Πώς μπορεί το κάθε ζώδιο να κάνει καλύτερο τον κόσμο

Ο καθένας μας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αν το πάρει απόφαση. Και όλοι έχουμε τον δικό μας τρόπο για να το κάνουμε...
Πώς μπορεί το κάθε ζώδιο να κάνει καλύτερο τον κόσμο
Όλοι μας κρύβουμε έναν σούπερ ήρωα μέσα μας. Ένα μικρό, δυναμικό πλάσμα που θέλει να αλλάξει τον κόσμο. Και όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο. Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έτσι μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει κάτι ξεχωριστό.

Για να δούμε όμως και τι άποψη έχουν τα άστρα για αυτό...

Κριός
Είσαι γεννημένος αρχηγός. Είσαι το πρώτο ζώδιο στον κύκλο, άρα το έχεις στην φύση σου να περπατάς στο σκοτάδι και να οδηγείς. Η επαναστατική σου στάση ζωής μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους να αλλάξουν προς το καλύτερο. Μην φοβάσαι να μιλάς για αυτά που σε απασχολούν, επειδή θα αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση.

Ταύρος
Είσαι ο βασιλιάς των απόψεων. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά οι απόψεις σου - και το πώς τις παρουσιάζεις - έχουν ισχύ, και ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Όταν αποφασίζεις να στηρίξεις κάτι, η απόφασή σου δεν είναι ποτέ απερίσκεπτη.

Δίδυμοι
Η δύναμη του λόγου είναι το φόρτε σου. Μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους ανθρώπους, μεταδίδεις ιδέες, τρόπο ζωής και τρόπο σκέψης. Οι άνθρωποι θα σε ακούσουν επειδή ποτέ δεν γίνεσαι απόμακρος ή υπερβολικά "ακαδημαϊκός". Είσαι στ' αλήθεια ένα παιδί του λαού.

Καρκίνος
Εσύ είσαι αυτός που μετά από την ταραχή, θα ξαναφέρει την γαλήνη. Πέρα από την προστατευτική σου φύση για όσους αγαπάς, έχεις τεράστια αποθέματα ενσυναίσθησης. Και επειδή ποτέ δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν ταραχές - αυτή είναι η ανθρώπινη φύση - πάντοτε θα χρειάζεται και ένας ειρηνοποιός.

Λέων
Είσαι ο τύπος που θα μιλάει πάνω στην πλατφόρμα. Δεν θα κάνεις διάολογο, όπως οι Δίδυμοι, αλλά η χαρισματική σου προσωπικότητα κάνει τους άλλους σε ακούν με ευχαρίστηση.

Παρθένος
Πώς θα έρθει κάποια αλλαγή στον κόσμο, χωρίς να υπάρχει εκείνος που θα θέσει τις βάσεις; Οι δομές είναι απαραίτητες, και επίσης είναι η φύση σου. Είσαι ο καλύτερος στην οργάνωση, και οι άνθρωποι σου το αναγνωρίζουν αυτό.

Ζυγός
Είσαι κάτι σαν τον... influencer των ζωδίων. Σε φάση, σε πληρώνουν για να πας στο πάρτι και να κάνεις το πάρτι πιο μουράτο. Είναι ένας περίεργος ρόλος, αλλά κάποιος πρέπει να τον παίξει.

Σκορπιός
Είσαι ντετέκτιβ. Μπορείς να βρεις τα πάντα, με πηγές που συνήθως είναι διασταυρωμένες. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει απ' το να μάθεις την αλήθεια. Και ένας πληροφοριοδότης σαν εσένα είναι αναγκαίος για κάθε μεγάλη αλλαγή.

Τοξότης
Αν ο Κριός περπατάει στα τυφλά και οδηγεί, εσύ βρίσκεσαι ακριβώς από πίσω, έτοιμος να πηδήξεις μπροστά και να εξερευνήσεις κάθε νέα πτυχή, για να μεταφέρεις αυτά που έμαθες στους υπόλοιπους. Σε μια φανταστική κοινωνία, θα ήσουν ο εξερευνητής που επιστρέφει μια φορά τον χρόνο με νέες ουλές αλλά και απίστευτες ιστορίες.

Αιγόκερως
Σταθεροποιείς τα πάντα. Η λογική σου τσακίζει κόκαλα. Όσο οι πιο ριψοκίνδυνοι βγαίνουν μπροστά, εσύ σχεδιάζεις πώς όλοι οι υπόλοιποι θα είστε εντάξει - υπολογίζοντας, προφανώς, και κάθε αρνητικό σενάριο. Τα έχεις σκεφτεί όλα.

Υδροχόος
Δεν υπάρχει ζώδιο πιο εμμονικό με την δικαιοσύνη και την ισοτιμία. Οι ιδέες σου είναι πρωτοποριακές, και πολλές φορές δοκιμάζουν τα όρια του κόσμου. Έχεις την δύναμη να πας τον κόσμο μπροστά με τις ιδέες σου.

Ιχθείς
Είσαι ονειροπόλος, και αυτό σημαίνει ότι για κάθε κακοτράχαλο δρόμο που παίρνει η πραγματικότητα, έχεις να αντιπαραβάλεις λίγη μαγεία. Και ο κόσμος χρειάζεται την μαγεία σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v