Τι κρατά κρυφό το κάθε ζώδιο;

Κάθε ζώδιο έχει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς του που θέλει να κρατά κρυφό από τον υπόλοιπο κόσμο. Ποιο είναι αυτό;
Τι κρατά κρυφό το κάθε ζώδιο;
Όλοι έχουμε κάτι που κρύβουμε από τον κόσμο. Κάποιο κομμάτι μας για το οποίο δεν είμαστε περήφανοι, που όλο προσπαθούμε να το αλλάξουμε, αλλά αυτό επιμένει. Ποιο είναι αυτό το σκοτεινό σημείο κάθε ζωδίου, που δεν θέλει να μοιράζεται με τους άλλους ανθρώπους, επειδή φοβάται πως θα τον κρίνουν;

Κριός
Δεν θες να μάθει ο κόσμος ότι πίσω από την ανεξάντλητη όρεξή σου για ζωή, κρύβεται και μια μικροπρέπεια, η οποία σε κινητοποιεί περισσότερο απ' όσο θες να παραδεχτείς.

Ταύρος
Είσαι άτομο που κολλάς πολύ εύκολα, και όσο περισσότερο κολλάς, τόσο περισσότερο εξαρτάσαι από τους άλλους. Και είναι κακό για το δυναμικό προφίλ που θες να παρουσιάζεις...

Δίδυμοι
Ο εγωισμός σου είναι μεγάλος, και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα σε κατηγορήσουν συχνά-πυκνά. Δεν ξέρουν, όμως, ούτε τα μισά. Επειδή κρατάς πολύ εγωισμό ακόμα κλειδωμένο.

Καρκίνος
Δεν θες να ανησυχείς τους ανθρώπους γύρω σου, γι' αυτό και εσωτερικεύεις την κυκλοθυμία σου, με αποτέλεσμα να κάνεις κακό στον εαυτό σου.

Λέων
Λένε για τους Ταύρους ότι είναι το πιο επίμονο ζώδιο. Δεν έχουν γνωρίσει εσένα στις πιο... σατανικές στιγμές σου. Και προφανώς αυτό είναι μια πτυχή σου που δεν θες να βγαίνει πολύ προς τα έξω.

Παρθένος
Δεν είσαι επιλεκτικός. Είσαι σνομπ. Αλλά προσπαθείς σκληρά να παρουσιάζεις ένα προφίλ που να φαίνεται πιο ανεκτικό σε σχέση με την πραγματικότητα.

Ζυγός
Μερικές φορές βασανίζεσαι επειδή αυτά που θες είναι επιφανειακά, και φοβάσαι πολύ ότι ο κόσμος θα σε κρίνει για αυτό.

Σκορπιός
Όταν σε πιάνει το δράμα σου, είσαι ικανός να καταστρέψεις τα πάντα γύρω σου. Γι' αυτό και προσπαθείς να το κάνεις χωρίς να σε καταλαβαίνει κανείς - ή ζεις το δράμα σου ολομόναχος.

Τοξότης
Είσαι κατά βάθος πολύ κτητικός άνθρωπος. Ναι, είσαι ελεύθερο πνεύμα αλλά όσον αφορά τους ανθρώπους... όχι και τόσο.

Αιγόκερως
Έχεις καρδιά μαρουλιού. Που σημαίνει ότι αν δεν την προστατεύσεις, κάηκες. Αλλά μερικές φορές έχεις την τάση να το παρακάνεις.

Υδροχόος
Το κλισέ λέει πως το μυαλό των Υδροχόων βρίσκεται πάντα μπροστά και είναι εφευρετικό. Αυτό που δεν λέει είναι πως η εφευρετικότητά σου οφείλεται κατά βάση στην τεμπελιά.

Ιχθείς
Δεν έχεις ιδέα πώς να υπάρξεις με άλλους ανθρώπους, και μπορείς να ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια για να το κρύψεις αυτό. Γι' αυτό είσαι τόσο κουρασμένος όλη την ώρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v