Τα 6 πιο θεοπάλαβα ζώδια

Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με την τρέλα στο κεφάλι τους. Και αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικό...
Τα 6 πιο θεοπάλαβα ζώδια
Σίγουρα έχεις γνωρίσει στη ζωή σου ανθρώπους που σε έκαναν να σκεφτείς "Αυτός είναι τρελός". Αν είσαι και άτομο που πιστεύει στα ζώδια, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχεις συνδέσει αυτή την τρέλα με κάποιον αστερισμό. Εμείς είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε ποια ζώδια είναι τα πιο θεότρελα και με ποιον τρόπο μπορούν να σου σπάσουν τα νεύρα. Για να κάνεις με αυτές τις πληροφορίες τα κουμάντα σου και να προσέχεις.

Κριός
Δεν θα μπορούσε να μην είναι στην κορυφή της λίστας. Οι Κριοί είναι κατηγορία από μόνοι τους, καθώς είναι το πιο απρόβλεπτο ζώδιο. Ποτέ δεν μπορείς να μαντέψεις τι σκέφτονται και τι θα κάνουν μετά, και είναι αρκετά δύσκολο να τους ακολουθήσεις αν είσαι κοντινό τους άτομο. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως να τρελάνουν λίγο και εσένα.

Καρκίνος
Το πιο τρελό πράγμα σχετικά με τους Καρκίνους είναι πως έχουν καταφέρει ως σύνολο να δείχνουν την πιο γλυκούλα, αθώα εικόνα, ενώ κατά βάθος πρόκειται για στυγνούς εγωιστές. Αν η εσωτερική τους ανάγκη λέει κάτι, δεν διστάζουν να παραβλέψουν οποιονδήποτε και οτιδήποτε στέκεται στον δρόμο τους.

Λέων
Οι Λέοντες είναι το ζώδιο που πιθανώς θα σε εκνευρίσει περισσότερο από τον καθένα, κι αυτό επειδή είναι υπερβολικά κουλ για το καλό τους. Ή για το καλό όλων μας. Αυτό το κουλ πρέπει κάπως να διατηρείται, που σημαίνει ότι οι Λέοντες θα κάνουν αρκετές παράξενες επιλογές στην ζωή τους. Στο κεφάλι τους όλα είναι μέρος του σχεδίου.

Ζυγός
Οι Ζυγοί έχουν μια πολύ χαλαρή σχέση με το κόνσεπτ της πραγματικότητας. Αυτό ήταν ένας πολύ ευγενικός τρόπος να πούμε ότι ψεύδονται. Και δεν τους ενδιαφέρει το ηθικό κομμάτι αν είναι όλα να φαίνονται εντάξει. Αυτό σημαίνει πως η συμβίωση με έναν Ζυγό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πολύπλοκη κατάσταση - τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα;

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι ενοχλητικοί σε βαθμό παράνοιας. Ο κόσμος λέει ότι έχουν συνεχώς ιδέες, αυτό που δεν λέει είναι ότι αυτές οι ιδέες μοιράζονται ένα κοινό σύμπαν και συνδέονται με είκοσι θεωρίες συνωμοσίας, τις οποίες πρέπει να μπορείς να ανακαλέσεις κατ' εντολή. Οι Υδροχόοι είναι next level τρέλας.

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο ζει σε ένα δικό του σύμπαν, όπως είναι γνωστό. Το σύμπαν του είναι ζαχαρένιο, αλλά και η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων γράφτηκε υπό την επήρεια ψυχεδελικών. Οι Ιχθείς δεν έχουν πρόβλημα να σε βάλουν στο σύμπαν τους, αλλά δεν θα σου εξηγήσουν τίποτα. Σαν να πετάς ένα παιδί στα βαθιά και να του λες "Κολύμπα".

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v