Τα πιο εγωκεντρικά ζώδια

Τα μισά ζώδια δυστυχώς έχουν τον εγωισμό τους πάνω απ' το κεφάλι τους. Κι εμείς θα σου εξηγήσουμε ποιοι, πώς και γιατί, για να ξέρεις.
Τα πιο εγωκεντρικά ζώδια
Εγωισμό όλοι έχουμε. Υπέρμετρο εγωισμό, όμως, όχι. Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να δουν πέρα από την σκιά τους. Και, εντάξει, όταν λέμε "κάποιοι" δεν εννοούμε "κάποιοι λίγοι". Εννοούμε λίγο-πολύ ο μισός πληθυσμός του πλανήτη. Επειδή μπορείς να χωρίσεις τους ανθρώπους σε πολλές κατηγορίες, αλλά τίποτα δεν είναι πιο αντιπροσωπευτικό από το να τους χωρίσεις σε εγωίσταρους και μη.

Για να δούμε ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι εγωίσταροι...

Τοξότης
Οι Τοξότες δεν είναι κακοί άνθρωποι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι νοιάζονται και πολύ για τους γύρω τους. Τους αφορά η δική τους ευχαρίστηση και να μην βαριούνται, και δεν έχουν τεράστιους ηθικούς φραγμούς όταν πρόκειται για την ευχαρίστησή τους. Και όταν συμβαίνει αυτό, έχουν την τάση να κάνουν αρκετά απερίσκεπτες επιλογές.

Ιχθείς
Έχει την φήμη του πιο ανιδιοτελούς ζωδίου. Αυτό δεν ισχύει, πιθανότατα τον τίτλο θα κέρδιζε ο Καρκίνος, αλλά δεν είναι και εντελώς ψέματα. Οι Ιχθείς θα κάνουν πράγματα για τους άλλους, αλλά ο σκοπός τους συνήθως είναι εγωιστικός. Κάτι θα έχουν να κερδίσουν, και μάλλον αυτό το κάτι είναι η προσοχή.

Σκορπιός
Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν ποιες είναι οι δυνάμεις τους, αλλά πλήττονται από μια πολύ σκληρή ανασφάλεια. Το αποτέλεσμα είναι να περνούν όλο τους τον χρόνο κάνοντας ενδοσκόπηση και αναλύοντας την συμπεριφορά τους. Δεν είναι ότι δεν θα ήθελαν να σκέφτονται και τους άλλους ανθρώπους, απλά δεν προλαβαίνουν.

Παρθένος
Ο εγωκεντρισμός του Παρθένου γίνεται ορατός κάθε φορά που θα διαφωνήσεις μαζί τους. Απλά δεν πρόκειται να παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος και ότι δεν τα γνωρίζουν όλα. Αυτό δεν συμβαίνει αναγκαστικά επειδή θέλουν να σε βάλουν στη θέση σου, αλλά επειδή οι ίδιοι προσπαθούν υπερβολικά να είναι η τελειότητα προσωποποιημένη. Και ένας άνθρωπος που ασχολείται τόσο πολύ με το να είναι τέλειος... ε, τον λες λίγο εγωκεντρικό.

Ταύρος
Άλλο ένα ζώδιο που περνά πολύ χρόνο κάνοντας ενδοσκόπηση. Το πρόβλημα των Ταύρων όμως είναι ότι δεν τα πάνε πολύ καλά με την ενδοσκόπηση - γι' αυτό τους παίρνει τόσο χρόνο. Άρα δεν έχουμε μόνο το "Ασχολούμαι όλη μέρα με τα ψυχολογικά μου", έχουμε από πάνω και "Προσπαθώ όλη μέρα να πείσω τον εαυτό μου να ασχοληθεί με τα ψυχολογικά μου". Και αυτό είναι τόσος πολύς χρόνος για να ασχολείσαι με τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Υπάρχει ένας τρόπος να γίνονται τα πράγματα, και αυτός είναι ο τρόπος του Αιγόκερου. Δυστυχώς, οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν φαίνεται να συμφωνούν πάντα με αυτό, άρα ο Αιγόκερως πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο για να τους πείσει. Μετάφραση: Πρώτα σκέφτεται πώς θα έκανε τα πράγματα, μετά εξηγεί στους υπόλοιπους γιατί ο τρόπος του είναι ο σωστός. Δεν έχει άλλα θέματα συζήτησης διαθέσιμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v