ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα πιο κτητικά ζώδια

Κάποιοι άνθρωποι θα σου δείξουν από την αρχή της σχέσης ότι δεν νοιάζονται να κρύψουν πόσο κτητικοί είναι. Τι ρόλο παίζει το ζώδιο σε αυτό;

Τα πιο κτητικά ζώδια

Η κτητικότητα μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Κάποιες φορές μπορεί να είναι και χαριτωμένη, αλλά πάντα κρύβει μια πιο σκοτεινή πλευρά. Και κάποιοι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα κτητικοί από την φύση τους. Ζηλεύουν, κάνουν σκηνές... ακόμα κι αν βλέπουν ότι αυτό κάνει κακό στην σχέση τους.

Αυτό, όμως, δεν είναι ένα κείμενο για τις ανασφάλειες που προκαλούν την ζήλεια. Αυτό είναι ένα κείμενο για ζώδια, και συγκεκριμένα για τα πιο κτητικά ζώδια. Πρόσεχε, λοιπόν, όταν μπλέξεις μαζί τους, επειδή δύσκολα θα σε αφήσουν να φύγεις.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι δεν θέλουν να είναι ζηλιάρηδες, αλλά νοιάζονται τόσο πολύ για τους συντρόφους τους και για τις σχέσεις τους, που εκφράζεται με πολύ έντονο τρόπο. Η προστατευτικότητά τους μπορεί να γίνει φορτική, και το γεγονός ότι είναι από τους ανθρώπους που φτιάχνουν εύκολα υποθετικά σενάρια στο κεφάλι τους δεν βοηθάει. Αυτό κάνει τους Καρκίνους να κολλάνε πάνω στους συντρόφους τους.

Κριός
Ο Κριός είναι αρκετά κτητικός και ζηλιάρης, για δύο λόγους. Ο πρώτος (που τον δικαιολογεί ως ένα βαθμό) είναι πως αφοσιώνεται 100% στις σχέσεις του, και απαιτεί το ίδιο. Ο δεύτερος λόγος είναι πως οι Κριοί απλώς γουστάρουν να έχουν τον έλεγχο.

Ταύρος
Οι Ταύροι έχουν τεράστια ανάγκη για σταθερότητα στην ζωή τους, και δεν το κρύβουν αυτό ούτε στο πρώτο ραντεβού. Αυτό που δεν θα δείξουν, όμως, στο πρώτο ραντεβού, είναι πως η ανάγκη για σταθερότητα μεταφράζεται σε λίγο καιρό σε ανάγκη για να ξέρεις πού βρίσκεται ο σύντροφός σου ανά πάσα στιγμή. Αν δώσεις σε έναν Ταύρο δικαίωμα να πιστεύει ότι δεν έχεις επενδύσει τόσο στην σχέση σας όσο εκείνος, τότε ετοιμάσου για αρκετή γκρίνια.

Λέων
Όταν ένας Λέων αποφασίσει να κάνει σχέση, είναι σοβαρό ζήτημα για εκείνον. Και τα σοβαρά ζητήματα των Λεόντων αφορούν τους πάντες, συνεπώς η κτητικότητά του δεν έχει τόσο να κάνει με ζήλεια (που τις τρώει τις κρίσεις του, μην παρεξηγηθούμε), αλλά με μια επιθυμία να δείξει στον κόσμο άλλη μια υπέροχη πτυχή της ζωής του.

Σκορπιός
Προφανώς και ο Σκορπιός κλείνει αυτό το κείμενο. Το πιο γνωστό ζηλιάρικο ζώδιο δεν το έχει σε τίποτα να αγοράσει μια μεγάλη εφημερίδα και να σε παρακολουθεί πίσω από αυτήν σε ένα παγκάκι. Κι επειδή είναι Σκορπιός, δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Για τους Σκορπιούς, οι σχέσεις είναι όλα ή τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ακόμα και η αλήθεια χρειάζεται να φοράει καινούργια ρούχα αν θέλει να είναι αρεστή τη σύγχρονη εποχή."

Γκεόργκ Κριστόφ Λίχτενμπεργκ

  • 1835: Ο άγγλος φυσιοδίφης Τσαρλς Ντάργουιν (γνωστός στην Ελλάδα ως Κάρολος Δαρβίνος) φτάνει στα νησιά Γκαλάπαγκος, μία συστάδα νησιών στα δυτικά της Νότιας Αμερικής. Στις πέντε εβδομάδες της παραμονής του θα κάνει παρατηρήσεις στο πλούσιο ζωικό βασίλειο των νησιών, που θα του δώσουν μετέπειτα την αφορμή να διατυπώσει τη θεωρία του περί της φυσικής επιλογής των έμβιων όντων.


    1934: Ο Ντόναλντ Ντακ, η διάσημη πάπια της Ντίσνεϊ, εμφανίζεται για πρώτη φορά και σε κόμικ-στριπ εφημερίδας.

    1977: Πεθαίνει η Μαρία Κάλλας, ελληνοαμερικάνα λυρική καλλιτέχνιδα. (Γεν. 2/12/1923)

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2