Αυτό είναι το ερωτικό ωροσκόπιο του 2022

Τι θα φέρει το 2022 στα ερωτικά των ζωδίων; Για αυτό τουλάχιστον μπορούν να μας μιλήσουν τα άστρα.
Αυτό είναι το ερωτικό ωροσκόπιο του 2022
Δεν μπορούμε να μάθουμε πότε θα τελειώσει η πανδημία και πότε θα σταματήσουμε να χρειαζόμαστε νέα έκτακτα μέτρα. Αν ρωτήσουμε τα άστρα, στην καλύτερη να μας πουν "Σόρι κιόλας". Για την ακρίβεια, αυτή ήταν η απάντησή τους, αλλά επειδή μας είδαν λυπημένους, είπαν να προσφέρουν αυτό που μπορούν: Προβλέψεις για τα γκομενικά σου μέσα στο 2022.

Κριός
Θα κάνεις μπόλικη δουλίτσα με τον εαυτό σου φέτος όσον αφορά το τι θέλεις, πώς το θέλεις και πότε το θέλεις. Βρίσκεσαι σε ένα πολύ ενδιαφέρον μεταβατικό στάδιο στο πώς αντιμετωπίζεις τα συναισθηματικά σου, και μόνο κερδισμένος θα βγεις - αν όχι με μια νέα σχέση, με μπόλικη αυτογνωσία.

Ταύρος
Τέλος άνοιξης προς καλοκαίρι θα είναι η φάση που θα σε πιάσει κάτι έξαλλο σεξουαλικά και θα θες να πειραματιστείς. Αυτό όμως μπορείς να το εφαρμόσεις και στο τι άτομα ψάχνεις για να έχεις δίπλα σου. Δοκίμασε στην πράξη αν τα αντίθετα όντως έλκονται, είναι η πιο κατάλληλη χρονιά για να το κάνεις.

Δίδυμοι
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, και θα είσαι σε φάση που θα θέλεις να τις εκμεταλλευτείς όλες. Αυτό δεν είναι κακό αναγκαστικά, αλλά πρέπει να προσέχεις το πιθανό δράμα: Φρόντισε να είσαι πάντα ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου, και όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος
Θα είναι μια χρονιά στην οποία θα αντιμετωπίσεις όχι μόνο τις αμφιβολίες σου για το τι θες από μία σχέση, αλλά και πολλές από τις πιο κρυφές σου ανασφάλειες. Μέσα από αυτό θα βρεις μια νέα δύναμη, που θα σε βοηθήσει να πατάς πολύ πιο γερά στα πόδια σου συναισθηματικά.

Λέων
Τα πράγματα δεν ήταν πολύ ευχάριστα τελευταία, και θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα στο πρώτο μισό του 2022. Καταβάλλεις προσπάθειες που δεν βλέπεις να πετυχαίνουν, και ίσως είναι ο καιρός να σκεφτείς το μέλλον. Το οποίο δεν αργεί: Προς το τέλος του καλοκαιριού, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος
Αυτή θα είναι πολύ, πολύ καλή χρονιά για το ζώδιό σου στα συναισθηματικά. Αν κρατήσεις σωστές ισορροπίες, οι επόμενοι μήνες μπορούν να είναι πολύ ζουζούνικοι, ή και πολύ σέξι. Η επιλογή είναι στο χέρι σου, αρκεί να αφήνεις στον εαυτό σου χρόνο να έχει προσωπική ζωή.

Ζυγός
Δεν θα ξεκινήσει πολύ εύκολα το 2022, επειδή εντάσεις και δράματα θα σου στραγγίξουν όλη την ενέργεια. Η υπομονή σου όμως θα ανταμειφθεί με μπόλικα πυροτεχνήματα στο κρεβάτι σου, και κάπου προς το τέλος του καλοκαιριού θα είναι ίσως και μια καλή στιγμή να σκεφτείς αν κάποιο πυροτέχνημα σε ενθουσίασε αρκετά για να μιλήσετε για αποκλειστικότητα.

Σκορπιός
Μαύρη πέτρα θα ρίξεις στα πάντα: Οι ιδέες σου για τις σχέσεις, την αγάπη και την πίστη θα κλονιστούν φέτος. Και αυτό θα είναι καλό πράγμα, επειδή θα μπορέσεις να αφήσεις τον εαυτό σου πιο ελεύθερο, να αφεθεί στον ενθουσιασμό και να γνωρίσει ίσως ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο.

Τοξότης
Μια χρονιά γεμάτη διλήμματα θα έχεις, δεν θα σου πούμε ψέματα. Από την μία θα θέλεις ζεστούλα και αγκαλίτσα, κι από την άλλη ελεύθερο πουλί. Το μυστικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο που όχι μόνο θα ικανοποιεί αρκετά την ελεύθερη πλευρά σου, αλλά θα μπορεί να την συναγωνιστεί κιόλας. Όταν διαλέξεις σχέση, θα ξέρεις ότι ο προβολέας θα πέφτει πάνω και στους δυο σας.

Αιγόκερως
Κλείνεις το 2021 με αρκετή αυτογνωσία, και αυτό σημαίνει ότι το 2022 είναι η καλύτερη περίοδος για να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα. Από την στιγμή που έχεις σιγουριά για το τι θέλεις από έναν άνθρωπο κατά βάθος, όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες κάνουν πιο πίσω, ανοίγοντας σε τεράστιο βαθμό τις επιλογές σου. Μην φοβάσαι τις επιφανειακές διαφορές σου με τους ανθρώπους.

Υδροχόος
Τα ερωτικά σου μάλλον θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα μέσα στο 2022. Η ζωή σου θα είναι αρκετά σπινταριστή για να προλάβεις να ασχοληθείς, αν και θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις μοναξιά. Προσπαθώντας να την αντιμετωπίσεις, όμως, θα φλερτάρεις. Και το φλερτ θα σου θυμίσει ότι μπορείς να περάσεις και πολύ καλά με την μοναξιά σου.

Ιχθείς
Η χρονιά θα είναι πάρα πολύ καλή για εσένα. Αν υπάρχει σχέση, θα γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αν είσαι σινγκλ, οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο κομμένο και ραμμένο για εσένα είναι μεγάλες. Στο τέλος της χρονιάς μπορεί να χρειαστεί να δεις λίγο αποστασιοποιημένα ορισμένες σχέσεις σου και να πάρεις αποφάσεις, αλλά μην φοβηθείς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v