Τι ξενερώνει τα ζώδια πάνω στο σεξ;

Επειδή θέλουμε να σε προετοιμάσουμε, αυτή είναι μια λίστα με τα μεγαλύτερα «Όχι» των ζωδίων πάνω στο σεξ.
Τι ξενερώνει τα ζώδια πάνω στο σεξ;
Ξενέρωτα πράγματα στο σεξ υπάρχουν εκατομμύρια. Ο καθένας έχει τα δικά του «Όχι», που μπορούν να μετατρέψουν το κρεβάτι του από σκηνικό πορνό σε κελί φτιαγμένο από πάγο. Τα άστρα, προφανώς, έχουν άποψη πάνω σε αυτό το θέμα. Και επειδή δεν μας αρέσει το παγερό σεξ, και υποθέτουμε ούτε σε εσένα, αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη λίστα. Για να ξέρεις πλέον τι θα ήταν καλό να μην κάνεις.

Κριός
Σιχαίνεται την επανάληψη. Αν κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, θα βαρεθεί και θα αρχίσει ξαφνικά να έχει μέρα παρά μέρα πονοκέφαλο.

Ταύρος
Τα άτομα που δεν φιλούν καλά τον ξενερώνουν φουλ. Και επειδή σε ακούμε να ρωτάς «Και ποιος δεν ξενερώνει με αυτό;», θα σου πούμε ότι ο Ταύρος το πάει ένα βήμα παραπέρα, και εύχεται γκιλοτίνα.

Δίδυμοι
Η απόλυτη σιωπή. Εκείνο το σεξ που άντε να ακούσει κάτι πνιχτές ανάσες στο τσακίρ κέφι. Αν είναι να κάνει σεξ, θέλει να το γνωρίζει και η υπόλοιπη γειτονιά.

Καρκίνος
Το να νιώθει ότι δεν είσαι «εκεί» πάνω στο σεξ, πως το μυαλό σου είναι κάπου αλλού. Οριακά το θεωρεί προδοσία.

Λέων
Θέλει σφαλιάρες και επιβράβευση (για το πόσο καλά τις τρώει). Αν αποτύχεις σε οποιοδήποτε από τα δύο σκέλη, δεν θα θέλει να σε ξαναδεί.

Παρθένος
Δεν θέλει να ακούει «Όχι».

Ζυγός
Το χειρότερο που μπορείς να φέρεις στο κρεβάτι ενός Ζυγού είναι η έλλειψη διάθεσης για πειραματισμό.

Σκορπιός
Το σεξ για τον Σκορπιό πρέπει να θυμίζει τσόντα. Αν δεν μπορείς να γίνεις αρκετά τσόντα πάνω στο σεξ, μην το δοκιμάσεις με έναν Σκορπιό.

Τοξότης
Οι άνθρωποι που λένε φράσεις όπως «Ο οργασμός δεν είναι ο σκοπός του σεξ».

Αιγόκερως
Οι άνθρωποι που δεν κατανοούν το κόνσεπτ του «Ένα στα γρήγορα».

Υδροχόος
Δεν είναι εύκολο να ξενερώσει πάνω στο σεξ, επειδή το θεωρεί απλή διαδικασία. Αν το παρακάνεις με τις αγκαλίτσες μετά, όμως, θα του χαλάσεις όλη την εμπειρία.

Ιχθείς
Αντιθέτως, αν δεν του κάνεις αρκετές αγκαλιές μετά το σεξ, θα νιώσει ότι κάτι πήγε πολύ άσχημα και θα ξενερώσει επειδή νομίζει ότι ξενέρωσες πρώτα εσύ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v