Πώς ξεπερνούν τα ζώδια κάποιον που δεν είχαν ποτέ;

Ο πόνος του να παραδέχεσαι ότι δεν θα έχεις κάποιον ποτέ και ότι πρέπει να προχωρήσεις είναι μεγάλος. Πώς τον ξεπερνά το κάθε ζώδιο;
Πώς ξεπερνούν τα ζώδια κάποιον που δεν είχαν ποτέ;
Οι χειρότερες σχέσεις είναι αυτές που δεν έγιναν ποτέ. Που συνέβησαν στο κεφάλι σου, που όλα τα "Φαντάσου να..." πήραν μορφή και άρχισες να πιστεύεις ότι θα γίνουν και αληθινά. Και κάποια στιγμή συνειδητοποίησες ότι δεν πρόκειται να κατακτήσεις ποτέ το αντικείμενο του πόθου σου, και ότι θα ήταν καλό να προχωρήσεις.

Και το ζώδιό σου έχει κάποια πράγματα να πει για το πώς θα ξεπεράσεις κάτι που δεν είχες ποτέ.

Κριός
Αρχίζεις να λες "ναι" στα πάντα. Βόλτες, ραντεβού, ξεπέτες και ρομαντικά σαββατοκύριακα. Χρειάζεσαι άμεσα καινούρια φλερτ στην ζωή σου γιατί, όπως όλοι έχουμε ακούσει, ο έρωτας με έρωτα περνάει. Το πιστεύεις βαθύτατα αυτό.

Ταύρος
Λες ένα μεγάλο "αντίο" σε αυτό το άτομο και ξεκόβεις εντελώς. Ξέρεις ότι δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις αν βρίσκεται συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού σου - ή στις ενημερώσεις σου στα social media.

Δίδυμοι
Περνάς μια μικρή εγωιστική φάση. Και όταν λέμε "εγωιστική", εννοούμε ότι κοιτάς να περάσεις καλά και δεν σε πολυνοιάζει ούτε τι θα πουν, ούτε τι θα αισθανθούν οι άλλοι. Είσαι πληγωμένος και δεν ενδιαφέρεσαι αν θα πληγώσεις κάποιον άλλο.

Καρκίνος
Χρειάζεσαι να μιλήσεις. Δηλαδή, ακόμα και να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται, θες να το συζητήσεις, να βγάλεις από μέσα σου το δίκιο που σε πνίγει, και μετά να ζητήσεις από το άλλο άτομο να είστε από μακριά κι αγαπημένοι.

Λέων
Πέφτεις με τα μούτρα στα πράγματα που αγαπάς. Είτε μιλάμε για δουλειά, είτε μιλάμε για χόμπι, κάνεις εργασιοθεραπεία, και κάπου στα παρασκήνια ο εγκέφαλός σου παίρνει σιωπηλά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

Παρθένος
Αποφασίζεις να μην δώσεις καμία σημασία, να γυρίσεις νέα σελίδα. Είναι, φυσικά, εύκολο μόνο στην θεωρία, αλλά είσαι πιστός της αυθυποβολής. Κάποια στιγμή, θα πείσεις τον εαυτό σου και θα το κάνεις πραγματικότητα.

Ζυγός
Όταν νιώσεις ότι δεν θα μπορούσες ποτέ να έχεις κάποιον, κλονίζεται λίγο η ιδέα που είχες για τον εαυτό σου, και αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας αρκετά εσωστρεφούς και ευαίσθητης φάσης. Μέχρι τουλάχιστον να ξανακερδίσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Βγαίνεις έξω, γνωρίζεις κόσμο, είσαι ενεργός στα social media περισσότερο από ποτέ. Κάνεις τον εαυτό σου διαθέσιμο, αλλά ταυτόχρονα φροντίζεις να δείχνεις στους άλλους την καλύτερη πλευρά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσεις τον κόσμο να δει πόσο πληγωμένος είσαι.

Τοξότης
Σε αντίθεση με το πώς αντιδράς σε κάθε είδους στρες (Πας στο περίπτερο για τσιγάρα και γυρνάς τρία χρόνια μετά με νορβηγικό διαβατήριο), όταν πληγώνεσαι ερωτικά, κλείνεσαι στο σπίτι και αφήνεις τον εαυτό σου να ζήσει φουλ την μιζέρια. Ξέρεις πως αν δεν το βγάλεις από μέσα σου, θα λεκιάσει ανεπανόρθωτα την αισιοδοξία σου, και αυτό είναι πιο σημαντικό για 'σένα από κάθε σχέση.

Αιγόκερως
Κάνεις αυτό που θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος: Το συζητάς (εντάξει, ίσως κλαίγεσαι και λίγο) με τους δύο πιο κοντινούς σου ανθρώπους, και μετά το αφήνεις πίσω σου. Δεν έχουμε χρόνο για τέτοια.

Υδροχόος
Για να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιον που σε πλήγωσε, επιτρέπεις για λίγο στον εαυτό σου να γίνει άνθρωπος, και παραδέχεσαι ότι υπήρξε άλλος άνθρωπος που κατάφερε να επιδράσει τόσο έντονα στην ευτυχία σου. Και αυτό σε κάνει να θυμώνεις και - σταδιακά - να μην θες να έχεις καθόλου παρτίδες μαζί του.

Ιχθείς
Ακούς το ένστικτό σου. Καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε ευάλωτη θέση, καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι ένα κουκούλι για να χωθείς, αλλά και ότι είναι πολύ πιθανό να κάνεις μερικές κακές επιλογές πάνω στην συναισθηματική σου φόρτιση. Είσαι εντελώς εναρμονισμένος με τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου στο πώς επιλέγει να διαχειριστεί τον πόνο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v