Πώς κάνουν αγάπες τα ζώδια;

Το κάθε ζώδιο έχει τον δικό του, μοναδικό τρόπο να σου κάνει αγαπούλες. Κι εσύ πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις τα σημάδια.
Πώς κάνουν αγάπες τα ζώδια;
Κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό, και έχει έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο να δείχνει την αγάπη του. Πόσο μάλλον όταν νιώθει τόσο όμορφα με έναν άνθρωπο, που θέλει να του την δείχνει συνέχεια. Αυτό, λοιπόν, είναι ένα πολύ ζουζούνικο κείμενο για το πώς κάνουν τα ζώδια αγάπες.

Κριός
Θέλει να σε βάλει στην ζωή του από κάθε πιθανή άποψη. Που σημαίνει ότι θα μοιράζεται μαζί σου όλα τα (εκατομμύρια) χόμπι του.

Ταύρος
Θα είναι πολύ προσεκτικός μαζί σου. Θα σε κάνει, όπως λένε, βασίλισσα. Αν είσαι άντρας και διαβάζεις το κείμενο, και μια γυναίκα Ταύρος θα σε κάνει βασίλισσα.

Δίδυμοι
Θα σε φλερτάρει ξεδιάντροπα μπροστά σε άλλους, για να μαρκάρει την περιοχή του αλλά και να σε κάνει να νιώσεις σούπερ σπέσιαλ.

Καρκίνος
Μόνο αγάπες κάνει, τι εννοείς;

Λέων
Θα ασχοληθεί μαζί σου. Αυτό δεν ήταν βαθιά και συναισθηματική δήλωση, εννοούσαμε ότι θα ασχοληθεί και λίγο μαζί σου.

Παρθένος
Θα σε αφήσει να έχεις άποψη. Για έναν Παρθένο, είναι η απόλυτη μορφή υποταγής σε έναν άλλο άνθρωπο.

Ζυγός
Θα θέλει σεξ όλη τη μέρα.

Σκορπιός
Θα θέλει σεξ κι όλη τη νύχτα.

Τοξότης
Θα σε σέρνει μαζί του όπου πηγαίνει, αλλά δεν θα φύγει στιγμή από το πλάι σου. Θα αναλάβει όλα τα άβολα, κοινωνικά κομμάτια, και θα προσπαθήσει να περάσεις τέλεια.

Αιγόκερως
Θα κάτσει μαζί σου σε ένα δωμάτιο χωρίς να μιλάει και θα το απολαμβάνει. Αν είσαι άνθρωπος που δεν αντέχεις την ησυχία, τότε οι Αιγόκεροι δεν είναι για εσένα.

Υδροχόος
Θα έχεις το 100% της προσοχής του. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί πολύ σπάνια σε αυτό το ζώδιο, οπότε μην το αφήσεις να πάει χαμένο.

Ιχθείς
Θα φέρεται σαν γάτα. Και το εννοούμε. Μπορεί να αρχίσει ξαφνικά να τρίβεται πάνω σου και να βγάζει ικανοποιημένους θορύβους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v