Γιατί σκέφτεσαι τον πρώην σου, βάσει ζωδίου

Το να σκεφτείς τον πρώην σου δεν είναι το παράξενο - συμβαίνει. Το θέμα είναι γιατί θα επιστρέψει ξαφνικά στο μυαλό σου.
Γιατί σκέφτεσαι τον πρώην σου, βάσει ζωδίου
Όταν μια σχέση τελειώνει, καλό είναι να τελειώνει οριστικά. Δεν λέμε πως είμαστε εντελώς αρνητικοί στις δεύτερες ευκαιρίες, και ποτέ δεν λέμε ποτέ, αλλά ως γενικός κανόνας το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν θα είναι ποτέ εξίσου νόστιμο.

Το θέμα είναι ότι μερικές φορές δεν μπορείς να το ελέγξεις. Απλά σου έρχεται στο μυαλό ο/η πρώην σου, και ξεκινάει η σειρά σκέψεων στο κεφάλι σου: Να στείλω; Γιατί να στείλω; Μήπως όμως να στείλω; Εγώ τα έχω βρει με τον εαυτό μου; Αυτός τα έχει βρει με τον δικό του;

Κι επειδή αυτές οι ερωτήσεις πολλές φορές ξεκινούν καταστροφικές αλυσίδες δράσεων, θα σου πούμε να βάλεις έναν σελιδοδείκτη σε αυτό το κείμενο για να θυμάσαι τους λόγους που μάλλον τον σκέφτεσαι.

Κριός
Πολύ αντικειμενικά, βαριέσαι. Βαριέσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις, άρα είναι η πιο βολική σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό. Επειδή λίγο το φλερτ, λίγο το μάλλον σεξ, λίγο το δράμα και θα έρθεις στα ίσια σου.

Ταύρος
Είσαι ένας μοναχικούλης Ταύρος, και θέλεις κάποιον να σου γεμίσει το κενό. Και ο πιο κατάλληλος άνθρωπος είναι μάλλον αυτός που σε ξέρει καλύτερα.

Δίδυμοι
Έχεις κάνει την αυτοκριτική σου, έχεις δώσει τόπο στην οργή και τώρα αναρωτιέσαι αν και ο πρώην σου έχει ωριμάσει έτσι και αν θα μπορούσατε να κάνετε μια πιο ενήλικη σχέση.

Καρκίνος
Φταίει το ίντερνετ. Σού πετάει συνέχεια το όνομα και την μούρη του και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Εδώ θα πούμε ότι ο αλγόριθμος σού πετάει συνήθως πράγματα που έχεις ήδη ψάξει.

Λέων
Κάθε φορά που προκύπτει κάποια αλλαγή στην ζωή σου, νιώθεις να παραλύεις. Και τότε είναι που θες να επιστρέψεις σε κάτι οικείο και άνετο, όπως μια παλιά σχέση.

Παρθένος
Είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός, άρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να γνωρίσεις ένα καινούριο άτομο που να σου τραβήξει την προσοχή αρκετά για να σταματήσεις να σκέφτεσαι την προηγούμενή σου σχέση.

Ζυγός
Αν αποφασίσεις να κάνεις σχέση, τότε θα έχεις πολύ καλό λόγο. Που σημαίνει ότι ακόμα και μετά τον χωρισμό, θα έχεις για καιρό αισθήματα για αυτό το άτομο.

Σκορπιός
Αντικειμενικά, αν σε πιάνουν μοναξιές και θες ανθρώπινη συντροφιά (σεξ δηλαδή), το μυαλό σου τρέχει την λίστα όλων των ανθρώπων που γνωρίζεις. Στους πρώην σταματά για λίγο, επειδή η σεξουαλική φαντασίωση είναι πιο εύκολα προσβάσιμη.

Τοξότης
Απλά τα πράγματα. Θέλεις σεξ, δεν μπορείς να το βρεις (ή δεν θες κάτι ευκαιριακό), και θα πάει το μυαλό σου δυο-τρεις πρώην πίσω, για να έχουν γιατρευτεί οι πληγές και να μειωθεί σημαντικά το πιθανό δράμα. Έχεις πρόγραμμα.

Αιγόκερως
Όταν νιώθεις πως έχεις μείνει λίγο πίσω στην ζωή σου, αρχίζεις να σκέφτεσαι τις σχέσεις σου που δεν πέτυχαν και αναρωτιέσαι μήπως έχει έρθει η ώρα να ρίξεις τις απαιτήσεις σου. Θα το σκεφτείς με ρομαντικά λόγια, αλλά αυτό θα εννοείς.

Υδροχόος
Θέλεις να φλερτάρεις με οποιονδήποτε, άρα σκέφτεσαι και στέλνεις εκεί που ξέρεις ότι θα λάβεις άμεση απάντηση. Οι Υδροχόοι δεν είναι πολύ υπομονετικό ζώδιο.

Ιχθείς
Το κάνεις από ανασφάλεια. Είτε επειδή νιώθεις πως δεν σε εκτιμούν, είτε γιατί απλώς θες να νιώσεις ξανά πώς είναι να κοιμάσαι με ακόμα έναν άνθρωπο στο κρεβάτι σου. Φοβάσαι να μείνεις με τον εαυτό σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v