ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Όλα όσα θες να ξέρεις για τους Καρκίνους

Τρυφεροί και αγχώδεις. Υπεραναλυτικοί αλλά δεν θα πουν όχι και σε μια τρέλα. Οι Καρκίνοι είναι ένα ζώδιο με πολλές, υπέροχες πτυχές.

Όλα όσα θες να ξέρεις για τους Καρκίνους

Οι Καρκίνοι έχουν την φήμη πως είναι απ' τα καλύτερα παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Αυτό, βέβαια, δεν τους σταματά από το να γίνονται πού και πού κυκλοθυμικοί. Είναι ένα ζώδιο πολύπλοκο, που κρύβει περισσότερα απ' όσα φανερώνουν τα κλισέ που κυκλοφορούν για αυτό.

Κι εμείς θα σου αποκαλύψουμε μερικά από τα πιο κρυφά του μυστικά.

*Αρχικά, ακόμα και ο πιο συναισθηματικός Καρκίνος που γνώρισες ποτέ, μάλλον καταπιέζει τα συναισθήματά του και δεν τα εκφράζει πλήρως. Αυτό μερικές φορές μπορεί να είναι για καλό. Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσα πολλά (και έντονα) συναισθήματα έχουν οι Καρκίνοι.

*Είναι από τα ζώδια που θα δώσει και δεύτερες, και τρίτες ευκαιρίες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κρατάει σκορ με το πόσες ευκαιρίες σου έχει δώσει, όμως.

*Για το πόσο γλυκούληδες μπορούν να γίνουν, οι Καρκίνοι λένε αρκετά ψέματα. Βασικά, ίσως καταφέρνουν να την γλυτώνουν λέγοντας ψέματα επειδή είναι τόσο γλυκούληδες.

*Είναι φουλ ενοχικοί. Τώρα ξαναδιάβασε την προηγούμενη παράγραφο και προσπάθησε να φανταστείς τι συμβαίνει μόνιμα στο κεφάλι τους.

*Εδώ καλό είναι να πούμε πως η φήμη που έχουν ως ελαφρώς άπιστο ζώδιο ισχύει λιγάκι. Και θα σου ζητήσουμε ξανά να διαβάσεις την πιο πάνω παράγραφο και να προσθέσεις σε αυτό το χάος που έφτιαξες. Δύσκολη η ζωή.

*Υπεραναλύουν τα πάντα, εκτός από την... πραγματικότητα. Οι Καρκίνοι μπορούν να φτιάξουν δέκα πιθανά σενάρια στο μυαλό τους για μια ιστορία, αλλά η (συνήθως πιο απλή) πραγματικότητα τείνει να τους βρίσκει απροετοίμαστους.

*Είναι από τους ανθρώπους που το "Σ' αγαπώ" λειτουργεί για τον οργανισμό τους παρόμοια με την καφεΐνη.

*Στα του κρεβατιού, οι Καρκίνοι λατρεύουν το παθιασμένο σεξ, και έχουν μια ροπή προς την υποτακτικότητα.

*Το μόνο που θέλουν είναι ειλικρίνεια. Το πρόβλημα είναι πως η δική τους έννοια της ειλικρίνειας μερικές φορές θυμίζει πλήρη αναφορά.

*Φοβούνται ότι γίνονται φορτικοί με τα συναισθήματά τους, και γι' αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο να τους βλέπεις να απομακρύνονται ξαφνικά. Επειδή η συζήτηση για τα ήδη πολλά συναισθήματα θα φέρει απλά στην επιφάνεια... ακόμα περισσότερα συναισθήματα.

*Όταν χωρίζουν, αλλάζουν λίγο-πολύ και ολόκληρη την φάση τους. Ανακαίνιση στο σπίτι, νέες ασχολίες, νέο μαλλί... τα πάντα πρέπει να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους.

*Το μόνο που δεν αλλάζει εύκολα στην ζωή ενός Καρκίνου είναι οι φίλοι. Όταν έναν άνθρωπο φτάσει να τον νιώθει πιο οικογένεια κι απ' την οικογένεια, αυτή η σχέση μάλλον θα είναι εφ' όρου ζωής.

*Το "εφ' όρου ζωής", φυσικά, το ψάχνουν παντού. Και αυτό τους οδηγεί, πολλές φορές, στο να ερωτεύονται την ιδέα ενός ανθρώπου, και όχι τον ίδιο τον άνθρωπο.

*Οι Καρκίνοι είναι πολύ καλοί στο να χειρίζονται ανθρώπους, και έχουν μεγάλο οπλοστάσιο στην κατοχή τους. Δεν λένε ακριβώς ψέματα, αλλά δεν είναι και 100% ειλικρινείς. Δεν θα σ' το παραδεχτούν ποτέ, όμως.

*Την ίδια στιγμή, η ενσυναίσθησή τους είναι ίσως η μεγαλύτερη από όλα τα ζώδια. Προσπαθούν πάντα να παίζουν τον ρόλο του ειρηνοποιού στις παρέες τους.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v