Τα ζώδια μετά τον χωρισμό

Και τα δώδεκα ζώδια μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα δραματικά μετά από έναν χωρισμό. Κι εμείς σχολιάζουμε. Με αγάπη πάντα.
Τα ζώδια μετά τον χωρισμό
Οι άνθρωποι έχουμε μια φυσική ροπή προς το δράμα. Είτε το ζούμε ολομόναχοι, είτε χρειαζόμαστε και κοινό (που να συμμετέχει κιόλας, άμα λάχει), το σίγουρο είναι πως σε περιπτώσεις όπως ένας χωρισμός, βρίσκουμε όλοι ευκαιρία να βγάλουμε την drama queen που κρύβουμε μέσα μας.

Και είναι λογικό. Είναι ένα πρόβλημα που αφορά εμάς και μόνο εμάς, και θα θέλαμε για λίγο έστω ο πλανήτης να αρχίσει να περιστρέφεται γύρω μας. Θα ήταν εντάξει αυτό; Πάμε τώρα να δούμε με πόσο πολλούς, υπέροχους και διαφορετικούς τρόπους τρώνε φρίκες μετά τον χωρισμό τα ζώδια.

Κριός
Μπορεί να περάσει και μια βδομάδα ολόκληρη στο κρεβάτι, να κλαίει. Μόλις, όμως, αποφασίσει να βγει από το σπίτι, ακόμα και για να πάρει ψωμί, που λέει ο λόγος, κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα. Και μόλις γυρίσει σπίτι, βάζει τα κλάματα ξανά.

Ταύρος
Περνάει όλη μέρα πάνω από το κινητό και από τον υπολογιστή, ψαχουλεύοντας τα social media του άλλου ατόμου. Στις κακές στιγμές, θα μπει σε πειρασμό να χακάρει, αλλά ξέρει πως αυτό δεν το επιτρέπει η ανατροφή του. Το να ελέγχει όμως ποιες π##τάνες του έκαναν like στις τρεις το πρωί δεν πληγώνει κανέναν, εντάξει;

Δίδυμοι
Το ρίχνει στο shopping therapy, και συγκεκριμένα στο σεξουαλικό shopping therapy. Εσωρουχάκια, γκατζετάκια, λιπαντικά με γεύση αγριοκέρασο, όλα θα τα πάρει - και θα τα έχει χρησιμοποιήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, επειδή ακόμα βρίσκεται σε άρνηση για το πόσο χάλια νιώθει.

Καρκίνος
Αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει τον χωρισμό είναι να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην ζωή του. Δηλαδή μια μεγαλύτερη αλλαγή από τον χωρισμό, για να τον υπερκαλύψει. Αν δεις Καρκίνο να σου λέει ότι αποφάσισε να γίνει vegan μετά από χωρισμό, ας πούμε, παρ' τον μια αγκαλιά, το μέσα του πεθαίνει.

Λέων
Ακούει σκυλάδικα. Δεν έχει σημασία αν είναι ο μεγαλύτερος χίπστερ του πλανήτη, στον χωρισμό χρειάζεται Μαζώ. Περνάει όλη την ημέρα κοιτώντας παλιές φωτογραφίες, πηγαίνοντας από το κλάμα στον αυνανισμό (στον αυνανισμό κλαίγοντας) χωρίς να το καταλαβαίνει.

Παρθένος
Αντικειμενικά, έχει την πιο υγιή αντίδραση από όλους: Γράφει τα πάντα στα παλιά του τα παπούτσια και πέφτει για ύπνο. Ξυπνάει για φαγητό, τουαλέτα και δουλειά. Οι άνθρωποί του δεν έχουν ιδέα τι κάνει, αλλά τον ξέρουν αρκετά καλά για να γνωρίζουν πως χρειάζεται το κουκούλι του αυτή τη στιγμή.

Ζυγός
Προσπαθεί να περάσει καλά, και αυτό είναι τίμιο. Ανεβάζει απανωτά stories για να αποδείξει πόσο καλά περνάει, που είναι λιγότερο τίμιο. Και δεν πείθει κανέναν.

Σκορπιός
Ο έρωτας με έρωτα περνάει για τους Σκορπιούς. Όπου έρωτας, μπορεί να σημαίνει εξωφρενικά ντροπιαστικό και βρώμικο σεξ της μίας βραδιάς, δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να ανταλλάξει σωματικά υγρά με άλλον άνθρωπο, να πετάξει την παλιά σχέση από πάνω του.

Τοξότης
Παρόμοια αντίδραση με τον Σκορπιό, αλλά με περισσότερη αύρα ενδοσκόπησης. Ο Τοξότης μετά τον χωρισμό θέλει να κάνει μπόλικο σεξ, για να γνωρίσει ξανά τον εαυτό του ως σεξουαλικό ον πέρα από το πλαίσιο της μονογαμίας. Τότε είναι και οι εποχές που θα κάνει τα πιο πειραματικά πράγματα - και δεν θα νιώθει και άσχημα μετά.

Αιγόκερως
Βήμα πρώτο: Μεθάει. Βήμα δεύτερο: Στέλνει μήνυμα "Το ξέρω ότι χωρίσαμε, αλλά θες να κάνουμε σεξ;". Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, επαναλαμβάνει την διαδικασία μετά από δύο βράδια.

Υδροχόος
Αν υπάρχει ένα επίθετο που δεν πιστεύεις πως μπορεί να περιγράψει έναν Υδροχόο, αυτό είναι "συμβατικός". Εκτός από τους χωρισμούς του. Χρειάζεται ένα κιλό παγωτό, ταινίες για να κλάψει και συγκαταβατική σιωπή στο τηλέφωνο για να κλαφτεί.

Ιχθείς
Σβήνει τα social media. Αν τα έχει ανάγκη λόγω δουλειάς, τότε φροντίζει να κάνει ένα ποστ που θα ενημερώνει κόσμο ότι σκοπεύει να απέχει από τα social media για προσωπικούς λόγους, επειδή θα δεχτεί ακόμα και τον οίκτο των ξένων. Θα τον δεχτεί. Τον χρειάζεται αυτή την στιγμή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v