ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα 5 ζώδια που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

Αν ένας άνθρωπος από τα πέντε παρακάτω ζώδια αποφασίσει να μπει στην ζωή σου, μάλλον δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ...

Τα 5 ζώδια που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

Τι χρειάζεται να κάνει ένας άνθρωπος για να σου μείνει αξέχαστος; Και δεν εννοούμε με τον κακό τρόπο, όχι. Δεν μιλάμε για ανθρώπους καταστροφικούς. Αυτό είναι ένα κείμενο για εκείνους τους ανθρώπους που είναι τόσο ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί, τόσο διαφορετικοί από τον υπόλοιπο κόσμο, που αφού αποφασίσουν να μπουν στην ζωή και στο μυαλό σου, θα φροντίσουν να μην φύγουν ποτέ. Και φυσικά τα ζώδια παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση να δεθούν με κάποιον, συνεπώς από την αρχή ξέρεις πως εδώ υπάρχει κάτι ξεχωριστό. Καμία συζήτηση μαζί τους δεν πρόκειται να είναι επιφανειακή, και λατρεύουν να ακούνε με τις ώρες τους συνομιλητές τους. Είναι παθιασμένοι σε κάθε άποψη της ζωής τους, και αυτό το πάθος μπορεί να γίνει μεταδοτικό, ακόμα κι αν πού και πού μπορεί να οδηγήσει σε ανεβασμένες εντάσεις.

Λέων
Οι Λέοντες δεν έχουν σκοπό να σε αφήσουν να τους ξεχάσεις. Πέρα από το γεγονός ότι δεν μπορείς να αγνοήσεις έναν Λέοντα, με το εκρηκτικό μείγμα αυτοπεποίθησης και δυναμισμού που έχει, από την στιγμή που σε θεωρήσει κοντινό του άνθρωπο, θα αρχίσει να γίνεται μέρος της ζωής σου με τρόπους μικρούς και ανεπαίσθητους. Θα σε κάνει και εσένα να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, επειδή - σε αντίθεση με ό,τι λέει το κλισέ - ο Λέων δεν είναι μοναχοφαγάς. Τα καλά πράγματα πιστεύει πρέπει να είναι για όλους.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι αγαπούν πιο αληθινά, άρα και πιο έντονα, από κάθε άλλο ζώδιο. Και, ναι, αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις αλλά το μόνο πράγμα που δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί είναι η αυθεντικότητα των συναισθημάτων του. Και όταν γνωρίζεις ένα τέτοιο άτομο, δεν το αφήνεις να φύγει από την ζωή σου. Ακόμα κι αν η μοίρα όμως δεν σας θέλει μαζί, η ανάμνηση αυτού του ανθρώπου που αγαπούσε τόσο δυνατά δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ποτέ.

Υδροχόος
Αν μη τι άλλο, πιθανότατα δεν θα γνωρίσεις ξανά άνθρωπο τόσο ιδιαίτερο. Είναι αλήθεια πως οι Υδροχόοι είναι κάπως διαφορετικοί από τον υπόλοιπο κόσμο, με μια πολύ δική τους αίσθηση της πραγματικότητας (και του δικαίου, και της λογικής, και, και, και), συνεπώς αν ένας από αυτούς αποφασίσει πως σε θέλει δίπλα του, θα γνωρίσεις όλες τις πτυχές του. Και δεν θα σου ζητήσει επιβεβαίωση, αλλά εμπιστοσύνη.

Κριός
Οι Κριοί κάνουν μια δυνατή πρώτη εντύπωση... και μετά δεν σταματούν ποτέ. Λατρεύουν να αποκαλύπτουν καινούριες πτυχές του εαυτού τους στα άτομα που αγαπούν, διασφαλίζοντας πως ποτέ, μα ποτέ κανένας σας δεν θα βαρεθεί. Επιπλέον, είναι αυθόρμητοι και περιπετειώδεις, που με απλές λέξεις σημαίνει "αιώνια παιδιά". Και όλοι μας έχουμε κάποιο αιώνιο παιδί χαραγμένο ανεξήτηλα στην μνήμη μας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v