Τι δώρο θέλει το κάθε ζώδιο για τα Χριστούγεννα;

Κάθε άστρο θέλει κάτι διαφορετικό αυτές τις γιορτές, και εμείς ξέρουμε. Όχι ότι θα σε βοηθήσει πολύ αυτό το κείμενο, αλλά θα προσπαθήσουμε.
Τι δώρο θέλει το κάθε ζώδιο για τα Χριστούγεννα;
Τα άστρα έχουν μεγάλες προσδοκίες από αυτή την γιορτινή περίοδο. Και επειδή θέλουμε να είναι όλα τα άστρα χαρούμενα, φτιάξαμε μια ωραία, περιεκτική λίστα με όλα τα δωράκια που θέλει το κάθε ζώδιο να του κάνεις.

Προσοχή, δεν λέμε ότι θα είναι εύκολο.

Κριός
Ο Κριός είναι το πιο βολικό ζώδιο, άρα και ο καλύτερος για να ανοίξουμε αυτή τη λίστα: Πλήρωσέ του μια συνδρομή σε Netflix/Spotify/ό,τι δεν έχει τέλος πάντων, ή αγόρασέ του ένα πανάκριβο ζευγάρι κάλτσες. Δεν θα παραπονεθεί.

Ταύρος
Αγόρασέ του ένα νέο σετ σεντόνια, και μετά φρόντισε να γίνουν ρομαντικά σκηνικά πάνω σε αυτά τα σεντόνια. Αν τα σεντόνια είναι σατέν, δεν θα χρειαστεί καν ρομάντζο, απλά θα κάθεται να τα κοιτάει και θα χαίρεται.

Δίδυμοι
Αυτό που θέλει είναι να πάει σε όσα περισσότερα ρεβεγιόν προλάβει, οπότε η πρότασή μας είναι κάποιο ρούχο ή κόσμημα για να διαφοροποιεί το λουκ κάθε φορά. Εναλλακτικά, καφέδες ή ό,τι άλλο θα προτιμούσε για σταθερή παροχή ενέργειας.

Καρκίνος
Θέλει αγάπη, υγεία και γαλήνη για όλους. Και ένα σετ καλά ποτήρια. Και να νικηθεί ο κορωνοϊός. Και πρόοδος, ενσυναίσθηση, διαφορετικότητα. Συγγνώμη που ο Καρκίνος νοιάζεται τόσο πολύ για σημαντικά πράγματα.

Λέων
Θέλει ένα καλό μπουκάλι κρασί και ατέλειωτη προσοχή από όλους γύρω του. Εναλλακτικά, αγόρασέ του μια καλή συνεδρία σε κομμωτήριο για να νιώθει φαμπ.

Παρθένος
Θέλει ένας χριστιανός να έρθει και να του πει "Πήγαινε για ύπνο, θα τα κάνω εγώ". Το "τα" αναφέρεται στα πάντα: πιάτα, σπίτι, διαχείριση συναισθημάτων.

Ζυγός
Θέλει να βρει ξεπέτα στο ρεβεγιόν. Και παγκόσμια ειρήνη.

Σκορπιός
Θέλει να του υποσχεθείς αιώνια αγάπη και αφοσίωση, και θα το ήθελε επίσης γραπτά, με υπογραφή.

Τοξότης
Εισιτήρια για οπουδήποτε. Βουνό; Θάλασσα; Κοντά, μακριά, δεν έχει σημασία, οι Τοξότες θα πουν ναι σε κάθε ιδέα για εκδρομή.

Αιγόκερως
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ, ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Επίσης, κάτι όμορφο και σχετικά ακριβό, ένα καλό μπουκάλι ουίσκι, ας πούμε, δεν θα τον χαλάσει. Αλλά κατά βάση θέλει να τον αφήσουν ήσυχο.

Υδροχόος
Θέλει να μην βρουν οι φίλοι του ξεπέτα στο ρεβεγιόν για να τον γυρίσει κάποιος σπίτι. Και παγκόσμια ειρήνη.

Ιχθείς
Θέλουν να τους πεις μόναχα δύο λέξεις, "Σ' αγαπώ". Αν δεν το νιώθεις ακόμα, βρεις ποιο είναι το τελευταίο διάσημο αντικείμενο στο TikTok, και παρ' τους το.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v