ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα αντίθετα ζώδια που… έλκονται

Στην θεωρία είναι αταίριαστοι…. Στην πράξη, όμως, τα βρίσκουν και τα παραβρίσκουν, και βάζουν τα γυαλιά σε όλους τους αρνητές.

Τα αντίθετα ζώδια που… έλκονται

Ξέρουμε ότι υπάρχουν μερικά ζωδιακά ταιριάσματα που αλήθεια έχουν βγει από τις πιο ρομαντικές ταινίες. Όπως ο Κριός με τον Υδροχόο, για παράδειγμα. Αυτοί οι δύο μπορούν να δέσουν υπέροχα, να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, αλλά και να βγάζουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού τους μέσα σ’ αυτή την σχέση. Κάποια άλλα ζευγαρώματα… δεν βγάζουν και τόσο νόημα, αλλά στην πράξη θα σε σοκάρουν με το πόσο καλά δουλεύουν. Ποια ζευγάρια είναι αυτά;

Ιχθείς + Παρθένος
Σούπερ συναισθηματικός ο ένας, ψυχρά λογικός και απόμακρος ο άλλος. Πώς το κάνουν να δουλεύει; Οι Ιχθείς μαθαίνουν στους Παρθένους να έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους, ενώ οι Παρθένοι μαθαίνουν στους Ιχθείς να τα ελέγχουν καλύτερα. Είναι μια σχέση που μπορεί να προσφέρει πολλά και στους δύο συντρόφους και να δημιουργήσει πολλές μαγικές στιγμές. Στα συν ότι οι Παρθένοι έχουν μια πρακτική λύση για κάθε πρόβλημα, ενώ οι Ιχθείς ξέρουν καλά να κατηγοριοποιούν τα προβλήματά τους βάσει σοβαρότητας.

Κριός + Ζυγός
Οι Ζυγοί θέλουν ηρεμία και μισούν την αντιπαράθεση. Οι Κριοί… ακριβώς το αντίθετο. Εδώ όμως μπορεί να υπάρξει χρυσή τομή: Οι Ζυγοί κατά βάθος θαυμάζουν τον τρόπο ζωής του Κριού, ενώ οι Κριοί με την σειρά τους εκτιμούν όσο τίποτα άλλο τις στιγμές ησυχίας που τους χαρίζει ένας σύντροφος Ζυγός. Συν ότι, παρά τις διαφορές στην νοοτροπία τους, και οι δύο είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι με τα πιστεύω τους – αυτό ήταν που τους έφερε εξαρχής κοντά.

Αιγόκερως + Καρκίνος
Δύο εργάτριες μέλισσες – η μία λίγο ρομπότ, η άλλη λίγο δραματική. Εργάτριες τίμιες, παρ’ όλα αυτά. Αυτό είναι που τους δένει στην αρχή, και μετά ξεκινούν να ανακαλύπτουν όλους τους υπέροχους τρόπους που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Αρχικά, δεν υπάρχει καλύτερο ταχύρρυθμο μάθημα «Πώς να αποδεχτώ ότι έχω συναισθήματα» για έναν Αιγόκερω από μια σχέση με Καρκίνο. Και μετά έχουμε την άλλη πλευρά, το γεγονός δηλαδή ότι η ατέλειωτη όρεξη για δουλειά του Αιγόκερου μαθαίνει στον Καρκίνο να μην υπεραναλύει τα πάντα, και να γίνεται πιο αποτελεσματικός από κάθε άποψη.

Ταύρος + Σκορπιός
Εντάσεις, πολλές εντάσεις. Αλλά καλές εντάσεις. Και οι δύο έχουν αρκετά ψηλά τον εγωισμό τους, και οι δύο μπορούν να γίνουν παγοκολώνες (ή φωτιές της κόλασης) αν το θελήσουν, και μαζί αρχίζουν σιγά-σιγά να εκτιμούν τις μικρές, καθημερινές στιγμές. Αυτή δεν είναι μια σχέση όπου δύο σύντροφοι, ως άλλος Πυγμαλίων, βελτιώνουν ο ένας τον άλλο με τον τρόπο τους. Αυτή είναι μια σχέση με δύο αρκετά ίδιους ανθρώπους – ανθρώπους με προβλήματα – που μαθαίνουν να βρίσκουν την αισιοδοξία μέσα στο χάος της ζωής. Και είναι πανέμορφο να το βλέπεις να συμβαίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v