ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Κάποια ζώδια είναι ταπεινά χαμομηλάκια, ενώ κάποια άλλα θα ανέβουν στο βάθρο και θα έχουν και πολλά πράγματα να πουν.

Τα ζώδια με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Δεν γίνεται να έχουν όλοι οι άνθρωποι μια αυτοπεποίθηση μέχρι εκεί πάνω. Κάποιοι είναι φτιαγμένοι για τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν τα παρασκήνια. Τα άστρα, όπως πάντα, έχουν πολλά να πουν πάνω σε αυτό, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που έχουν την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ίσως να βρεις και το δικό σου μέσα.

Λέων
Οι Λέοντες ξέρουν ποια είναι η αξία τους, και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Σίγουρα, γουστάρουν την επιβεβαίωση, αλλά δεν απελπίζονται κιόλας. Δεν χρειάζεται να τους πει κάποιος ότι κάνουν καλή δουλειά για να το πιστέψουν, δηλαδή. Το ξέρουν ήδη.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι πολύ σκληροί με τον εαυτό τους, αλλά ποτέ δεν αμφιβάλλουν για τις δυνατότητές τους. Για την ακρίβεια, πιστεύουν τόσο πολύ σε αυτές, που πολλές φορές γνωρίζουν ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να καταφέρουν αυτά που βάζουν στόχο.

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι από τα πιο περήφανα ζώδια, που σημαίνει ότι και τις αποτυχίες δεν πρόκειται να τις πάρουν πολύ βαριά. Είναι η ψυχή του πάρτι, επειδή στην πραγματικότητα οι ίδιοι είναι το πάρτι. Θέλουν να εξερευνήσουν τα πάντα, και δεν φοβούνται τίποτα.

Κριός
Οι Κριοί είναι πολύ γκράντε προσωπικότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το δικαιολογούν. Η αυτοπεποίθησή τους από μόνη της είναι αρκετή να σε πείσει ότι το 'χουν, αλλά μετά θα δεις και τις ικανότητές τους - αποτέλεσμα μεγάλου κόπου και προσήλωσης - και όλα θα βγάζουν νόημα.

Σκορπιός
Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιοι είναι και τι μπορούν να προσφέρουν. Η αυτοπεποίθηση των Σκορπιών σίγουρα δεν είναι το πιο γνωστό τους χαρακτηριστικό. Και τους αρέσει αυτό, επειδή έχουν το στοιχείο της έκπληξης με το μέρος τους. Αυτό τους δίνει πλεονέκτημα, και πάντα ένας Σκορπιός ξέρει να εκμεταλλεύεται σωστά τα πλεονεκτήματά του.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι έχουν μπόλικες ανασφάλειες, κυρίως γύρω από θέματα σχέσεων και επικοινωνίας - που σίγουρα δεν είναι τα δυνατά τους σημεία. Όσον αφορά τα δυνατά τους σημεία, από την άλλη, δύσκολα θα βρεις ζώδιο με περισσότερη αυτοπεποίθηση - ή και περισσότερο θράσος. Πιστεύουν 1000% στις ιδέες και τα ιδανικά τους και δεν θα σταματήσουν ποτέ να τα στηρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v