ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που δεν μετανιώνουν για τίποτα

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πρόκειται ποτέ να μετανιώσουν για τις επιλογές τους, ούτε για τα λάθη τους. Τι ρόλο παίζει το ζώδιο σε αυτό;

Τα ζώδια που δεν μετανιώνουν για τίποτα

Μερικοί άνθρωποι ζουν χωρίς ενοχές. Τώρα, αν αυτό είναι καλό ή κακό για κάποιον, εξαρτάται. Από την προσωπικότητά του, όπως και από τα παιδικά του τραύματα, υποθέτουμε. Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά να σου πούμε είναι τι ρόλο παίζουν τα άστρα σε όλο αυτό.

Επειδή κάποια ζώδια απλώς δεν μετανιώνουν ποτέ. Για κανέναν λόγο.

Κριός
Οι Κριοί είναι παρορμητικοί, όλοι το ξέρουν αυτό. Το θέμα όμως μαζί τους είναι ότι κάθε επιλογή που θα κάνουν, θα την στηρίξουν 100%. Δεν έχουν ψευδαισθήσεις, ξέρουν πολύ καλά να ξεχωρίζουν τα σοβαρά από τα αστεία στην ζωή, άρα μέσα σε όλη την (φαινομενική) παρορμητικότητά τους, είναι δύσκολο να κοιτάξουν κάποια απ' τις επιλογές τους και να πουν "αυτό ήταν λάθος".

Δίδυμοι
Εδώ είναι περίπλοκα τα πράγματα. Επειδή προφανώς η διπλή φύση του ζωδίου συνεπάγεται και δύο εκφάνσεις της προσωπικότητάς του. Όσο, λοιπόν, οι επιλογές της μίας και της άλλης παραμένουν χωριστές (μετάφραση: αν ο Δίδυμος καταφέρνει να διαχωρίζει στο μυαλό του το συναίσθημα από την λογική), τότε δεν θα υπάρξουν ενοχές για τίποτα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν θα μετανιώσουν για τις επιλογές τους επειδή 9 στις 10 φορές τις υπολόγισαν πάρα πολύ καλά. Και ενώ αυτό θα μπορούσες να το πεις και για τον Ταυρο ή τον Αιγόκερω, ο Παρθένος το εκπροσωπεί καλύτερα. Επειδή σε αντίθεση με τα άλλα δύο αδέρφια του στοιχείου του, ο Παρθένος δεν απογοητεύεται εύκολα.

Τοξότης
Δεν μετανιώνει επειδή πολλές φορές δεν υπολογίζει. Είναι το ζώδιο που, περισσότερο από όλα, ζει στην στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δει σοβαρά τα πράγματα, αλλά ότι από την στιγμή που κάτι (άνθρωπος ή κατάσταση) του προσφέρει χαρά, δεν βρίσκει τον λόγο να μετανιώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο πιο σίγουρος τρόπος να τελειώσεις έναν πόλεμο είναι να ηττηθείς."

Τζωρτζ Όργουελ, Βρετανός συγγραφέας

  • 1885 – Πραγματοποιείται η πρώτη εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην Αϊόβα των ΗΠΑ.
    1892 – Γενιέται ο συγγραφέας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν.
    1911 – Πεθαίνει ο Έλληνας λογοτέχνης Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.
    1958 – Καταπέφτει στη Γη μετά την ολοκλήρωση της τροχιάς του το σοβιετικό διαστημόπλοιο Σπούτνικ 1.
    1974 – Ο 37ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, αρνείται να παραδώσει υλικό που ζητήθηκε με κλήτευση από την επιτροπή της Γερουσίας για το σκάνδαλο Watergate.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v