόταση.

Σκορπιός
Ο μέσος Σκορπιός θα σε πετάξει στον τοίχο και δεν θα σου δώσει περιθώριο να πάρεις ανάσα. Και θα σκεφτεί ένα σωρό διεστραμμένα πράγματα να κάνει μαζί του. Το ανάποδο πάντως δεν θα συμβεί ποτέ, επειδή δεν έχουν ούτε μισό υποτακτικό κύτταρο μέσα τους.

Τοξότης
8 στις 10 φορές οι Τοξότες θέλουν παιχνίδι με πίσω πόρτα. 8 στις 10.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δεν είναι τόσο κίνκι, αλλά θα δοκιμάσουν μερικά πράγματα - αν μη τι άλλο, για να έχουν μετά να το λένε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ένας Αιγόκερως να γουστάρει πολύ ανώμαλα παιχνίδια με κυριαρχία.

Υδροχόος
Αυτό που τον αφορά περισσότερο στο κρεβάτι είναι η ισότητα. Μια δική σου, μια δική μου, συνεπώς θα πει ναι σε κάθε βιτσιόζικο πράγμα που θα του προτείνεις που θα προκαλεί απόλαυση και στους δυο σας. Μετάφραση: Δύσκολα θα παίξει σκληρό BDSM εδώ.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς λατρεύουν να χρησιμοποιούν το στόμα τους. Δεν θα αφήσουν ούτε εκατοστό του σώματός σου παραπονεμένο στην προσπάθειά τους να σε ικανοποιήσουν.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v