Τι θέλει αλλά δεν ζητά ποτέ το κάθε ζώδιο

Επειδή όλοι κατά βάθος ξέρουμε τι θέλουμε, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να το ζητήσουμε ποτέ φωναχτά...
Τι θέλει αλλά δεν ζητά ποτέ το κάθε ζώδιο
Το κάθε ζώδιο έχει αρκετή αυτογνωσία για να ξέρει τι θέλει στην πραγματικότητα από μία σχέση. Τώρα, το αν θα τολμήσει ποτέ να το ζητήσει, ή αν περιμένει κάποια κοσμική συγκυρία να το φέρει στην πόρτα του (γιατί αυτό σημαίνει να πιστεύεις στην μοίρα), είναι άλλο θέμα...

Εμείς όμως θα αποκαλύψουμε μερικά μυστικά τώρα, επειδή μπορούμε.

Κριός
Ο Κριός θέλει δίπλα του ένα άτομο που να τον αντέχει και να τον αγαπά, ακόμα κι όταν περνάει κακές μέρες και γίνεται απότομος. Και ένας Κριός μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απότομος στις κακές του μέρες...

Ταύρος
Αυτό που θέλει, είναι μερικές φορές να τον φροντίζουν χωρίς να χρειάζεται να κάνει τίποτα. Αυτό συμβαίνει επειδή, ως αποφασιστικό ζώδιο, οι Ταύροι συχνά "κουβαλούν" συναισθηματικά τις σχέσεις τους.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι έχουν αρκετές κακές συνήθειες. Και θέλουν κάποιον που όχι μόνο θα τις γνωρίσει όλες, μα θα τις λατρέψει κιόλας.

Καρκίνος
Το πιο δοτικό από όλα τα ζώδια, θέλει μονάχα λίγη ισορροπία. Ισοτιμία, βασικά. Θέλει να παίρνει από την σχέση όσα δίνει, μα η αυτοθυσία είναι τόσο στη φύση του, που δεν θα το ζητήσει ποτέ.

Λέων
Αυτό το ζώδιο έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, αλλά και εξίσου μεγάλες ανασφάλειες. Χρειάζεται έναν σύντροφο που θα του θυμίζει πόσο ιδιαίτερος είναι στις κακές του μέρες, χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσει, ή να αποδεικνύει συνεχώς τον εαυτό του.

Παρθένος
Οι Παρθένοι έχουν μερικά θεματάκια με την εμπιστοσύνη. Και οι άνθρωποι που έχουν θεματάκια με την εμπιστοσύνη χρειάζονται κάποιον με αστείρευτη υπομονή. Και είναι κάπως δύσκολο πράγμα να ζητήσεις, εντάξει...

Ζυγός
Οι Ζυγοί έχουν πληγωθεί πολύ από τον έρωτα. Έχουν την τάση να ξεψαχνίζουν τα κίνητρα των άλλων, και καταλήγουν να απογοητεύονται. Και θέλουν ακριβώς το αντίθετο: Έναν άνθρωπο με κανέναν απολύτως απόλυτο σκοπό, να ξεκινήσουν μαζί από το μηδέν.

Σκορπιός
Ακόμα ένα ζώδιο με τεράστια θέματα εμπιστοσύνης. Οι Σκορπιοί θέλουν έναν άνθρωπο δίπλα τους που να αξίζει 100% την εμπιστοσύνη τους. Και... ναι. Καταλαβαίνεις πως αυτό είναι λίγο δύσκολο κόνσεπτ.

Τοξότης
Το πρόβλημα που έχει ο Τοξότης είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Είναι σαν κοινό μυστικό, επειδή ο ίδιος ποτέ δεν θα το πει: Θέλει κάποιον εξίσου τρελό με εκείνον, για να μην βαριέται. Και βαριέται εύκολα.

Αιγόκερως
Θέλει να νιώσει λίγο πάτερ φαμίλιας, λίγο ότι τον έχουν ανάγκη. Όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Ο κρυφός του πόθος είναι να γίνει ένας μοντέρνος Πυγμαλίων.

Υδροχόος
Τρίτο ζώδιο με θέματα εμπιστοσύνης, αλλά από την ανάποδη: Ο Υδροχόος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, και απαιτεί να του την επιστρέφουν. Οι ανεξήγητοι άνθρωποι έχουν όντως τα πιο άλυτα προβλήματα.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς θέλουν ηρεμία σε μια σχέση. Όχι εντάσεις, όχι καυγάδες, και σίγουρα όχι κακές συνήθειες που δεν θα μπορούν να διαχειριστούν στον σύντροφό τους. Πώς να ζητήσεις, όμως, από κάποιον να αλλάξει για εσένα;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v