Πότε θα έρθει η ώρα να παντρευτείς, βάσει ζωδίου

Ο κάθε άνθρωπος περιμένει να φτάσει η κατάλληλη στιγμή στην ζωή του για να αποφασίσει να παντρευτεί.
Πότε θα έρθει η ώρα να παντρευτείς, βάσει ζωδίου
Ο καθένας μας περιμένει κάτι διαφορετικό από τους συντρόφους του. Υπάρχει όμως ένα πράγμα που ξέρεις ότι μόλις το βρεις, θα σκεφτείς "Εδώ είμαστε, κλείσαμε". Δεν μας αρέσει να στηρίζουμε την θεωρία ότι οι άνθρωποι ψάχνουμε το άλλο μας μισό, επειδή μια χαρά ολόκληρο είμαστε κι από μόνοι μας. Αλλά πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το συναίσθημα που σε πιάνει όταν νιώθεις πως ένα μικρό κομμάτι από το παζλ σου μπήκε στην θέση του;

Είναι λίγο παράδοξο, το ξέρουμε. Αλλά δεν είμαστε εδώ για να αναλύουμε παράδοξα. Τα αποδεχόμαστε γιατί η ζωή είναι γεμάτη από αυτά. Και ξέρουμε ποιο είναι αυτό το κομμάτι του παζλ για εσένα, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός
Θα νιώσεις πως βρήκες τον άνθρωπο που θες να περάσετε μαζί την υπόλοιπη ζωή σας όταν γνωρίσεις κάποιον που θα κάνει κάθε μέρα σου να μοιάζει με μια καινούρια περιπέτεια, κι εκείνος θα είναι ο καλύτερος συνοδοιπόρος.

Ταύρος
Χρειάζεσαι να νιώσεις εμπιστοσύνη. Εκείνη την εμπιστοσύνη που θα άφηνες ακόμα και την ζωή σου στα χέρια ενός ανθρώπου. Αν δεν την νιώσεις, δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Δίδυμοι
Η διάθεσή σου έχει αρκετές διακυμάνσεις, και θες να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα τις καταλαβαίνει και θα τις (ξε)περνά μαζί σου - αλλά και που δεν πρόκειται κάπου στη συνέχεια να πει "δεν αντέχω άλλο".

Καρκίνος
Ξέρεις ότι έχεις πολλά να προσφέρεις σε μια σχέση, και είσαι 100% διατεθειμένος να την κουβαλήσεις και μερικές φορές, αν χρειαστεί. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια αναγνώριση για όλο αυτό που κάνεις. Θέλεις κάποιον να σε δει πραγματικά, εσένα και τις προθέσεις σου.

Λέων
Δεν θες απλά κάποιον να σε στηρίζει. Όλοι μας θέλουμε κάποιον να μας στηρίζει. Αυτό που θέλεις είναι ένας άνθρωπος που να σου θυμίζει ότι είσαι μοναδικός κάθε φορά που αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου.

Παρθένος
Δεν είσαι άνθρωπος που εκτιμά την υπερβολή. Σιγουριά και απλή, κατανοητή επικοινωνία θες.

Ζυγός
Αν υπάρχει ένα πράγμα που σιχαίνεσαι, αυτό είναι οι ψεύτες. Χρειάζεσαι δίπλα σου έναν άνθρωπο ειλικρινή, αξιόπιστο, που θα σου δίνει υποσχέσεις και μετά θα τις τηρεί. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται...

Σκορπιός
Νιώθεις πως κάθε φορά που πάνε να σοβαρέψουν τα πράγματα, το παρελθόν σου έρχεται να σε στοιχειώσει. Θέλεις έναν άνθρωπο που να αδιαφορεί για το παρελθόν, και να νοιάζεται μονάχα για το μέλλον που θα χτίσετε μαζί.

Τοξότης
Η παροιμία που λέει "Αν αγαπάς κάποιον, ασ' τον να φύγει, και αν ξαναγυρίσει είναι δικός σου" ισχύει 100% για τους Τοξότες. Έχουν ανάγκη την ανεξαρτησία τους, αλλά και το λιμανάκι τους, και ζητούν να το αποδεχτείς αυτό.

Αιγόκερως
Δεν χρειάζεσαι απλά έναν σύντροφο που να σε προκαλεί κάθε μέρα να γίνεσαι καλύτερος - είναι ζωτική ανάγκη. Θέλεις έναν άνθρωπο να παίζετε ισότιμα.

Υδροχόος
Όταν γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα καταλάβει τις περίεργες στροφές που παίρνει πού και πού το μυαλό σου, όταν όχι μόνο δεν θα σε κρίνει, αλλά θα σε ακούσει και με προσοχή, τότε θα ξέρεις πως βρήκες τον άνθρωπό σου.

Ιχθείς
Θέλεις ο άνθρωπος που θα καταλήξετε μαζί να είναι ο καλύτερός σου φίλος, και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v